Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drk_m

%50 vermiyorlar, en azından bana vermediler. Gel git zor değil, hepi topu 1 ay. hangisi daha uyguna daha avantajlı paket sunarsa, oradan devam ederim. paketler ve fiyatları denkse o zaman, kapsama alanı ve görüşme kalitesi daha iyi olanı seçerim ki, mevcut halde Turkcell seçmemin nedeni de budur.
    Vodafone'a şimden elveda diyim ben o zaman.

6 senedir tek kuruş indirim teklif etmediler, çünki sabit müsteriydim giderim demiyordum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Sen bana fanboy diyorsun dediğin firmayı kullanmıyorum TT yi kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    ne kullandığını bilemem ama şunu biliyorum turkcell müştterisinin elindeki parayı fazlasıyla alan bir firma tt olsun vodafon olsun olmalı ve yanlışı olan hangisi olursa olsun tepki verilmeli rekabet bize yarar
  • Ben de tam tersi Türk Telekom dan Vodafone a geçtim.

Sim kartı takar takmaz Vodafone TR yazısının yanında bir volte simgesi gördüm. En çok cihaza Vodafone destek veriyor. Mesela ben Huawei kullanıyorum. Turkcell ve Türk Telekom benim teli desteklemiyor. Vo-wifi zaten Telekom da hiç yok.

Android kullanan biri olarak Vodafone nun yanımda uygulaması ile Türk Telekom online işlemler uygulaması arasında ciddi fark var. Yanımda uygulaması gerçekten hem görsellik olarak hem de kullanılabilirlik olarak çok daha iyi.

Prime müşterisiydim. Uygulama Bir normal beyaz renk açılıyordu. Bir prime deseninde açılıyordu. Bir selfy deseninde. Gerçekten saçmalıyordu.

Prime müşterisi de olsam müşteri hizmetlerine Twitter destekten ya da online işlemlerden yazsam bile bana dönmeleri bir gün sürüyordu. Vodafone numara taşıma sürecinde kimlik bilgileri ile alakali bir sorun yaşadım. Yazdım. Bir saat içinde aradılar.

Bir kaç konuşma yaptım. Ses kalitesi olarak gerçekten Türk Telekom a göre çok iyi. Hız testlerinde Türk Telekom dan iyi olduğunu malesef söyleyemem ama günlük kullanımda kimse zaten 50 mbps hızla İnternete girmiyor. Yani İnternetin yavaş olduğunu hissetmedim. Garip olan da benim çevremde bir çok kişi 4G yi bile kapatıyor. Hem internet hem de jarz çabuk bitmesin diye. Ama Türk Telekom da whatsapp tan mesaj gönderemigim zaman da olmuştu. Merkezi bir yerde olmama rağmen.

Tabi sürekli online olmak sürekli ulaşılabilir olmak benim için çok önemli değil. Telekom vo-wifi desteği verseydi muhtemelen kalacaktım ama yurt dışında benim çok işime yarayacak bu özellik. O yüzden biraz da geçtim Vodafone a. Yoksa benim için önemli olan uygun fiyat yüksek veri.

Bir de daha yeni kullanıcıyım. Şimdilik memnunum. İlerde ne olur bilemem.

Bu arada Telekom yeni aboneye indirim yapar. Eski abone yani taahhütu biten aboneye pahalı fiyat verir. Ama genelde hattımı faturasıza taşımak istiyorum verdiğiniz fiyat butcemin çok üstünde dediğinizde talebinizi alırlar. Sonra güzel bir indirim yaparlar.

• Vodafone > Vonodafone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu cidden haklı ve bir o kadar da komik,
    telsize çöken vodafone türkiyede ceza falan olmadığı için bokunu çıkardı, insanlarla dalga geçiyorlar.

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    konuyu okumadın sanırım.

Vodafone'nun adı değiştirilsin

kesinlikle haklı bir konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hizmet iyi ama keşke hızları biraz daha iyi olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 10 hız olsa gene benı idare ediyordu fakat fakultede 0.2 mbps hız var yogunlukdan. geceler hızlar 40 50 oluyor fakat gun ıcı 0.2 olunca tam bir cile oluyor. 3 senelik vf macerasının sonuna geldim bende tcelle tasıdım.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    4.5 g de hız yerlerde ise 3g ye alıyorum. meydanlarda vs. 4.5g zaten hızlı.
    biraz can sıkıcı ama bence tt den iyi.

• tt de volte vowifi yok diye vfdeydim yavasdı ama kullanıyordum 3senedir taki ünide fakuleteye kadar. Gecen sene farklı fakultede de yavasdı ama 2 3 mbps yetıyordu suan 0.2 alıyorum. TTde volte vowifi osla gecerdim ama yok lazım oluyor turkcellde var bunlar. Hem deprem sonrası gördük TT yi buda sorun tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Ekim 2019; 14:21:5 >
  • Aynen mobil operatörler forumunda yazı yazanları takip edip böyle gıcıklık yapıyorlar aynısı banada oldu burada yazı yazıca hızı 0.5 mbit düşürüyorlar bildiğin takıyorlar insana özellikle bu operator.

• Vodafone'nun adı değiştirilsin

Uçuran 14GB sadece 65 TL Turkcell'e göre bu paket çok çok iyi. 2 aydır kullanıyorum kral paket.

Yüklemek isteyen,
    Dijital Operatör > Paket Yükle > Hazır Kart Paket Yükle > yerinden yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Ekim 2019; 20:36:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.