Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl bir fiil Vodafone kullanıcısı olarak, bu operatörün 4,5g si hakkaten çalışmıyor. 4,5g dediği yerler 2-3 mb. hızlar aldığı doğrudur. Kendi evim İstanbul'un merkezinde fakat evde ne konuşma ne de internetde doğru düzgün verim alamıyordum. TTelekoma geçtim hem internetinden hemde evin her yerinde çekmesinden gayet memnunum. Boşuna 5 yıldır kullanıyormuş. Resmen kendime eziyet etmişim. Operatör değiştireceklere tavsiyem çekim kuvveti yerine göre değişir ama interneti resmen çöp bir operatördür. Dikkatli geçin, ya da almadan önce bir müddet test edin.
  • 2-3 sene önce burada Türk Telekom çekmiyor diye Vodafone'a geçtim. Cayır cayır çekiyordu. Şimdi Türk Telekom gibi arayan ulaşamaz oldu. Bunlar üstüne koymak yerine, çalışan sistemin de içine ediyor. Turkcell'e geçerim geçmesine de, benim gibi telefonla pek işi olmayan için felaket derecede pahalı.
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeş,
    az önce turkcellden geldim,
    12+2 gb internet, 1000dk, 100sms
    5gb Tv+
    5gb Fizzy
    3Gb yaani
    Salla kazanı yazmıyorum oradan gelen hediye değişebiliyor.
    vergiler dahil 65,5 TL
    Sevgili Vodafone, yıllardır RED abonesiyim, hem de 2 hat birden,
    bana 12gb 1500dk 150sms 61TL ye veriyor.
    O nedenle Turkcelle geçiyorum.
    1 sene sonra aynı olayı Turkcell yaparsa Vodafone yada T.Telekoma gecer daha avantajlı fiyattan kullanmaya devam ederim.
  • Gani dk 3500dk 35tl. Ayda yaklaşık 20gb veri indiriyorum. WhatsApp sesli ve video görüşmesi hariç veri ücretsiz.
    Ciddi netflix ve videoder kullanıyorum. Yaşım 34. 800mhz bandı olan telefon kullanıyorum.
    Bence düzgün araştırmasını yapmayan buraya post kasmaya gelmiş sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay gibi bir yerde 3g hızım 4g yi ikiye hatta üçe katlıyor 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben vodafone kullanıyorum bunun da sebebi vodafone un en iyisi olması değil TT'nin çekim kalitesinin düşük olması Turkcell'in ise kazık fiyatları.Bana de ki kardeşim gel geç şu operatöre bnurada daha uygununu vereceğiz aynı çekim kalitesi ile (Vodafone her yerde çekiyor demiyorum ama TT den daha iyi) geçeyim.Ya da de ki aynı fiyat ama her yerde çekiyor yine geçeyim.Şu anda Fiyat/Performans olarak benim için en iyisi vodafone.Bir de çevir kazan ı olmasa
  • Bütün operatörleri kullandım hem hesaplı hem kalitelidir vodafone.

• Telefonda 600 mb modem var, turkcell

Vodafone'nun adı değiştirilsin

• Vodafone gayet uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Telefonda 600 mb modem var, turkcell

Şehirden şehire hatta mahalleden mahalleye değişebilir çünkü altyapı da bir etken. Bulunduğunuz yerdeki bant desteği kısıtlıdır belki. Ama ben genel anlamda Turkcell'de sorun yaşamadım. Vodafone'da her gün ve her an kanser oluyordum.

• 125 lira fatura öde ama evde kullanama. Allah'tan işyerimde bi tık daha iyi, kendimi böyle teselli ediyorum.

Turkcell'e kurban olsunlar.

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    ben vodafone olmasa turkcell fiyatlarını çıkartır vodafone sayesinde rekabet var turkcell kötü çekiyor kötü firma demedim istersen oku boş konu diyorum gerek yok git turkcell kullan tepki gösterme fiyatlarına ki onlarda mutlu olsun fanboyyy
  • Buda her ay 191 lira mı alan Turkcell.

Keza TT evimde 20 25Mbps hız veriyor fakat sesli görüşmede soba borusu kullandıkları için main hat olarak asla kullanmam.

Turkcell 10 15Mbps verse bile bana yeter. Turkcell'i kullanma amacım sesli görüşmede ki muazzam kalite.

Eğer interneti fazla kullanıp hıza önem veriyorsanız ve ucuz olsun diyorsanız TT kullanın, hem interneti yoğun hem sesli gorüşmeyi bolca yapıyorsanız Turkcell.

Vodafone son çareniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Şubat 2019; 16:42:17 >

• bence sadece vo olsun
    bizim evde vodafone telefon bile çekmiyo.
    vo da sadece telefonu yere atınca ses çıkar manasında
  • Ben de tam Turkcell yerine Vodafone a geçmeyi düşünüyordum önümüzdeki ay taahhütüm bitince. Türk Telekom daha mı iyi bi tercih olur?

• numara aktarmada 1. olmuştur, ve bu şirket mükemmel kampanyalarıyla awea ya takla attırmış , türkcell e kan kusturmuştur.

sonradan hızlı genişleme ve gerekli denetlemelerin olmayışından yanı hızlı koşan at misali :D

16 senelik benim gibi bir müşterisini bile kaybetmiştir.birsürü şey teklif etmesine rağmen ,

türktelekom hizmet olarak iyi kötü bilemem ama bana harikalar :D çok memnunum beni onlar soysun :D

vodafoneun 16 senelik müşterisine internet paketi hakkında sıkıntı yaşatması , gençlere 3gb verirken bana 500 mb vermesi aynı paraya , sonuç bu
  • Ocağın 7 sinden beri TT Mobil kullanan birisi olarak şuana kadar memnunum, ama sana şuana kadar gördüğüm eksilerini sayayım TT Mobilin. (Eski Vodafone kullanıcısıyım.)

Türk Telekom'da full çekerken cebinize bırakırsanız 5 dk sonra telefonu cebinizden çıkarttığınızda 1 diş çektiğini görürseniz şaşırmayın çünkü kullandığı frekans itibari ile cebe bırakıldığı an vücuda yakın olduğu için sinyal telefona ulaşamıyor ve bu da size ulaşılamaması anlamına gelebilir.

Diğer ve en büyük eksisi ise yeni müşteri iken (ilk 1 ay) uygun fiyat görürken mevcut müşteri konumunda fiyatlar pekte uygun değil.

Eksi olarak sayılabilecek bir sıkıntı da kullanım haklarının çabuk düşmesi, telefon sayacı 12 dk konuştun diyor ama paketten 16 DK gidiyor, ayrıca vodafone'da 2 GB paket kullanırken rahat 1 ayı çıkartırken TT Mobil'de interneti aç kapat yapsan bile 2-3 MB gidiyor. (iPhone 6s cihaz)

• Benim geçmek isteme sebebim Turkcellin fiyat politikası. Ben öyle çok download falan yapmam inanılmaz yüksek hızlar lazım değil yani. Bana normal sosyal medya kullanımında tarayıcıda rahatça kullanacak kadar internet olsa yeter.
    Teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox in the Box -- 1 Şubat 2019; 18:2:26 >
  • 29 Lira olan paketin ismi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Aynen, mesela ne yapacaksın poloyu, golfü , al 98 şahini geç, altı üstü işe gidip geleceksin?
    Aynı fiyata neden daha kalitesiz hizmet alayım? Sazan mıyım ben?
    Vodafone 59 Tl ye 12gb, 1500dk veriyor,
    Turkcell 61 Tl ye 10+2 gb, 1000dk veriyor.
    Diger operatorlere gecersen sadece hiz artacak. Verdigin ornek o kadar alakasiz ki. Sahinden golfe gecersen bir suru sey degisiyor ama. Polo da dandik bir araba, anca sahinden iyi olur ama neyse konu o degil.

Sikisik trafikli yolda ha 1.0 tsi golf ha 1.4 tsi golf...

Telefonda verinin cogu sosyal medya ivir zivirda gidiyor. Kac kisi surekli buyuk dosya indiriyor da hizdan sikayetci merak ediyorum.

Ensarcilara para vermeye niyetim yok. Tt malesef bizim burda iyi cekmiyor. Mecbur vodafone kullaniyorum. 17 mbps bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 1 Şubat 2019; 18:17:41 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.