Bildirim
Vodafone Red, 12 ay Dsmart aile spor paketi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Spor mu kaldı da, paketi hediye ediyor anlamadım ki.
Vodafone rezilliğidir. -
Tam açıklama nedir giriş paketide ücretismi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi sporu izliyceksiniz ;)
24 ay taahhütlü. 13. Aydan itibaren öpmeye başlıyorlar. -
Tam link atın bi zahmet
D-smart sitesinde paketi 24 ay taahhütlü satıyorlar ancak Vodafone böyle bir ayrıntı paylaşmamış, taahhüt varmı yokmu şimdi kesin bilgisi olan varmı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google a yaz çıkar. Bi de istersen çay söyleyelimquote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Tam açıklama nedir giriş paketide ücretismi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc104 -- 24 Mart 2020; 21:35:45 >
Yazık
Detaylı bilgiye ulaşan var mı?
31 mart son diyor. -
Red var ama uygulamada kampanya görünmedi
Dsmart bir labirent. Girişi var. Çıkışı zor. Çıkana kadar anam ağladı. Yok faks Çek yok. Yok kartı dsmart bayi bul, ver ve. Veremezsen 200 -300 fatura kitler. Dsmart pişmanlıktır. Bulaşmayın. Tv mi kaldı. Mis netflix var. Hbo var. Var oğlu var.
bende modül var ay sonuna kadar tüm kanalları acmıslar hiçbir düzgün kanal yok izleyecek bedava verseler almam uzak durun. hele fatura taahhüt olayna girmeyin -
bein connect uzun süredir 1 ay ücretsiz veriyor, bittikçe ailenizdeki her telefon için yeni üyelikle kullanmaya devam edebilirsiniz, netflix uhd paket aylık 42 lira forumda netflix kardeşliği konusundan 3 tane ortak bulup kişi başı aylık 10,50 liraya seyredebilirsiniz, android cihazlarınız için dizilla, connect play, hem android hem ios cihazlar için stremio gibi harika uygulamaları ücretsiz kullanabilirsiniz. stremio ve dizilla play storede mevcut, diğer uygulamada googledan bulabilirsiniz.
işin içinde fatura taahhüt dezımart varsa uzak durun kardeşim yukarıda saydıklarıma para bile verseniz bu dezımarttan ucuza gelir işin sonunda, uzak durun kesinlikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Mart 2020; 23:33:41 >
Oncelikle, platformlardan bir baskasi icin de yazdim, devletin koydugu net kurallar sonrasinda, yontemlere uydugunuz surece hic bir ekonomik kayba ugramadan cikis yapabilirsiniz. Bu konuda haybeye yazip duranlara kulak asmayin, ciktigindan beri digiturk ve zaman zaman dsmart tivibu hepsini kullanmis biriyim
Eskiden sadece taahhut konusunda bazi zorluklar oluyordu, 4 sene once o da devletce suistimalden kurtarildi
Dogrudur kart iade etme, faks cekme gibi surecler var ama bir avantaj yakaladiginizda 1-2 kez ugrasacaginiz detaylara karsilik 12 ay iyi bir fikir olabilir
Fakat gel gelelim bu teklifte vaad edilen bir sey yok pek, sanirim ispanya ligi var onun disinda spor icerigi sahsen pek bilmiyorum, kanimca pek gerekli bir platform degil dsmart artik
Kolay aslinda zor degil hello fax ile faks cekiyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: mahoni_38
Dsmart bir labirent. Girişi var. Çıkışı zor. Çıkana kadar anam ağladı. Yok faks Çek yok. Yok kartı dsmart bayi bul, ver ve. Veremezsen 200 -300 fatura kitler. Dsmart pişmanlıktır. Bulaşmayın. Tv mi kaldı. Mis netflix var. Hbo var. Var oğlu var.
Kutuyu bayiye veriyorsunuz bayi sorunu var ama evet istanbulda her yerde yok.
Çok teşekkür ederim odamda yoktu sadece youtube bakıyordum bu iyi oldu evde vodofonlu çok kabul ederlerse 24 ay yaptıracağım
Arkadaşlar ben d smart arayıp gorsutum ben vodofone kampanyasını kullanacağım ama 24 ay taahhüt yapıp 12 ay sonra ücret aliyormusunuz dedim o ücretli üyeliğimiz dedi yani ben kampanyadan yararlanırsam 12 ay sonra kapattirabiliyormuyum dedim onlarda tabiki isterseniz kapattirabiliyorsunuz dedi yani illaha 24 ay taahhüt yapmak gerekmiyormuş 12 ay sonra kapattirabiliyorsunuz
d smart üstüne para verse alınmaz. bu devirde fax ve şubeden iade kullanmak nedir.
Hemen hemen butun firmalarda boyle cunku teslim edilmesi gereken ekipman ve kart vb seyler var
Ikincisi faks zorunlulugunun sebebini ben de hic anlamamistim ama isi zorlastirmak amacli diye dusunmustum fakat btk, telekominikasyon kurumu vb yerlerin mevzuatiyla alakaliymis
Ama bir zorlugu yok, duzgunce iletildi mesaji gelen sekilde faksi cekerseniz, size sadece donduralim, su kadar indirimden yararlandiralim filan derler, bunu da normal karsilamak lazim, kar amacli firmalar bunlar.. kararli sekilde telefonu ilk acarkenki dusuncenizde sabit kalirsaniz bir kac dakika sonra zaten uyeliginizi sonlandiriyorlar faksin ardindan
Cihazi istemeleri de normal, zaten bir ucretsiz uyelikte cihazi da hediye edecek degiller, kart keza
Bunlari garipsemenin geregi yok ama evet dsmart su an gereksiz duruyor , kanal siralamasi aliskanligi, bir kac ufak tefek tematik kanal icin dusunulebilir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Spor mu kaldı da, paketi hediye ediyor anlamadım ki.
Vodafone rezilliğidir. |
|
24 ay taahhütlü. 13. Aydan itibaren öpmeye başlıyorlar.
|
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- vodafone 10 gb hediye tobi
- yalın fırsat 30 gb
- tobi 3gb
- turkcell illere özel kampanya
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X