Şimdi Ara

Vodafone Red Max yurtdışı arama kaldırılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ailem yurtdışında olduğu için yıllardır vodafone kullanıyorum vodafone ülkelerini belli bir dakika arama paket oluyordu. En son red max paketinde 120 dk veriyorlardı 23 vodafone ülkesini arayabilmem için.

En son bugün konuştum yurtdışı ile 10 dk gibi ve bana 100 TL yi aştı diye bir mesaj geldi. Aradım vodafone u ve nihayet 10 dk sonra zorla bağlanabildiğim müşteri temsilcisi bana yurtdışını arama promosyonları kaldırıldı dedi artık ödemeli arıyorsunuz dedi. Bu bir promosyon değil paket içeriği böyle dedim ama karşı taraf hayır promosyondu ve artık kaldırıldı diyor.

Gerçekten böyle bir şey var mı ? eğer kaldırabiliyorsa kafasına göre ben vodafone un boktan internetine niye ayda 865 TL ödüyorum ???

Yurtdışı arama ile ilgili kim bilgi sahibi ? Beni bilgilendirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone Red Max yurtdışı arama kaldırılmış

Hocam Red 50 kullanıyorum bende devam ediyor o paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok merak ettim, neden Whatsapp üzerinden aramıyorsunuz? Özel bir sebebi mi mevcut?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ailem harici aradığım başka kişiler de var. Onları whatsapptan arayamam. Ayrıca whatsapp görüşmesi çok da kaliteli değil genelde. Normal aramayı tercih ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • habipermis H kullanıcısına yanıt
    Bende yurtdışını arama diye bir şey yok. Oysa yurtdışını aramak benim bu tarifeye geçme sebebim zaten. Müşteri hizmetleri ile zamanında yaptığım görüşme kayıt altındadır sanırım. Dinlenip düzeltilmesini isteyebilirmitim acaba. Yıllardır aynı tarifeyi kullanıyorum ayrıca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.