Yok kendi kartim hatta şimdiye kadar hep aynı karti kullandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yok kendi kartim hatta şimdiye kadar hep aynı karti kullandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler. Birkaç gün bekleyeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 12 Mayıs 2024; 13:15:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A101, CarrefourSA sürekli yaptıklarım Migrosta olmuyor, diğerlerini bilmiyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 12 Mayıs 2024; 13:50:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
0 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
23 nisan yatmadı.bunların salak elemanlarıyla uğraşcaz gene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Mayıs 2024; 13:57:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatmadı, aradım ama sonuç alamadım hala. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayın 16 sı na kadar bekleyin demişti biri sanki.Geçmişte var eger tararsanız |
Benim katıldığım kampanyalarda sorunsuz şekilde iadeleri yatıyor. Vodafone yanımda,pay uygulamaları kötü kabul ama daha yatmadığı olmadı bana. |