Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak mesela bu paketi instagram yerine youtube ile bana 65e verse vodafone , operatörümü değiştirmem mesela.
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda alan değil satan utanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERALCELL

O zaman ; TELSİM geri gelsin.
    Top 10 Anime Comebacks arasına girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'le Kazıklan bu kadar net.
  • O Vodafone'u Allah'a havale ediyorum.
    Turkcell kullanıyorum, habire arıyorlar.
    Eskiden az ararlardı, şimdi neredeyse 7-10 günde bir sayın abonemiz diye arıyorlar.
    En son bastım kalayı, sizi Cimer'e şikayet edeceğim dedim.
    Yüssüzlüğün bu kadarı olur.
    Yeter aramayın diyorum, sistem arıyor diyorlar. Çıkarın diyorum, çıkardık diyorlar, yine arama geliyor.
    Delirmek üzereyim...
  • vodafone'a 50 lira verip 10 GB ağır ağır kullanacağıma, turkcell'e hiç vermem 30 GB hızlı hızlı kullanırım

Vodafone'nun adı değiştirilsin

bu kullanımın en fazla 10GB'ı günlük internettir. gerisi haftalık hediye kullanımıdır, internetsiz bir günüm geçmemiştir

demek istediğim, turkcell kullanan kazıklanıyor gibi bir durum yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Şubat 2019; 0:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlik ile laf sokma olarak dusunme. Sadece tekrar hatirlatiyorum insanlara.
  • jasonw kullanıcısına yanıt
    6 sabah 5 gece 11GB internet , 1000dk her yöne, 1000sms, haftasonu turkcellilerle sınırsız konuşma (benim kız turkcelli, iyi oluyo), 5 gb TV+ (bildiğin tv izliyosun çoğu kanal var), 1 aylık fizy üyeliği ve fizy'de kullanabileceğin kaç gb bilmiyorum, dergilik ıvır zıvır 50TL. Üstelik paket şeklinde değil de internet üzerinden TL yükleyip yaparsan da aylık 1GB hediye ve Yaani'de kullanmak için 1GB hediye daha veriyo. Hepsi toplam 50TL Turkcell.
  • Bu gün gittim vodafone bayisine.. hattımı taşımak istiyorum dedim..
    biraz bekleyin arkadaş yardımcı olur dedi çalışan bir bayan..
    bakıyorum yardım edecek kız sağa sola geziyor pc lere bakıyor falan 2 dk sonra geldi..

buyrun ne istemiştiniz? hattımı taşımak istiyorum..
    faturalımı? evet..
    hangi paketi istersiniz? uyumlu 5..
    maalesef veremiyoruz uyumlu 7 verebiliriz? neden?
    limit doldu.. online başvuru yapmak istediğimde izin veriyor?
    ama sistem sonra iptal eder.. Allah Allah..
    uyumlu 3 olsun ozaman? onuda veremiyoruz..
    49tl 7gb fiyatı zaten o paraya turkcell bana 3gb veriyor oda bana yetiyor 7ye ihtiyacım yok kalsın dedim, kafasını sağa yatırdı sen bilirsin der gibi.. çıktım gittim :)

Ben beklerken bi teyze geldi kulak misafiri oldum;

teyze numaramı taşımıştınız hala açılmadı 2 hafta oldu dedi? bakalım dediler baktılar..
    senin hattın sistemden iptal olmuş taşınmamış dediler.. ee nolcak kızım yani nabıcaz dedi..
    valla yapıcak bişey yok sistem kabul etmiyor teyze dedi :)
    sana yeni numara verebiliriz dedi.. ama numaram aynı olsun dedi teyze.. :)
    olmuyor falan salladılar gitti kadın..

Çalışanların müşteriye olan ilgisi takdire şayan :)

bende faturasıza geçmek için Turkcell bayisine gittim 3 5 dakika sürdü işlemi yaptılar faturasıza geçeceğim.. 3gb 35 tl gibi paket vardı onu alırım artık.. yine Turkcell den kurtulamadım :)

• Konu o kadar haklı ki buna inanmayanlar ya 4.5g olayı çıktığından beri vodafone kullanıyor ve teknolojinin farkında değil ya da art niyetli bence. Vodafone 3g döneminde fiyat avantajı ve verdiği hizmetle en alınabilir operatördü. Lakin yıllar geçti 4.5g ihalesinde dfoğru düzgün frekans da almadılar, yatırımı da diğerlerine göre (bence) az yaptılar ve sonuç olarak şu anda en kullanılmayacak operatör benim gözümde. 2-3 yıllık süre zarfında 2 kere deneme gafletinde bulundum lanet ettim.

Vodafone'da hız yok, hız. Bahsettiğimde 100 mbps'ler falan değil ha, bildiğin 8-10 mbps veriyor, video izlerken falan takılıyor hizmet. İstediğim atla deve değil 20 üstü verse yeter. Güya kapsama alanı varmış, taşraya, köye gidiyorsun tepede 4g yazıyor (diğerlerinde lte yazarken bu arkadaşta 4g yazar) telefon internete giremiyor, bağlanmıyor, data alışverişi sıfıra düşüyor. Güya lafta çekiyor. Üstelik müşteri temsilcilerine ulaşmak hem paralı hem de temsilci küstah, sorununu çözmüyorlar. Turkcell pahalı mahalı ama twitter'dan yaz 5 dk sonra seni arıyorlar.

Bu konuya gelip de Turkcell mi kullanalım kazıklanalım mı falan diyenler var, yazık.

Turk Telekom gibi bir nimet var, adam 1000 dk 1000 sms 10 gb internet veriyor 32 liraya, prime'ını da veriyor 40 liraya içinde bir.ok hizmet var. Şahsen bir fırsattan dolayı turkcell kullanıyorum ancak taahütüm bitince direkt tt'ye geçeceğim. Hem de hız sürekli 50 mbps üstünde, çoğu şehir merkezinde 100'ün üstünü görüyor, bir tcell platinium değil ama şu anda kullandığım 50 mbps'ye kilitli lifecell'i rahat gömer. Ve de bu fiyatlara. Bir sorununuz olduğu zaman 2 dk beklemiyorsunuz müşteri hizmetlerine hele bir de prime iseniz her işinize koşturuyor adamlar resmen.

Şu devirde Vodafone'un kahrını çekmem, kullanmam için tt'den %25 tcell'den %50 ucuz olmalı ki ne ucuzu tt'den pahalı tcell'le yarışıyor.

• TEBRİKLER
    5 Dakika geçerli 250 MB Kazandınız
    •Hediyeniz 24 saat içinde hattınıza yüklenecektir
    “Hediye çarkını çevirerek yurtiçinde kullanabileceğiniz 5 dakika geçerli 250 MB internet hakkı kazandınız. Güle güle kullanın!”

Bayılıyorum şu önünüze ne sunulsa şükür etmenize. Vodafone bırak en iyi şekilde 4G vermeyi %1'ini bile vermiyor o teknolojinin. Gerçek anlamda vermiyor yani. Şehir merkezinde 0.01 Mbps hız veriyordu 2018 yılında. Bilgin olsun hani. Kimse 4G'nin verebileceği 300 mbps'nin peşinde değil zaten.

krdş bu hangi paket ya ben de buna geçeyim
    speed test yapar mısın kaç mbit hız alacaksın?
    Vodafone kullandığım zamanda 4g çekmesine rağmen internet hızı yerlerdeydi ayrıca internetim bitmek üzereyken Vodafone yanımda uygulamasından ek paket almaya çalıştım sürekli hata verdi alamadım o an turkcell e geçmeye kadar verdim.
    7gb 1000 dk 54 TL. Paycell kart var birde her 1 TL harcama 5 mb kazandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.-. -- 1 Şubat 2019; 2:21:38 >
  • Vodafone kepenkleri kapatma planları yapmakta. Yani TR'den çekilme, lisansı devretme vb planı hala önlerinde. Ciddi anlamda yatırım felan yapmıyorlar. Abonelerini de ağırlıklı olarak Telekom'a kaptırıyorlar.

Bazı alıcılar ile de ön görüşme yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Vodafone kepenkleri kapatma planları yapmakta. Yani TR'den çekilme, lisansı devretme vb planı hala önlerinde. Ciddi anlamda yatırım felan yapmıyorlar. Abonelerini de ağırlıklı olarak Telekom'a kaptırıyorlar.

Bazı alıcılar ile de ön görüşme yaptılar.
    2009'da Vodafone kullanıyordum, Nokia 5800 ile 3.5G çıkınca bodrumda dahi Youtube'ta video açabiliyordum, şimdi Vodafone'a ulaşamıyorsun bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERALCELL

O zaman ; TELSİM geri gelsin.
    Kıbrıs'ta hâlâ Telsim ki

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.