Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sheriff_34

O Vodafone'u Allah'a havale ediyorum.
    Turkcell kullanıyorum, habire arıyorlar.
    Eskiden az ararlardı, şimdi neredeyse 7-10 günde bir sayın abonemiz diye arıyorlar.
    En son bastım kalayı, sizi Cimer'e şikayet edeceğim dedim.
    Yüssüzlüğün bu kadarı olur.
    Yeter aramayın diyorum, sistem arıyor diyorlar. Çıkarın diyorum, çıkardık diyorlar, yine arama geliyor.
    Delirmek üzereyim...
    Ben Turkcell'in numaralarını direk telden engelledim. Beni günde 7-8 kere arıyorlardı. 2 tık, kafam rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rekorum 15 megabit, tabi anlık olarak.
    15G 'ye falan geçtiğimizde görürüz artık 100+ megabit hızları...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Evde internet var mı? Ve 15 GB paketinizden ay sonunda ne kadar kalmış oluyor hocam?
    Reis bitmiyor ki evdede net var
    En son bitsin DİE youtube dan video izliyorum film izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Bak mesela bu paketi instagram yerine youtube ile bana 65e verse vodafone , operatörümü değiştirmem mesela.
    Aylık ek ücretle alabilirsin YouTube da ki 15 GB neti zaten sadece YouTube’a harcıyorum ben yetiyor zaten

• jasonw kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ortasında aldığım platinum paketin dengi Red paket aynı para olmuş Vodada. Şimdi kim domalmaya alışık bi daha düşün bence.
    Hitap şeklinden Turkcell'e ver(e)mediğin üç kuruş fazlanın sende acaip izler bıraktığı belli.
    Kaliteli olan pahalı değildir ucuz alacak kadar zengin misin derler halk arasında.

• Monofonik melodi kampanyası ile memoli film müziği sadece 2.90

Ödemeli aramak serbest.

50 sms paketi ile cağın ötesinde bir kuruluş kurulabilir.

Ciddi tavsiye türk telekoma gelin arkadaşlar.

10 gb int
    1000 dk

29TL

Üstelik heryerde cayır cayır 4.5 g çekiyor.

Buda ispatı.

Vodafone'nun adı değiştirilsin

• Genel olarak öyle değil miyiz?

Çoğu yerde insanlar bu uygulamaları kullanıyor. Bir çok insan da oyun oynuyor. Çok nadir ara sıra haber okuyan görüyorum.

Bu zamana kadar, metroda, metrobuste telefonundan makale okuyan biri gözüme carpmadi. Ama Facebook, Instagram, whatsapp sürekli birileri kullanıyor.

İnternet kullanmak bu kadar basit, ülkemizin gerçeği bu.

• Vodafone kelimesi, Voice den gelen 'VO', data dan gelen 'DA' ve phone dan esinlenen 'FONE' heceleri ile oluşmuştur.
    bunu bilmiyordum. bilgi içi teşekkürler. :)
  • türk telekom 10 gb internet kullanırdım yazlıkta 80 megabit internet oyun atardım, Herkes ulaşırdı arayınca.Annem zorla vodafone a geçtirdi yazlıktaki internetim 0.5 mgbite düştü ve sürekli koptu.Googlea bile girmiyordu. Ve çekmiyor telefon.İstanbul merkezdeyim telefon kopup kopup duruyor internet zaten hiç çekmiyor.Millet arıyor ulaşamıyor

• adam hakli beyler

• İstanbul içi özellikle internet hızı düşük. ama yine de kötü değil, 50mbit'e ulaşıyorum çoğu zaman istanbul içinde. Bir turkcell değil belki ama ne yapıyorsun da 50mbit yetmiyor?
    Edirne'de mesela denediğimde ise her seferinde 100mbit yakalıyorum...
  • Arkadaşım; Turkcell abonesiyim. Teknolojiyle iç içeyim. Youtube da teknolojiyle alakalı kanalım bile var, şunu diyebilirim ki; yaptığım testlere göre meteropol ve kırsal alanlarda Turkcell'in benim ölçtüğüm ortalama hızları (cihaz SM-G925) 125Mbps civarı. Vodafone'un ise 30-50 Mbps civarı. Fakat şöyle bir durum var, hız her zaman herşey demek değil. Data paketleriniz 300-500 Gb gibi değerlerde olsa ki o bile yetersiz, Turkcell'in kapasitesinden yararlanın. Ki Turkcell en ufak hatanızda fazla fatura yazar. Müşteriyi anladınız siz onu. Ben Vodafone'un hardware tabanlı load-balance yaptığını düşünüyorum. Çünkü:Aldıkları frekanslar ve band genişlikleri; teorik olarak Speedtest'te yapılan stream testlerinden daha fazlasını vaad ediyor. Şu an 4K 30 fps bir video 35 Mbps bir bağlantıyla durmaksızın (ideal şartlarda) izlenebilir. Ki 4K halen çoğu insanın kullanımında değil. Yaygın standart 1080p. Network spesyalistleri bunu bildiği için donanımlarını yazılımları vasıtasıyla tüm ip aralıklarına 30-40-60 Mbps gibi atıyorum bir hız vermesi için ayarlayabilir. Sonuçta çoğu operatörün toplam kapasitesi var ve bunu abonelerine özellikle akşamları eşit vermeleri gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben anlamıyorum siz nasıl bu hızları alıyorsunuz. Çanakkale'nin ilçesindeyim ben ve aldığım hız hep böyle 59 tlye 15gb 2000 her yöne kalanı sınırsız 1000 de sms alıyorum.

Vodafone'nun adı değiştirilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 1 Şubat 2019; 10:1:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone operatörlükten çıkalı çok oldu. Vo Da Fone bu markada geçen anlamları sadece operatörlükle yapılmıyor artık bu devirde. Yeni geliştirdiği bir çok uygulama mevcut. Çocuk koruma vs. Artık bu tarz işlere yönelicek bana göre. Yüzde 100 kar! Dert yok tasa yok.
  • İsim olayına girersen diğer mevcut olan diğer operatörler yandı. Ne turkcell Türk ne turktelekom Türk falan diye konu uzar gider.

Mesela turkcell domalcell turktelekom hortumtelekom filan diye vofone a rakip olur...

• Yerine göre güzel olabilir ama bulunduğum il geneli bina içine girdiğin vakit ne 3g ne de 4g çekmiyor. Sokak hayvanı değiliz ki sürekli dışarıda kullanalım 2g ile değil sayfa açmak internete bile girmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buyrun arkadaşlar

buda benim vodafone ile sınavım ... bilseydim bu kadar kötü olduğunu hayatta almazdım bu hattı !
    süleyman ( سليمن )twitter
    süleyman ( سليمن )
    https://twitter.com/sDenizhan/status/1089101835997233152

• Abarttığınızı düşünüyorum Vodafone 6 senedir kullanmaktayım öyle pek bi sıkıntısını çekmediği yerleri görmedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.