Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rize nin göbeğinde arkadaşla speed test yaptık, yapmaz olaydık,
    arkadaşın Turkcell 99 mbps yi full dayayıp testi bitirdi,
    bende çok ezilmem herhalde deyip tıkladım, tıklamaz olaydım,
    sabit 17mbps ile testi bitirdim. Demem o ki; veri hızında Turkcell hepsini eziyor ve kapsama alanı da hepsinden fazla.
    İster beğenin ister beğenmeyin gerçek bu.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    17 ise iyi yahu, çok da üzülmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mbps alamayanlar var bence 17 vodafone için çok iyi
  • Kahramanmaraş'ta odam hariç neredeyse heryerde 4G çekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktug 14

Kahramanmaraş'ta odam hariç neredeyse heryerde 4G çekiyor.
    Hız nasıl ?
  • TURK TELEKOM

TURKCELL

VODAFONE ---> TURKSIM olsun.
    Vf de 5gb kotan olucak ama hiz 17 olucak. Tcellde 100hiz olacak ama ayni paraya 2gb olacak oyle dusun birde.

• Bluedn B kullanıcısına yanıt
    Kbps çağına ulaşırsa şükredelim hocam Şaka bir yana da, bende vofone kullanıcısıyım bunları şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu? Müşteri hizmetlerine arayıp şikayet ettim bu konuda ve ti’ye bile almadılar. Geciştirmelik laflar söyleyip kapadılar. Şikayette kesmiyorsa, imza kampanyası düzenleyelim nedir bu rezillik?

• Arkadaşlar eğer bu yorumu okuyorsanız tüm samimiyetimle söylüyorum iyi dinleyin, 2 sene önce Vadafone'dan Turkcell'e geçtim tüm faturalarımı tamamen ödedim müşteri hizmetlerinden de sordum evet hattınızı kapattık dediler ki emin olayım diye daha sonra aradan 5 ay geçti 0542'li bir numara hep arayıp duruyordu dolandırıcıdır diye açmadım ve günde 4 kere aramaya başladılar. Bilmemne avukat bürosundan arıyoruz faturalarınız ödenmemiş gözüküyor dedi bende ödediğimi izah ettim onlarda faturalarınızın dekontunu getirin dediler verdik falan daha sonra tamamdır bi sıkıntı gözükmüyor dediler aradan 3 ay daha geçti ve tekrar aynı olay geldi mecburen 700TL'yi 2. kere ödemek zorunda bırakıldık yasal olarak neler yapabilirdik hiçbir fikrimiz olmadığından dava da açamadık yani Vadafone yasal soyguncudur uzak durunuz, bende artık faturasız hat kullanıcam herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasyigit11 -- 30 Ocak 2019; 21:41:11 >

• 3 operatörde hattım var. Gerçekten en kötüsü vodafone
  • Vodişfon ismi yakışır

• turk telekom arkadaşla speed test yaptık adam 3 e katlı benim vodafone u.

• quote:

Orijinalden alıntı: king56

Hız nasıl ?

Alıntıları Göster
    Kaç olacak 3-5 mbps 😋😋😋

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 4BucakG = çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Kaç olacak 3-5 mbps 😋😋😋

Alıntıları Göster
    Vodafone için 3 mbps iyi hız
  • king56 K kullanıcısına yanıt
    4 sene önce vodafonea geçtim 3G bile çekmiyordu merkezde. Hız pencereden dışarı tuttum 3 mbps sabit üzerine çıkmıyor. Aradan 3 sene geçince tekrar bir vf ye geçeyim 4G çekeriz en azından dedim bir baktım evde yine aynı 4G değil 3G bile çekmiyor. Birşey değişmemiş. Sonra iki ay 'gani' de kaldım çıktım. Evde tlfn takos oluyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone, Vodifon olsun, 2G’nin disi.

Burada kimse 17 Mbps e yavaş demiyor, siz dua edin o hız. 3 band LTE+ ile 300 Mbps almam gereken yerde 2 Mbps alıyorum. Telefonun o 3 bandı birleştirmek için sarf ettiği çabaya yazık. Koreliler görse biz bunun için mi sattık size telefonları diyip bütün telefonları para idesi vererek geri toplatır, daha da satmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 31 Ocak 2019; 1:03:41 >
  • Ya ne boş konu bu sevgili arkadaşlar bırakın 5-6 megabit hız olsun da kaziklanmayalim sanki 100 megabit olunca günde 10 gb veri indireceksiniz. Alti üstü hattinizda 3-5 gb internet paketi var dert ettiğiniz şeye bak.

• (Bu espriyi sadece vodafone mobil uygulaması ve vodafone mesaj bildirimi yüzünden inanılmaz gıcık olup her saniye 7000 ve 7070'in mesajlarını silen vodafone kullanıcıları görebilir)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.