Bildirim
Vodafone Ramazan Ozel 20GB 20TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nerede o sahur kampanyaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım teşekkürler
Iyi fiyat
A101 neden geç kaldı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel kampanya ihtiyaç olmasa da
Acaba Türk Telekom ne kampanya yapacak
Normalde olması gereken fiyat bu zaten. Tüm dünyada data ücretleri böyle. Bir tek bizde soygun var. 1GB paket 10 TL'ye satıldığı sürece, değil 5G 7G gelse ne olur.
Ayrıca faturasız hatlardan bile aylık telsiz vergisi alınacak kadar çılgın bir ülkedeyiz. Gençlerimiz avrupadaki yaşıtları gibi dünyayı da gezemiyorlar ki bu gerçekleri bilsinler.
+1
Ukraynada sinirsiz net varquote:
Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar
Normalde olması gereken fiyat bu zaten. Tüm dünyada data ücretleri böyle. Bir tek bizde soygun var. 1GB paket 10 TL'ye satıldığı sürece, değil 5G 7G gelse ne olur.
Ayrıca faturasız hatlardan bile aylık telsiz vergisi alınacak kadar çılgın bir ülkedeyiz. Gençlerimiz avrupadaki yaşıtları gibi dünyayı da gezemiyorlar ki bu gerçekleri bilsinler.
Avrupada ulkelere gore degisir dediginiz bazi ulkelerde ciddi anlamda pahali fiyatlar var.Euro bazinda bize benzerler pahali ulkeler ama psikolojik olarak tl'ye ceviriyorum
Mesela fransada SFR,Bouygues'te vs 100 GB 30-40 Euro :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aldım bu arada cok iyi oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1000 -
Vodafon yanımda programı olmadan bu paketi satın alınabiliyor mu? Ve faturasızda satın alabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 9 Mayıs 2019; 16:59:32 >
Bana 35 TL yükle 3 gb hediye şeklinde bir kampanya geldi. Yükledim , hediye data geldi. -
Şu paketi sürekli yapsalar ne güzel olur geçen sene de 1tl1gb vardı. Bu vodafone ancak bayramdan bayrama muslukları açar.
Bu paket i bugun alsam 1ay internetim gecerli olurmu yani 30hazirana kadar gecerli olurmu
Yoksa 3haziranda bitermi
Paketi aldigin gunden itibaren 30 gun gecerli. Ornegin 14 Mayis’ta aldiysan, 13 Haziran’a kadar kullanirsin. Ben ana hattima almistim kullaniyorum, 29 Haziran’a kadar gecerli gorunuyor. Kampanyanin son gunu de mobil router hattima alip 30 gun de onu kullanacagim. -
Ertesi günü bi sekilde Vodafone yarısını bitirir o internetin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bugün alırım diyordum bitmiş galiba
bende bulamadım menülerde :(
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ayrıca faturasız hatlardan bile aylık telsiz vergisi alınacak kadar çılgın bir ülkedeyiz. Gençlerimiz avrupadaki yaşıtları gibi dünyayı da gezemiyorlar ki bu gerçekleri bilsinler. |
Nerede o sahur kampanyaları
|
Benzer içerikler
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- bimcell yeni hat 19 tl
- turkcell faturalıya geçiş
- yılların vodafonelusu
- vodafone 60 gb
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X