Tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum, artık Vodafone'un efsaneleşme yolunda ilerleyen Limitsiz Redli tarifelerine faturasız müşteriler de teklif yoluyla geçiş yapabiliyor. Üstelik 1 ay bile Vodafone faturasız kullanmanız halinde teklif gelme olasılığı çok yüksek. Artık Faturalı da teklif beklemeye gerek kalmadı, taahhüt vermek istemeyenler için güzel bir gelişme oldu... Bu tarifelerin yakında tüm Türkiye'ye numara taşıma ve yeni hat alımı yolu ile geçişe açılacağını tahmin ediyorum... Yeni numarasını taşıyacak olan da Süper Kolay Paket 15 paketini kullananlar da teklifin gelme olasılığı daha yüksektir arkadaşlar, mevcut faturasız müşteriler de gelen en pahalı kolay paket tekliflerini kullansın, ne kadar internet kullanımı bol olursa sizin için o kadar iyi olur, çünkü bu sistem daha yeni herkese çıkmayabilir faturasız da, faturalı müşterilerin işi daha kolay. Kaynak olarak Vodafone'un sunduğu Limitsiz Redli belgelerinin PDF'lerine bakabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum, ayrıca bu tarifeler hakkında sorusu olanlar konuya yazabilir veya bana özel mesaj kutusun dan yazabilirler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Limitsiz Redli Tarifeler Artık Faturasız Kullanıcıların da Ulaşımına Açıldı
Vodafone, faturasız kullanıcıları için Limitsiz Redli tarifelerini kullanıma sunarak, mobil iletişimde sınırları kaldırıyor.
"Limitsiz Redli Silver" tarifesiyle faturasız kullanıcılar, aylık sabit bir ücret karşılığında sınırsız konuşma, mesajlaşma ve 10 GB yüksek hızlı internetin keyfini sürebilirler.
"Limitsiz Redli Silver Özel" paketi, Silver tarifesine ek olarak 20 GB yüksek hızlı internet sunar ve kullanıcıların mobil oyunlar ve video akışı gibi daha fazla veri gerektiren etkinliklerin tadını çıkarmalarını sağlar.
"Limitsiz Redli Elite" tarifesi, sınırsız konuşma, mesajlaşma ve 20 GB yüksek hızlı internetin yanı sıra haftalık 20 GB sosyal medya paketi de içerir. Bu paket, sosyal medya platformlarında aktif olan kullanıcılar için idealdir.
"Limitsiz Redli Ekstra Özel" paketi ise Elite tarifesine ek olarak 40 GB yüksek hızlı internet ve haftalık 40 GB sosyal medya paketi sunar, bu da kullanıcıların mobil cihazlarını daha yoğun bir şekilde kullanmalarına olanak tanır.
Limitsiz Redli tarifeleri, faturasız kullanıcıların da en son mobil iletişim teknolojilerinden yararlanmalarına ve bağlantıda kalmalarına olanak tanır. Kullanıcılar, Vodafone mağazalarından veya yetkili bayilerden bu tarifelere kolayca geçebilirler.