Şimdi Ara

vodafone red pass sınırsız paketler için türk telekomdan geçilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türk telekom prime kullanıcısıyım çekim gücü ve hız olarak çok memnunum lakin vodafone red sınırsız paketler ilgimi çekiyor tavsiye edermisiniz ? 4.5g hız problemi gerçekten çokmu büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiye ederim , ama çevrendeki vodafone kullananlara bir danış.Çekim iyiyse bulunduğun yerde geçebilirsin.İnternetin hiç bitmiyor bir ara kullandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 ay önce ben de Prime Eksper 25GB'tan geçmiştim Vodafone Redli 20 Plus'a. Evinizde/İş yerinizde çekimi iyiyse geçebilirsiniz. Özellikle Video Pass sayesinde 1080p videoları kotamdan düşmeden izliyorum aylık yaklaşlık 50-60GB kullanımım oluyor. Kendi 20GB'lık paketimden kullanma şansım çok az oluyor, ay sonunda genelde 7-8GB civarı artıyor hatta. Sosyal medyayı sık kullanan biriyseniz kesinlikle öneririm. Ancak internet hızları TT kadar iyi değil Speedtest sonuçlarına baktığınızda. Evimde TT ile 100-110mbps hızlar alırken Vodafone'da genellikle 30-35mbps hız alıyorum. Kullanım için gayet yeterli olduğunu söyleyebilirim. Yaşadığınız bölgedeki insanlara sorarak almanızı tavsiye ederim. Veya faturasıza geçip de deneyebilirsiniz.
  • Bölgende durumu ne bilemeyiz, senin test etmen lazım.. Bende gayet iyi durumda. Bölgende iyiyse geç tabi, sınırsız kullanmanın keyfi başkadır. Niye bunca zaman geçmedim ki dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.