Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bana göreymiş keşke türkcell de yapsa :)
    tersine türkcell dakika paketi vermiyor ,80 yaşındaki annem ne yapacaksa interneti ?
    köye gitme durumum olmasa hiç düşünmeden vodafone geçerdim ,köylerde çoğu yerde çekiyor ama çekmediği yerlerde çok
    gerçi köyde de internet lazım oluyor ve en iyi yine türkcell ,ya ne yapsam olmuyor :)
  • Kesinlikle interneti leş bir firma.Çekim gücü de çok zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 dan beri Vodafone Red kullanıyorum çok memnunum gün ortasında bile 50 mbit hızlara çıkıyor...

Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/my-result/a/4647049180

Geceleri 120-150 mbit hızları görmek mümkün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• telsim candır
  • Adam haklı beyler.. Turktelekomdan da kötü
  • Bu noktada hata olduğunu düşünüyorum.

Herkes en iyisinin Turkcell olduğunu düşünmesine rağmen Turkcell bile Türkiye genelinde %100 kapsama alanini garantileyemiyor; %99 diyebiliyor.

Her operatörde bulunduğun noktaya göre sinyal kalitesi ve baz istasyonu yoğunluğu değişiyor.

Ben vodafone hat takili telefonumu bilgisayarima takip modem olarak kullandim, sikinti yaşamadım.

Vodafone hatlarin şarjı çabuk bitirdiği konusunda bir şey diyemem ancak iPhone'larda hangi operatörü kullanirsaniz kullanin 12 saat şarj süresi veriyor. Bu olay aslinda herkesin bildiği gibi Apple firmasinin iPhone'lardaki işlemci hizini düşürmesiyle oluyor.

Ancak benim Vodafone'da en sinir olduğum nokta; esnek tarife paketleri yok. Internet üzerinden diğer ülkelerdeki Vodafone'larida incelediğimde diğer ülkelerde de Türkiye'deykiyle aynı tarife paketleri var. Fazla esneklik sağlamiyor.

Vodafone Almanya (Vodafone DE)
    Vodafone Hollanda (Vodafone NL)
    Vodafone Yunanistan (Vodafone GR)
    Vodafone Misir (Vodafone EG)
    Vodafone Yeni Zelanda (Vodafone NZ)

Internet üzerinden bu ülkelerdeki tarifeler incelendiğinde anlatmak istediğim anlaşılır.

Anladığım kadarıyla Türkiye'de olduğu gibi dünyada da ayni politikayi izliyor. Bu bağlamda Vodafone'un bir değişikliğe gideceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 31 Ocak 2019; 15:8:21 >

• Limitsiz internet kullansak anlarım da

WhatsApp ta konuşmak instagram a bakmak için 100 mbps İnternete ihtiyaç yok.

10 mbps internet bile fazla fazla işinizi görür. Türk Telekom hızlı özellikle şehir merkezlerinde. Ama ben Atatürk Havalimaninda kaç kere İnternete giremedigimi bilirim Türk Telekom ile. Kalabalık yerlerde Türk Telekom ile sorun yaşadığım çok oldu.

Antalya havalimaninda whatsapp tan mesaj yollayamamistim.

Bazı yerlerde çok iyi, bazı yerlerde çok kötü bir hizmet almaktansa, her yerde ortalama hizmet almak daha iyi özellikle sık sık seyahat eden kişiler için.

Vo-wifi de yurt dışında hayat kurtarıyor ve turkcell den daha fazla cihaz destekliyor. Türk Telekom'da zaten hiç yok.

• Öyle değil işte, vodafone taahüdüm bitiyor, vodafone 59 Tl ye 12gb, 1500dk veriyor,
    Turkcell 61 Tl ye 10+2 gb, 1000dk veriyor. Hatta şöyle söyliyeyim Turkcell de bip mip derken 25gb civarını buluyor toplam internet kotası. Vadafone cevir kazandan 2 aydır surekli süpriz yumurta çıkıyor. Arkadaş Türkcellden gb ,gb götürüyor
  • Valla eleman yanımda 99 alınca haliyle bende çok ezilmem diye ummuştum.
    Onun üzerine 17 mbps üzücü oldu. Gerçi sizin durum daha da vahimmiş o ayrı.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    10gblik linkvar mi tcell

• Aynen, mesela ne yapacaksın poloyu, golfü , al 98 şahini geç, altı üstü işe gidip geleceksin?
    Aynı fiyata neden daha kalitesiz hizmet alayım? Sazan mıyım ben?
    Vodafone 59 Tl ye 12gb, 1500dk veriyor,
    Turkcell 61 Tl ye 10+2 gb, 1000dk veriyor.
  • Diğer operatörlerden gelenlere var, turkcell bayisine gidersen söylerler.
    Paket adı felan sormadım sadece 10gb paket var mı diyer sordum. Onlarda yazdığım biligileri söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Aynen, mesela ne yapacaksın poloyu, golfü , al 98 şahini geç, altı üstü işe gidip geleceksin?
    Aynı fiyata neden daha kalitesiz hizmet alayım? Sazan mıyım ben?
    Vodafone 59 Tl ye 12gb, 1500dk veriyor,
    Turkcell 61 Tl ye 10+2 gb, 1000dk veriyor.
    +2 nereden? normalde 49 TL üzeri tarifelere 12 ay boyunca aylık 3 GB daha veriyor. almadıysan onu da al 15gb kullan

• Tamam sen çocuk tecavüzcüsünden al. Datasız olur o tarafta olmamız olmaz.
  • telefonda yaptığınız şey ne? video izlemek ve sosyal medyada takılmak değil mi? bende gani tarife var gb hesabı yok, hız ortalama 15mbps, arkadaş yanımda 70-80mbps ile internete giriyor ama gb hesabı yapıyor üstüne ben 2000 gani dakikaya 20tl öderken arkadaşım 60 küsür ödüyor, ben 5 dakikada 3-4 bölüm(2gb) dizi indirip tarifemden 5 dakika gidiyor, arkadaş indirince tarifesinden direkt 2gb gidiyor.

çekmiyor diyenler haklı ama adam 17'yi beğenmiyor, -5 saniye arabellek süresi için kazıklanmak isteyen varsa gitsin operatörünü değiştirsin.
  • Vodedone kullanan arkadaşlarımla facetime görüşmesi bile yapılamıyor. O derece sıkıntılı. En kötüsü herhalde... Turkcell’den şaşanın aklına şaşarım

• siz nerde yaşıyorsunuz ?
    kocaelinin her yerinde sorunsuz şekilde paket da gayet uygun bi şekilde kullanıyorum.
    kampçı arkadaşımı Türkcell den vodafone geçirdim dağda bayırda çekmez dedi o çocuk bile sıkıntı yaşamıyor
    nesinden bu kadar şikayetçisiniz hala anlamadım
  • Bizim evde Turkcell, rezalet çalışıyor. Tek diş görüyor arayanlar bile ulaşamıyor. Köyde falan değilim İzmir'de oturuyorum. Durum böyle olunca Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Diğer operatörlere göre Vodafone daha yavaş ama işimi görüyor. şu anlık tek sorunum arada sırada mobil veri sanki kapalıymış gibi girmiyor, kapatıp açınca düzeliyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 31 Ocak 2019; 17:44:4 >
  • Vofone şehir merkezindeki evimizde bile çekmiyor tek tırnak çekiyor bazen o da gidiyor, arayan ulaşamıyor
    Ben öyle operatörün taaaa....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.