Şimdi Ara

Vodafone pişmanlıktır uzak durun arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone firması 23.12.2017 tarihinde Vodafone Yanımda uygulamasından bana özel faturalı tarife kampanyası sundu. Bende teklifi kabul ettim. Teklifte 3 GB internet, 1000 SMS ve 1000dk olduğu belirtilmişti. Ve tarife fiyatı olarak 25 TL denilmişti. 28.12.2017 tarihinde faturalı hatta geçişim sağlandığında hattıma 600 dakika her yöne 2.42 GB internet ve 700 kusur SMS hakkı tanımladılar. Arayıp nedenini sorduğumda müşteri hizmetlerindeki arkadaş hesap kesimlerinin ayın 21'i olduğu bundan dolayı 3 haftalık bir yükleme yapıldığı belirtti. Bugün yapılan yeni yüklemeye baktığımda heryöne 750 dakika 3 GB internet ve 1000 SMS yükleme yapıldığı gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana 1000 dakika bir tarifelerinin olmadığını belirttiler ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Bende bunun üstüne internet ortamından aklınıza gelen her yere şikayette bulundum. yarına soluğu tüketici mahkemesinde alacağım. şikayet edeceğim yerler için önerileriniz varsa açığım. bunlar akıllanana kadar heryerde her şekilde şikayete devam edeceğim. denetleyici kurum olmadığı için gayet güzel sömürüyorlar bizi.
    Vodafone pişmanlıktır uzak durun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağdaş61 -- 22 Ocak 2018; 12:12:9 >

• Anlatan burada ne anlatmış, kime anlatmış. Bu Türkçe dil bilgisini Dr. Oetker'den mi öğrenmiş acaba ?¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sms görselini ekleyip şikayet kaydı oluştursan muhtemelen işini görecektir

• Sms görseli ile her yerde şikayet oluşturdum. Kendi attıkları sms'i bile kale almayan bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağdaş61 -- 22 Ocak 2018; 18:46:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.