Şimdi Ara

VODAFONE PİŞMANLIKTIR. Sakın Bulaşmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızım 16mbs ydi film indiriyordum internetin ışıkları gitti geldi bi baktım hız 4 mbs sürünüyor.
    Neyse müşteri temsilcisini aradım hat değerlerini 16ya sabitleyip yeniledik
    Ama hala 7 mbs hız geliyordu.
    [aboneliğimin 3. Ayı] Neyse arıza kaydı açtık 1 hafta geçti arayan soran yok tekrar aradım binaya kadat hız 16mbs sorun yok dediler bina içi kabloda sorun var dediler. Neyse değiştirdim kabloyu. Bu sefer port hatası dediler kontrol ettirdiler. [tt ekibi ] Sonra santral hatası dediler. [bu sırada aboneliğimin 5. Ayındayım. Hala problem var] Neyse yine 72 saat geçti tekrar aradım yine sorun var. Bu sefer 1000+ metreden santarale uzakmışım diye bahane ürettiler önceden 16mbs alıuordum kanıtım var dedim.[vodafone foruma teşekkür yazısı yazmıştım 16 mbsyi hakkıyla verdikleri için tabii o zaman sıkıntı yoktu].
    Daha sonra hızımı kendileri bilerek 2 ye sabitlediler [telefon konuşmasını kayda aldım ] bi seferde 4 e sabitlediler. Yani bir nevi adam ol diyerek sırf uğraştırmak için angarya koyuyorlar.[eğer izininiz dışında bu yapılırsa hukuki açıdan büyük bir suç ve suç işlediler]

Sonra vodafone ekibinş yönlendirdiler tam 32 gün sonra evime geldi. Neyse aldık modemi ankastreye kısa bi kabloyla bağlayıp denedik aynı hız modemi değiltirdik aynı hız. Sonra bana müşteri temsilcisini ara problem devam ediyor de ona göre ayarlarlar dedi. Neyse aradım bu sefer "arıza kaydınız çözülmüş" diye gösteriyor dedi.

Aboneliğimin 9. Ayındayım 3. Ayda abonelikten çıksaydım 160tl cayma bedeli ödeyecek iken şimdi 500 tlden fazla ödeyeceğim
    Ve 10gün sonra Tüketici hakem heyetine, BTK ve bu kurumlardan sonuç alınmazsa direkt mahkemeye vereceğim.

SAKIN AMA SAKIN BU ŞİRKETTEN HİZMET ALMAYIN.
    DAVA VE ŞİKAYET SONUÇLARINI BURDAN EDİTLERİM.

Dava açarsam dosya masrafı çok olacak ama tüm insanlara örnek olmasını haklarını nasıl söke söke alacaklarını göstereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada youtube tan video açıp hız değerini yorumlayan.

SNR değerinin ne demek olduğunu bilmeyen. Modem arayüzünden bi haber olan vodafone teknik ekibinin aklına tüküreyim.

• sana o hızı veremiyorlarsa herhangi bir ceza ödemeden iptal edebilirsin

benim paketim 16 mbps ve 4 mbps hız alabiliyorum anca

hattımın herhangi bir ceza ödemeden iptalini talep ediyorum de kurtul.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Keşke o kadar basit olsa. Tahütname diyo zaten 16 mbsye KADAR diye belirtiyor.

Hukuki bir şekilde adamı soyup soğana çeviriyor.

• qhydts kullanıcısına yanıt
    Eskiden öyleydi

Ama Btk nin verdiği yeni kararlar var

16 mbps hız veriyorsa sana 9 mbps nin üstünde bir hız vermesi gerekiyor minimum. Eğer alt yapı uygun değilse ya iptal edecek ya da seni daha düşük bir pakete geçirecek.

https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurumdan-Haberler/ADIL-KULLANIM-KOTASINI-2018DE-KALDIRACAK

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Eskiden öyleydi

Ama Btk nin verdiği yeni kararlar var

16 mbps hız veriyorsa sana 9 mbps nin üstünde bir hız vermesi gerekiyor minimum. Eğer alt yapı uygun değilse ya iptal edecek ya da seni daha düşük bir pakete geçirecek.

https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurumdan-Haberler/ADIL-KULLANIM-KOTASINI-2018DE-KALDIRACAK

Allah razı olsun hocam şimdi akk e girdim normalde 7.45 alıyordum ss lerini felen almıştım
    Bu kararıda şikayet dilekçesine ekleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya ek olarak
    1) 02.00-08.00 akkye dahil edilmeme kuralına uymuyorlar
    2) benim 16mbs lik paket olmasına rağmen akk sonrası hızı 5 mbs değil 4 mbs sabitliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.