Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NERESİNDEN BAKSAN HAKLI KONU. TT MOBİL İÇİN BİR HAYLİ İYİ PAKETLER YAPIP HİZMETİ İYİLEŞTİRDİ. AYRICA FİYATLARI DA DİĞER OPERATÖRLERE GÖRE UYGUN. VE HAFTALIK OLARAK 30 GB A KADAR EKSTRA İNTERNET VERDİĞİ OLDU.

YOK BEN BİRAZ DAHA HIZ İSTİYORUM DERSENİZ TURKCELLE GEÇEBİLİRSİNİZ. İNTERNETİ PAYLAŞIYORSANIZ, ONLİNE OYUN OYNUYORSANIZ DEĞERLER TURKCELLDE DAHA İYİ. VE O DA BİR SÜRÜ HEDİYE VERİYOR.

BÖYLESİ BİR PAZARDA VODAFONE ANCA YAŞLI AMCALARA HİZMET VEREBİLİR. KULLANICIYA HİÇBİR ŞEY SUNMUYOR. YALNIZCA ESKİ KULLANICILARI VEFALI OLDUKLARINDAN SAVUNUYOR BENCE. YOKSA SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK O OPERATÖRÜN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanboy gelmiş vodafone olmasa rekabet yapıcak firma yok turkcell arasında boş bir konu daha silinsin bu konu lütfen
  • answer25 A kullanıcısına yanıt
    Çekmeyen ve hız vermeyen şeyin nesine fanboyluk yapacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei p20 lite kullanıyorum.

Gece test yaptım 145 mbit gördüm. Vodafone 800-900 mhz band yayını yapıyor genellikle buda çekim gücünü artırırken hızın düşmesine sebep oluyor. Sivas gibi bir yerde ortalama hızı Gündüz saatlerinde 40 mbit gece saatlerinde 100mbit civarlarında.

Telefonda 500 mbit olsa ne olur 5 gb neti olan arkadaş bi garipler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence adı filan değişmesin, direkt çekip gitsin ülkeden. Hat devri için Turkcell'den Vodafone'a taşıdım. 1 hafta geçti ne arayan var ne soran. Yerim hat devrini dedim, Telekom'a taşıdım. 2 günde taşındı. Müşteri kazanmaktan aciz bir operatör.

• Vodafone'nun adı değiştirilsin

Bu yeterlidir sanırsam. Ayni lokasyon da Telekom 20 Turkcell 80 mbps veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Bu yeterlidir sanırsam. Ayni lokasyon da Telekom 20 Turkcell 80 mbps veriyor.
    Vodafone'nun adı değiştirilsin

• Şu an Turkcell kullanıyorum ancak geçen seneye kadar uzun yıllar Vodafone kullandım ve yazılanlar biraz show. Üstteki arkadaşa sim kartını kontrol ettirmesini tavsiye ederim o hız normal değil.

Hız ve çekim konusunda çok nadir sıkıntı yaşadım Vodafone'da. Bir kere köyde o da.. Onun dışında gerek yurtdışındaki imkanları gerekse buradaki hizmetleri olsun iyi bence. Mükemmel mi değil, ancak bu kadar da gömmeyin arkadaşlar. 4 aydır falan Turkcell kullanıyorum; henüz bir artısını görebilmiş değilim. Aksine Vodafone'a nazaran daha fazla para ödüyorum.
  • Bulundugunuz yere göre bağlı benim turk telekom çok iyi çekiyor atın onleri

• Bu konuları açan çoğu insan 'fanboy' diye tabir edilen gruba mensup. Açılan konuyu okuyunca bunu anlayabilirsiniz. Sıfır kaynak, sıfır test gelinip buralarda ötüyor. Ha bana sorarsanız da hepsi beter olsun çünkü bence verdikleri hizmet pahalı.

Ama ben çıkıp da Turkcell türk değil Türktelekom da aynı şekilde diye başlık açmıyorum. Çünkü olay isimle bitmiyor. Eğer bir servisi bir şekilde suçlayacaksanız kanıt sunun. Boş yapmayın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 1 Şubat 2019; 12:55:57 >
  • Vodafone 4G = ÇÖP
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    TT çekmiyor mu bi dene istersen 4.5G olmayan bir yerini görmedim

• Türk Telekom ve Vodafone kullananların haklı isyanı.

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Ben cok gordum valla
    Vodafone köyde cekiyor band 20 olmadan ama tt cekmiyor band 20 li telefonda

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Köyde vf turkcellden sonra iyi ama herkes köyde yaşamıyor. Zaten köyde internet hızı 1 mbps falandır.

• Cem Uzan olsaydı böyle olmazdı..
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Yo test yaptim 20 mbps falan, pubg rahat oynaniyor ping 50-70 ms.
    Ben tt nin vodafoneden iyi çektiği sehir dışı alan gormedim

• Red 8 tarifesini kullanıyorum. 8gb 1000dk 1000sms + Vodafone ve sabit hatlar sınırsız konuşma ve red avantajları için vergiler dahil 32,80tl ödüyorum.
    Varsın 4g 30mbit değilde 15mbit ile çalışsın. Türkcell’e eğilmektense...

• Öyle deme hacı 50 mbit sinirsiz ev internetini 58 liraya verdi bana.laf soyletmem

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.