Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şehir merkezlerinde üç aşağı beş yukarı herkes bir şekilde memnun kalır.

Ama şehir merkezinden uzaklaşmaya başlayınca Turkcell'in alternatifi yok. Yani %95 bir oran ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Bayılıyorum şu önünüze ne sunulsa şükür etmenize. Vodafone bırak en iyi şekilde 4G vermeyi %1'ini bile vermiyor o teknolojinin. Gerçek anlamda vermiyor yani. Şehir merkezinde 0.01 Mbps hız veriyordu 2018 yılında. Bilgin olsun hani. Kimse 4G'nin verebileceği 300 mbps'nin peşinde değil zaten.
    Şükretmek ile ne alakası var ? Diyorum ki daha iyisi varsai gösterin. Eğer daha iyi örnek sunamıyorsanız anlamı yok konuşmanın. Daha az hizmete daha çok para ödememe sebep olacak kadar rezalet değil aldığım hizmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

speed test yapar mısın kaç mbit hız alacaksın?
    Vodafone kullandığım zamanda 4g çekmesine rağmen internet hızı yerlerdeydi ayrıca internetim bitmek üzereyken Vodafone yanımda uygulamasından ek paket almaya çalıştım sürekli hata verdi alamadım o an turkcell e geçmeye kadar verdim.
    7gb 1000 dk 54 TL. Paycell kart var birde her 1 TL harcama 5 mb kazandırıyor.
    Vodafone'nun adı değiştirilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 saatten iyidir 😀

• Genel anlamda vodafondan memnunum
    Kirsalda her ne kadar bir turkcel olmasa da telekomdan kat kat iyi.
    Ancak bana ne var uygulaması bezdirdi artık.
    Sırf bu yüzden iyi bir pakete turkcele geçerim.

• jasonw kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu sana o zaman.. Ven Vodafone'a verdiğim paranın aynısını veriyorum neredeyse 2 GB az internetle. Ama en azından 10 saniyede bir bağlantı kopup durmuyor, 4G'de de ona yakışır bir hız veriyor. Telefonda band 20 olmamasına rağmen bunu yapabiliyor Turkcell. Şu devirde Vodafone savunmak için şirketle bir bağınız olması gerek açıkçası.Turkcell aldığı fazladan 5 liranın hakkını verdiği hizmet ve hediyelerle telafi ediyor ayrıca. Vodafone en fazla 1 saatlik 1 GB internet veriyor. Sağolsun..

• quote:

Ne mutlu sana o zaman.. Ven Vodafone'a verdiğim paranın aynısını veriyorum neredeyse 2 GB az internetle. Ama en azından 10 saniyede bir bağlantı kopup durmuyor, 4G'de de ona yakışır bir hız veriyor. Telefonda band 20 olmamasına rağmen bunu yapabiliyor Turkcell. Şu devirde Vodafone savunmak için şirketle bir bağınız olması gerek açıkçası.Turkcell aldığı fazladan 5 liranın hakkını verdiği hizmet ve hediyelerle telafi ediyor ayrıca. Vodafone en fazla 1 saatlik 1 GB internet veriyor. Sağolsun..
    Turkcell'de 10GB 90-110 TL (platinum, lifecell ve gnc vs.)

Vodafone'da 10GB 50-60 TL (freezone, red vs.)

Türk Telekom'da 10GB 40-50 TL (prime, selfy vs.)

Aşşağı yukarı tüm operatorlerde fiyat bu, ki genel kitle 10GB civarı tarife kullanıyor.

5 lira fark olsa keşke

Türk Telekom'la arada rahat x2 var.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben Vodafone'da 7 GB'lik pakete 35 lira veriyordum. Tabi her ay saçma sapan çıkan nereden geldiğini bilmediğim ek ücretler hariç. Şuan Turkcell'de 5 GB paket'e 34 lira ödüyorum. Fizy, dergilik,bip, tv plus vs dahil ayrıca. Şubeye gidince uygun bir fiyat veriyorlar illa ki.

• quote:

Ben Vodafone'da 7 GB'lik pakete 35 lira veriyordum. Tabi her ay saçma sapan çıkan nereden geldiğini bilmediğim ek ücretler hariç. Şuan Turkcell'de 5 GB paket'e 34 lira ödüyorum. Fizy, dergilik,bip, tv plus vs dahil ayrıca. Şubeye gidince uygun bir fiyat veriyorlar illa ki.
    O Turkcell'in yeni müşteri kampanyaları. Babasının hayrına yapmıyor. Ama diger tarifeleri adamın ömründen ömür alır.

GNC4GB 2+2 yani, 47 TL..

Geçen faturalıya hat taşıdım 3+1GB 34 TL, Müşteri temsilcisi GNC4 geçirelim sizi dedi, sövmemek için zor tuttum kendimi.

Sırf GNC4 gibi rezil bir pakete 47 lira vermiyim diye eşimin hattını GNC20'ye geçirdim bari adam gibi birşey kullansın diye. Oda 89.90..........

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

6 saatten iyidir 😀
    Hangisi o 6 saat hediye veren

• vodafone çarktan 6 saat geçerli internet veriyordu bir ara şimdi onu da vermiyor

• Telsim neydi be
  • Hediye çarkından geliyordu çevirince

25 lira yükleyin diyor çevirmek için bide

Turkcell lifecell 10gb 54 TL vergiyle 56.5
    Yanında 5gb TV+, 5gb fizzy var.
    Sallama fiyat yazmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Turkcell lifecell 10gb 54 TL vergiyle 56.5
    Yanında 5gb TV+, 5gb fizzy var.
    Sallama fiyat yazmayalım.
    O yeni müşteri kampanyası. Yani seneye o fiyattan devam etmez ettirmezler.

Bkz, eski lifecell tarifeleri.

Şuanda o dediğin 7+3GB, mevcut müşteri için 90 TL. ,(direk 10gb)

Bütün gsm firmaları aynı ki.
    Yıllardır Vodafonedayım, hemde RED tarifelerinde, bana 10gb 54tl ye veriyor. Yanında tv, müzik felan da yok!
    Kendi müşterisine hepsi aynı şeyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Bütün gsm firmaları aynı ki.
    Yıllardır Vodafonedayım, hemde RED tarifelerinde, bana 10gb 54tl ye veriyor. Yanında tv, müzik felan da yok!
    Kendi müşterisine hepsi aynı şeyi yapıyor.
    Mevcut müşteri için vodafone ve tt mevcut tarifede olmasada 8GB'ı 26'ya veya 12GB'ı 34 e verebildiği tarifeleri var ve müşteriyi böyle elde tutubiliyorlar.

Vodafone'dada var bu olay, benim 125 lira verip kullandığım tarifeyi başkası 85'e kullanıyor. (Ah ettim taahhüt bitince %50 vermezlerse elveda)

Turkcell öyle değil, ya git gel yapıp yeni müşteri kampanyasından faydalanıcaksın ya da parayı basıp 100 lira üstü adam akıllı tarife kullanacaksın.

• En kötü yerde 4 megabit gördüm hızlar gayet yeterli şuan ilçedeyim 3g hızı aşağıda size de iyi kullanmalar

Vodafone'nun adı değiştirilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 2 Şubat 2019; 15:6:35 >
    %50 vermiyorlar, en azından bana vermediler. Gel git zor değil, hepi topu 1 ay. hangisi daha uyguna daha avantajlı paket sunarsa, oradan devam ederim. paketler ve fiyatları denkse o zaman, kapsama alanı ve görüşme kalitesi daha iyi olanı seçerim ki, mevcut halde Turkcell seçmemin nedeni de budur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.