Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +2 gb youtube ve whatsapp bu uygulamalar önce +2gb dan yiyor
    daha sonra asıl 10gb kotadan gidiyor. Turkcell shopda çalıanın söylediği bu şekilde.
    +3gb olayını bilmiyorum, Şubat ayında geçeceğim, onu da sorarım, sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

+2 gb youtube ve whatsapp bu uygulamalar önce +2gb dan yiyor
    daha sonra asıl 10gb kotadan gidiyor. Turkcell shopda çalıanın söylediği bu şekilde.
    +3gb olayını bilmiyorum, Şubat ayında geçeceğim, onu da sorarım, sağol.
    kampanya sayfası burada, bahsettiğin tarifeler faturalı ise faydalanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet 17yi beğenmiyorum. Yazdıklarımı bi zahmet oku, aynı ücreti ödeyip aynı data paketini kullanıp, neden daha yavaş ve çekimi sıkıntılı olanı kullanayım.Ağustos ayında trabzondan güney rotasını izleyip mersine gittim. o dönem 4.5g çekmeyen yerde bildirim yap 4.5gb verelim kampanyası vardı. Yol üzerinde onlarca noktada 2g düştüm , bildirim bile yapamadım. Hiç çekmediği noktalarda onlarcaydı. Haa Vodafone dese ki bunca yıllık kullanıcımsın, al sana 20-25 gb öde bana 50 tl, o zaman Turkcell in hızlı ve hizmetlerinin artısı olması cezbediciliğini kaybeder. Aynı fiyata sana doğan ve megane 4 önerseler sen doğanı alırım mı dersin?
    Tekrar söylüyorum; İki şirketin önerdiği paketler hem data hem de fiyatta aynı! Bu durumda Turkcell seçmek kerizliktir diyen, bi zahmet ruh ve sinir hastalıklarına kontrole gitsin.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, şubat 15 de fatura kesimi, yarın Türkcell shopa gidip, iyice kurcalayıp, güzel ve avantajlı (şu anda kullandığım Vodafonenun önerdiği pakete göre)bir paket varsa geçişi gerçekleştireceğim.
  • oldu şirketin anahtarınıda verelim sen daha iyi yönetirsin...
  • vodafone ingilizdir, ingilterenindir, ülkemizden def olup gitmesi en doğrusudur, ad değişmesin, gitsin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aether kullanıcısına yanıt
    edepsizlik etme, ben sana kabukludan git al diyormuyum

• 3 g full çektiği halde internete zor giriyor sim kart telefon değişikliği fark etmiyor
    Ama avrupa ülkelerinde 3 g yi kullanabiliyorum neden acaba ????

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

O kadar haklı bir konu ki anlatamam. Önceden Vodafone kullanıyordum 4G bulduğum yerde dans etmeye başlıyordum ki uzun sürmüyordu çünkü 4Gde bile yavaştı. Daha sonra Turkcell'e geçtim Osmaniye'den Van'a yolculuk yaptım yol boyu en az 3G gördüm. Sadece bir yerde 2Gye düştü. Çoğu yerde 4G çekiyor ve işin güzel tarafı çok hızlı. 100mbpsye kadar hız gördüğüm oldu telefon desteklese 300e kadar yolu var.
    Bende aktif Turkcell kullanıcısı iken Vodafone şirket hattını kullanmaya başladım. Fakat maalesef Turkcell’de 100mbit hızları görürken, Vodafone’da 10mbit üstünü görürsem şükrediyorum. İlk kullanımımda internet yavaşlığı yüzünden kurumsal müşteri temsilcisine hızın çok yavaş olduğunu söyledim. O kadar yavaş ki acaba şirket hattı diye hız kısıtı vs olabilir mi diye düşündüm. Herhangi bir kısıtın olmadığını ve başka bir Vodafone Red kullanıcısı da aynı hızları aldığını görünce artık sorgulamayı bıraktım.

• Şu sınırsız instagram paketini başka operatör verse 1 dakika durmam .

Ama veren yok mecbur katlanıyorum:(

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Internet kullanmak na kadar basitleşmiş, arkadaşlar iyi okuyun WhatsApp, instagram
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Öncelikle verdiğin örnek kadar saçma bir örnek daha olamaz diye düşünüyorum
    Ben faturalı kullanmadım Turkcell'in faturalı tarifelerini bilmiyorum kullanmam da zaten

Ben ayda 24 lira veriyorum 4 gb 750 dk ve ücretsiz WhatsApp paketi alabiliyorum Turkcell de en düşük paket yeni gelenlere 27 tl 500 dk 1gb bip ve 2 GB internet şimdi sazan mi oluyor Vodafone kullananlar daha hiç bir yerde benim Vodafone internetim 4 megabit in altına düşmedi şimdi hattım da 4 gb internet var bununla 1080p de video dahil her işimi rahatça hallediyorum ve hiç bir sıkıntı yok sen ise alıyorsun 12 GB internet ne yapabilirsin söyler misin gören seni her gün torrent indiriyor mobilden sanacak kapitalist bir yaşam sürüyorsun farkında değilsin yaşadığın hayatın ha arasında 2 lira varsa birşey diyemem ben olsam bende Turkcell kullanırdim kimin işine ne geliyorsa onu kullansin sonuç olarak ne bir kapsama ne bir internet problemi yaşıyorum memnunum

• Bak komunist yaşam süren ve bunu farkında olmayan(!) kardeşim,
    son kez anla diye yazıyorum;
    Ben senin neyi nasıl kullandığınla ilgilenmiyorum,
    Vodafone bana 59 tl ye 12gb internet ve 1500dk konuşma veriyor.
    Turkcell 61 tl ye 10+2gb ve 1000dk konuşma veriyor.
    Tüm argümanımı bunun üzerinden yapıyorum, umarım anlatabilmişimdir.

Verdiğim örnek cuk diye tabir edilen örnek, beğensek de beğenmesek de Turkcell GSM operatörleri içerisinde açık ara önde!
    Normal olarak herkes cebine göre operatör tercih ediyor, vakti zamanında ben de Vodafone daha uygun fiyata daha fazla imkan verdiği için geçtim. Şimdi ikiside aynı fiyata aynı imkanları sunuyor ve ben Turkcell'i tercih edeceğimi, sazan olmadığımı söylüyorum. Bunda yanlış olan ne var? De de bilelim.
    Not: "Ben ayda 24 lira veriyorum 4 gb 750 dk ve ücretsiz WhatsApp paketi alabiliyorum Turkcell de en düşük paket yeni gelenlere 27 tl 500 dk 1gb bip ve 2 GB internet şimdi sazan mi oluyor Vodafone kullananlar " Şu cümleyle, Vodafone kullan arkadaşların desteğini almaya çalışmanı da ayrıca takdir ettim.Ha unutmadan ben de hala vodafone kullanıyorum

• 15 GB internet
    2000 dk her yöne
    Sabit hat ve Vodafone konuşma sınırsız
    1000 SMS
    Facebook bedava Videolar dahil
    İnstagram bedava video dahil
    Watsap bedava video foto yollama dahil
    Spotify bedava

Vergi sahil 64.5 tl bana bunu sağlayan bi operatör gösterin
    Sadece inatagramı yoğun kullanan birinin aylık 15 GB ı geçiyor harcadığı internet bende bedava Facebook tan film video izliyorum bende bedava
    Size iyi kazıklanmalar

• En iyisi vodefon un ismi geri Telsim olsun. Cem uzan geri gelsin ve gelirkende 6G teknolojisini getirsin
  • Montofone olsun adı.
  • Ben Vodafone'dan memnunum

• bozkan23 kullanıcısına yanıt
    beğenmiyorsan abone olmazsın... ne yırtınıyorsun ki?
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    alt kenar orta noktası, ne yırtınacam

• senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Evde internet var mı? Ve 15 GB paketinizden ay sonunda ne kadar kalmış oluyor hocam?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.