Arkadaşlar yaklaşık 10n yıldır Nperf üzerinden Vodafone yi haritalıyorum Nperf 1 yıl sonunda silse de devam ediyorum. 2024 temmuz sonunda Antalya Gündoğmuş Eğrigöl ve Geyik dağlarını, ibradı,ormana Kars,Ardahan,Erzurum,Şavşat ve daha bir çok il,ilçe ve köyü haritaladım size sunuyorum. Güncel haritalama yapan olursa operatör ve yerini yazarak buraya atsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Nperf Güncel Kapsama Haritası
-
-
Hocam Cell Mapper'a gelin, Nperf hem verileri siliyor, hem de ayrıntısız veri topluyor.
Ben de zamanında çok emek harcadım Nperf için, hepsi heba oldu. Çok pişmanım, keşke Cell Mapper kullansaydım o dönem.
https://forum.donanimhaber.com/cell-mapper-kurulum-ve-ayar-rehber--151741626
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 4 Ağustos 2024; 13:30:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili Ö1f1, bahsedildiyse kusura bakmayın, yurt dışı operatörle (giffgaff -O2 MVNO) de yapabiliyor muyuz? Android bir telefonda kullanıyorum hattı Türkiye’de.
Turkcell ve Türk Telekom için yapabilirim eğer oluyorsa. Garip bir şekilde Vodafone Türkiye ya bağlanmıyor ya da bağlanırsa sadece 2G hizmet veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yabancı hat üzerinden roaming ile Türkiye’de haritalama yapmaktan bahsediyorsanız, yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 4 Ağustos 2024; 23:11:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli Kadir hocam da söylemiş, evet yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 5 Ağustos 2024; 2:18:5 > -
Tamamdır. Yarın kurulumunu yaparım. Çok teşekkür ederim.
Haklısın hocam ama Nperf ün arayüzü kullanımı tasarımı harika can sıkıcı tarafı 1 yıl sonra haritayı silmeleri
Evet 1 senede silmesi çok kötü hatta zamanında forumda kampanya başlatıp bu süreyi o dönem 3 seneye çekmelerini sağlamıştık.
Ben de Cell Mapper'a soğuktum eskiden, beğenmiyordum. Renklendirmelerinin Nperk gibi olmamasından dolayı sevmiyordum. Sonra bir gün deneyeyim dedim o günden beri bırakamadım zira gerçekten kurumsal seviyede yani sektör üzerinde kullanılabilecek kadar iyi bir harita. Tavsiyem şöyle bir hafta düşünüzü sıkıp denemeniz.
-
Rica ederim, ben teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X