Şimdi Ara

Vodafone Red ve İphone 4!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 17 ve abimin üstüne olan faturalı hattım var. Cep Avantaj Her Yöne+ tarifem var... (aylık 79 tl)
    Hattı ocak ayında aldım ve 6 ay oldu. 6. ayın faturası geldi bana.

Benim sormak istediğim şu:

Ben uzun süredir iphone 4 almak istiyorum. Ancak vodafone şartlarına göre 8 AY OLMASI GEREKLİ VE FATURA TOPLAMININ 350 TL ÜZERİ OLMASI....
    Bunun için ağustosa kadar bekleyeceğim..... ANCAK

Şöyle birşey duydum....

VODAFONE RED dünyasına geçsem temmuzda iPhone 4 telefonunu "ücretini faturama yansıyacak" şekilde alabilir miyim? Yoksa 2 ay daha beklememmi lazım iphone 4 almak için....

DH DEN BİRİSİ BÖYLE YAZMIŞ ONUN İÇİN SORDUM: Vodafone Red Dünyası'na son 3 ay fatura ortalaması vergiler dahil toplam 150 TL ve üzeri olan, i-Phone veya Blackberry kontratlı paketlerden birini almış olan bireysel ve faturalı hat sahipleri katılabilir.

• 8 ay ve toplami 350TL olmasi lazim bu sartlar yoksa kredi kartiyla alabilirsin.Fauralarda gecikme olmayip duzenli odeme olmasi lazim...
  • Aşağıda yazan red avantajlarına dahil olmak için gereken koşullardır.

Sen zaten yukarıda bahsettiğin cihaz kampanyasına girersen otomatikman red avantajlarına dahil olacaksın, aşağıda yazanın telefon kampanyası ile alakası yok yani.

Sana gerekli olan 8 aylık düzenli olarak ödenmiş faturalı hat ve bu 8 faturanın toplamı enaz 350 tl olması gerekiyor.Bu koşulu sağlarsan direk hattın üzerinden alabilirsin.Yada şuan gidersen ilk 12 ay anlaşmalı kredi kartlarından birinden çekerler kalan 12 ay faturana yansıyarakta alabilirsin hemen almak istersen tabi.
  • Açıklayıcı bilgiler oldu ancak sorum var şimdi benim bir kaç faturamda gecikme var 10 gün 20 gün gibi geciklemeler var... Bu sebepten vermezler mi telefonu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.