|
Vodafone Red'liler için yurt dışında avantajlı dakika ve internet paketleri yenilendi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
E sim varken kim ne yapsin sizin kazik paketlerinizi
-
"250 MB internet, 5 dakika arama ve aranma, 2 SMS hakkı"
Gerekirse dumanla haberleşip bunlara tamah etmeyeceksin.
(Dipnot: Kimse gelip de yurtdışı falan demesin, bunlar uluslararası organize yiyiciler)
-
3 GB mı ? Millet yurtdışında sınırsız paketleri kullanıyor. Burdakiler daha 3 GB veriyor, rezillik. Ayrıca Vodafone pişmanlıktır. Çekmeyen hat, çekmeyen internet aman aman uzak kalsın.
-
20 sayfa kitap okusam 3 gb harcıyor telefon,utanmadan verdikleri paketlere bak; 3 gb,1 gb , 250 mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Temmuz 2024; 9:26:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resmen dalga geçiyorlar, bir de bu rezilliğin reklamını yapmışlar.
Bu rakamların TL olarak verilmesi, TL'nin değerinin sürekli değişken olmasından ve bu nedenle yıllık ortalamaları verirken hiçbir anlam ifade etmediğinden dolayı, kafamda hiçbir istatistiksel durum oluşturmuyor. Dolar olarak verin ki ne dediğinizi anlayalım. Tabi Dolar cinsinden vermeye çalışınca şirketlerin kendi içlerinde kullandığı gerçek kur mu yoksa tabelaya yazılan kur mu kullanılacak sorunu ortaya çıkıyor. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 7 Temmuz 2024; 10:00:55 >
-
Vodafone şirket hattımın 2GB limitli ve limitte durmamış, bir kaç yüz MB için geçen sene 500TL ek fatura kesmişti soyguncular.
Bu da böyle bir anımdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakanishu -- 7 Temmuz 2024; 12:1:38 >
Şu bizdeki telekom firmaları 3 büyük diye bahsedilen ama bir o kadarda küçük olan firmalar...Daha 5G hizmet veremiyorsunuz sınırlı paketlerde aşım yapınca soygunculuk yapıyorsunuz hiç haketmediğiniz fiyatları talep ediyorsunuz birde sanki çok iyiymiş gibi kendinizi pazarlıyorsunuz..Şu dünyada iletişim diye bir şey zorunlu olmasa bir dakika düşünmem kırarım hatları kullanmam .Gerçi sizin suçunuz da yok Avrupa bizi kıskanıyor 40 yaş üzeri dayılara selam gönderiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cipsten bile 1gb çıkıyor, böyle şeyler ancak bizim ülkede olur. Hak edildiği şekilde yönetiliyor buna 250mb bile fazla 25mb verin kafası bu
-
Bir ara Vodafone'a geçecektim parasını ödedim internet ertesi gün zamlamdı ve geçemedim. İptal ettim yanında vazgeçtim gidip Türkcell aldım;bu kez de yıllık iletişim vergisi kestiler, şaka gibi bir firma. Zaten önceki hattımda her ay kestiler, bunlar ise toplu kesti!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Temmuz 2024; 13:48:8 >
BTK düzgün bir kurum olsa hem gsm operatörlerinin hem internet sağlayıcılarının kafalarına tek tek vururdu. Yurtdışı operatörlerinin verdiği paketler hem çok daha ucuz hem daha kapsamlı. Üstelik roaming kullanımları bizim yerel kullanım haklarımızdan daha yüksek, şaka gibi. Cihaz veren taahhütler de cabası...
-
Çok bile vermişsiniz (!)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben gayet olumlu buluyorum bu adımı. 250mb benim çok işime yaramıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Backend tarafını mok götüren (kanıtlı, tecrübe ile sabit) ve fahiş zamlara imza atan bir operatör.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Utanmazlar soyup soğana çevirdiğiniz yetmedi Türk vatandaşlarını, avrupya ve amerikadaki tüm operatörlerde tüm dünyadan konuışma ve veri limitsiz veya yüksek limitli iken yaptığınıza bak. avrupa vodafone'larla TR'ye gelen birisi burada aynı paket ile konuşuyor.
-
300 l çok abartılı zaten çoğu yerde çekmiyor
Geçen haftaki çıkışımda yurtdışı için 50 mb internet kullanım 2 sms galiba da 5 dakika görüşme hakkı verdi. Açık söylemek gerekirse abartılı fiyatlarla yurtdışı paket satıyor vodafone. Ama 50mb gittiğim ülkenin uygun telekom operatörlerini bulmak ve biraz googlellamak için yeterli geliyor. Biz neredeyse her ay çıkış yapıyoruz ben gittiğim yerin prepaid data paketi ya da prepaid konuşma/sms/data paketlerini tercih ediyorum. Örneğin yunanistanda 8 euroya sınırsız internet/1 hafta paketini almıştım geçen ay. Geçen hafta bulgaristan A1 den 8 levaya benzer paket aldım. Bir kaç günden fazla kalınca ağır fatura geliyor vodafondan. Telefon konuşmaları da whatsup üzerinden mecburen. AB ülkelerinden alınan paketlerin belirli bir kısmı diğer AB ülkelerinde kullanılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 6 Kasım 2024; 16:1:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
3 GB mı ? Millet yurtdışında sınırsız paketleri kullanıyor. Burdakiler daha 3 GB veriyor, rezillik. Ayrıca Vodafone pişmanlıktır. Çekmeyen hat, çekmeyen internet aman aman uzak kalsın.
|
E sim varken kim ne yapsin sizin kazik paketlerinizi
|
"250 MB internet, 5 dakika arama ve aranma, 2 SMS hakkı"
Gerekirse dumanla haberleşip bunlara tamah etmeyeceksin. (Dipnot: Kimse gelip de yurtdışı falan demesin, bunlar uluslararası organize yiyiciler) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X