Şimdi Ara

Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu Vodafone Red 20gb tarifesi bilgilendirmesi için açtık, vodafone un kapsama ve çekim alanından memnun olan arkadaşların faydalanması amacıyla konuya vestelcell ciler dolmuş lütfen vestelcell yorumlarınıızı ilgili konusunda yapınız piliz Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL 

• quote:

Orijinalden alıntı: BenFero

Arkadaşlar konuyu Vodafone Red 20gb tarifesi bilgilendirmesi için açtık, vodafone un kapsama ve çekim alanından memnun olan arkadaşların faydalanması amacıyla konuya vestelcell ciler dolmuş lütfen vestelcell yorumlarınıızı ilgili konusunda yapınız piliz  

Konu sahibinin şikayeti veya isteği üzerine Vodafone dışında yazılan operatör mesajlarına işlem yapabiliriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Yokizm Hayır hocam yanlış anlaşılma olmasın.

Benim bu konuyu açıp arkadaşları bilgilendirme amacım vodafone un çekim kalitesinin iyi olduğu kullanımın sorun yaşatmadığı yerlerde yaşayan arkadaşların böyle bir konudan haberdar olmalarını sağlayıp uygun fiyat ve içerikten haberdar olmaları.

Sonuçta vodafone benim babamın oğlu değil veya şirkette bir ortaklığım yok tamamen amme hizmeti Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL 

Bir önceki mesajımdada belirttiğim üzere konu vodafone red20 konusu ama vodafone dan fazla vestelcell muhabbeti dönmüş. Forumda bütün operatör ve alt kuruluşların konuları var arkadaşlar gitsin orada muhabbetlerini yapsınlar yanlışmıyım Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL 

• Merhaba arkadaşlar.

Bende hattımı 07.10.2022 de vodafone a taşımıştım. Red15gb tarifesine aylık 79tl karşılığında.

Taahhüt kampanyası gereği ilk 3 ay içinde memnun kalmazsanız başka operatöre geçme yada tarifeyi iptal ettirmem durumunda cayma bedeli ödemeden işlem yapma hakkım olduğu için Red20gb tarifesine geçmek için müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarda bana yeni hat veya numara taşıma ile gelenlere sadece bu paketi tanımlayabileceklerini söylediler. Eğer kabul etmem durumunda Red20gb paketini ilk 3 ay 129tl sonraki 9 ay 149tl karşılığında tanımlayabileceklerini söylediler ben kabul etmedim.

Sonrasında dün şikayetvar sitesi üzerinden Red20gb tarifesine 69tl karşılığında geçme hakkında talep oluşturdum. Durumu izah ettim tek tek anlattım. Bugün vodafone müşteri hizmetleri öğle saatlerinde beni aradı dedi şikayetvar üzerindeki talebiniz doğrultusunda size dönüş sağlıyorum. Red20gb tarifesine online a özel olduğu için oradaki rakamlardan malesef size yardımcı olamıyoruz ancak ekranlarımızda görünen fiyatlardan size yardımcı olabilir dedi.

Dedim Red20gb tarifesi ne kadar görünüyor sizde?

Red20gb tarifesine 74tl den size tanımlayabiliriz dedi. Zaten red15gb tarifesine 79 tl ödüyordum.

Hem internet içeriği 5gb artıcak aylık ödemem gereken tutarda 5tl düşecekti. Bende dedim tamam kabul ediyorum.

Akabinde tanımlama işlemlerini yaptı. Red20 içeriğini 28-31 aralık tarihleri arasına denk gelen kısım kadar hattıma dakika-sms-internet miktarlarını tanımladı. Ayın 1 inden sonra tam ay olarak içerikler hattıma yansıyacak.

Mevcutta vodafone müşterisi olupta taahhütü bulunmayan, yada taahhütünün son ayında olduğu için cayma bedeli ödeme yükümlülüğü olmayan arkadaşlar Red20gb tarifesinden 69tl ye faydalanamasa bile en azından 20gb lık paket için 74tl de fena fiyat sayılmaz belki faydalanabilecek arkadaşlar varsa diye başımdan geçen tecrübeyi aktarmak istedim.Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL 

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bir haber hocam, paylaşım için teşekkür ederim.

• Bu Vodafone mu beceriksiz bayi mi çözemedim yeni aldığım Vodafone hat aktif oldu hemen E Sim'e geçmek için bayiye gittim 100 TL verdim ama telefon sinyal almıyor. Yeniden fiziksel SIM içinde 100 TL istiyorlar. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım hepsi ayrı telden çalıyor biri 24 saat içinde aktif olur diyor diğerine de zorla kayıt açtırdım.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Hocam geçen seneden beri 1 senelik faturalı taahhüt ile Turkcell'den 1000dk, 20gb, 250sms paketini 70 liraya kullanıyordum. Taahhüdümün biteceği geçen aya kadar bana güzel bir seçenek ile gelirlerse taahhüdü yenileyerek devam edecektim ama önerdikleri tarifeler hep uçuk kaçıktı, akabinde geçen ay taahhüdüm bitti. Anladım ki Turkcell, mevcut müşterilerini çoktan gözden çıkartmış da yeni müşteriler elde etmenin peşinde. O yüzden ben de istediklerini onlara vermek için operatör değiştireyim dedim lakin iş yoğunluğumdan başka operatörleri araştıramadım ve 1 aydır taahhütsüz olarak Turkcell'e devam ettim, tabi geçen ay taahhüdüm biter bitmez tekrar taahhüt vermediğim için beni otomatikman taahhütsüz bir pakete geçirmişler, o da Eko Plus 23GB Paketi, bunda da 1100dk, 23gb, 1100 sms var. Ve bugün bu tarifenin ilk faturasını ödedim, o da tam 160 TL. Yani geçen aya kadar kullandığım tarifem ile arasında, takribi %125 e yakın korkunç ve kabul edilemez bir artış mevcut. Bugün ise Turkcell Müşteri hizmetlerini arayıp başka bir operatöre gideceğimi ve kendilerini son kez aradığımı söylememe rağmen bana verdikleri en uygun teklif 1100dk, 18gb, 250 sms idi ve fiyatı yine 160 TL. Ee dedim zaten hattıma şu anki tanımladığınız taahhütsüz Eko plus paketinde 5 gb daha fazla internet var ve o da 160 TL, aynı paraya 1 sene taahhüt ile 5 gb daha az olan paketinize mi vermemi bekliyorsunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz, "ama o 160 TL taahhütsüz bir fiyat ve bir dahaki ay 180, öbür ay 200 olabilir, her ay değişiklik gösterir, bir garantiniz yok" dediler. Özetle faturalı hattıma, otomatikman tanımladıkları taahhütsüz Eko Plus 23 GB tarifesi ile ilk ayı 160 TL olarak böylece geçirmiş oldular ve 2. aya girdik, son 2 gündür yine bu tarifeyi kullanıyorum ve bu ay da en az bi 160 TL daha ödemek istemiyorum.

Bugün tesadüfen sosyal medya üzerinden Vodafone'un 69 TL'ye bu başlıktaki tarifesini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım, yalnızca Online olarak başvurulabileceğini söylediler. Vergiler ile birlikte 74-75 TL imiş. Özellikle sordum, ilk 3 ay 69 TL, sonrasında 90-100 TL falan olmasın, paket detaylarını göremiyorum dedim ama 12 ay boyunca 69 TL dedikleri için tamam dedim. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Başakşehir-Bağcılar-Esenler tarafındayım ama zaman zaman tüm İstanbul içini kullanan birisiyim. İl dışına senede bir kaç kere anca çıkıyorum. İş yerinde Wifi yok ama evde var. O yüzden evde iken zaten mobil veriyi kullanmayacağım ama evden çıktığım an günde 10 saat o mobil veri, ya navigasyon için ya da interneti kullanmasam dahi açık kalacak ki gelen whatsapp mesajlarını ve diğer bildirimleri görebileyim. Volte ve VoWifi'yi Turkcell'de çok aktif kullanan birisiyim, umarım Vodafone mobil veride en azından İstanbul içinde hiç bir zaman 3G'ye düşmüyordur, hep HD+ görüşmeler için 4.5G çekim gücü ve evde de Wifi üzerinden görüşme imkanı veriyordur ki bu özellikler özellikle hızlı arama, net ses ve en önemlisi deprem gibi zamanlarda herkesin tel'i kitlenirken Wifi üzerinden ulaşma ile hayat kurtarıyor. Daha önce hiç Vodafone kullanmadım, Turkcell'e de Turk Telekom'dan geçmiştim, tamam biraz pahalı idi ama gerek çekim gücü gerek ise Volte ve VoWifi özellikleri ile bu parayı hak ediyordu, ta ki bu ay 70 TL'yi 160 TL'ye çıkartana kadar! Zira o kadar da uzun boylu değil, her şeyin bir sınırı var. Bir insan bu kadar aptal yerine konulamaz yani. O Yüzden Vodafone'u İstanbul içi için öneriyor musunuz? Misal şu anda evimdeyim, denemek için Wifi'ı kapatıp mobil veriyi açtım ve Speed Test üzerinden bir internet hız testi yapayım dedim, aldığım değerler 100mb download, 50 mb upload. Vodafone'un bu değerleri yakalayabileceğini sanmıyorum ama en azından %60-70'ini bile yakalar ise alâ.

Özetle, ucuz ürünün yahnisi yavan olur ama yine de İstanbul içinde Vodafone kullanıp da "Turkcell'e göre, fiyatını da göz önünde bulundurursak o kadar da kötü değil" diyebilecek Vodafone kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum ki yarın akşam ona göre Online olarak hattımı bu tarifeye taşımak üzere başvuru yapayım. Yılbaşına kadar tanımlanır herhalde. Ayrıca başvuruyu Online olarak yapıp yeni hattı bayiden al mı diyeyim yoksa onların bana göndermesini mi bekleyeyim, ya da direkt bayiden başvurulabiliyor mu. Hangisi daha hızlı olur? Zira yeni yıla son 3 gün kaldığı ve geçen haftadan beri başvuran arkadaşların hala hatlarının aktarılmadığını okuyunca hangi yöntem daha hızlı olur karar veremedim ki eğer durum böyle ise ben de geçemeyeceğim zaten :) Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 28 Aralık 2022; 20:35:51 >

• radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiden geçiş yapabilirsiniz online beklemeyin yetişmez vodafone bayisine gidip halledin bence ben bugün öyle yaptım haberiniz olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba hocam. Başınızdan geçen tecrübe maddi anlamda üzücü olmuş.

Vodafone un İstanbul’da kapsama kalitesine gelince, ben İstanbul’da ikamet etmiyorum o yüzden vodafone un İstanbul’da çekip çekmeyeceği yönünde size net bilgiler veremem. Bunu en iyi anlamanın yolu çevrenizdeki vodafone kullanıcılardan bilgi almaktır.

Benim yaşadığım bölgede vodafone da sorun yaşanmamaktadır o yüzden tercih sebebidir.

Diyelimki çevrenizden araştırdınız ve referanslar genelde olumlu çıktı ise ve hattınızı Vodafone taşımaya karar verdiyseniz hiç vakit kaybetmeden bir vodafone bayisine giderek hat taşıma talebinde bulunup gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayarak yeni sim kartınızı elden teslim almanızı öneririm.

Online üzerinden abonelik yapmada bir aksaklık yaşanması durumunda yılbaşından önce geçiş işleminde sorun yaşanabileceğinden riske etmemenizi tavsiye ederim.

İstanbul/Avrupa'da ikamet ediyorum. Mecidiyeköy civarlarında.

Vodafone, Turkcell'den geçen biri için yavaş gelecektir illa ki. Ancak sosyal medyada gezmek, video izlemek için hiçbir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Fiyatını göz önüne alırsak ufak donmaları takmayabiliriz. Şu zamana kadar LTE olmayan yer görmedim. Aksine spor salonumda en alt katta diğer 2 operatör çekmezken Vodafone 2 diş LTE veriyor.

Ses kalitesi konusunda Vodafone, Turkcell ile yarışır. Özetlemek gerekirse bu fiyat için kullanmaya değer bir operatör bence. Zaten beğenmezseniz ilk ay cayma bedeli olarak 75 lira ödüyorsunuz.

Ancak burada önemli bir detay var; cihazınızın LTE performansının da iyi olması gerekiyor. Band birleştirmesi yapamayan cihaz ile maksimum alacağınız hız 10 olur.

Bu da şuan aldığım hız testi sonucu.

Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL

• Evdeki 2 hattı da geçirmeyi düşünüyorum. Her ay Turkcell'e 100'er TL ödeyip 5gb almanın bir anlamı yok. Zaten o iki hattı kullananların internet hızı ile bir işi yok.

Hiç internetten başvuru yapmadan direkt bayiye gidip yapabiliyor muyuz?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Evet bayiden 2 dk sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Aynen hocam online üzerinden hiç uğraşmadan direk bayiye gidip konuyu izah ederseniz işlemlerini gerçekleştirip yeni sim kartlarınızı teslim alırsınız. Hat açılır açılmazda bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

• Bayii işi yalan oldu internetten başvuracağım. Büyük ihtimalle de hat açılışı yeni yıla kalacak. O zaman tarife ücretinde değişiklik olur mu?

• Hocam ilgili kampanyanın son başvuru tarihi 31.12.2022 olarak geçiyor. Yeni yıla geçilmesi durumunda devam edip etmeyeceğini hep beraber takip ederek göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Bayii işi yalan oldu internetten başvuracağım. Büyük ihtimalle de hat açılışı yeni yıla kalacak. O zaman tarife ücretinde değişiklik olur mu?
    Devam edecek olsa sitede geri sayım olmaz bence bayiden alın yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• Başvuruyu geri sayım bitmeden yaparsa sorun olmaz. Hat seneye de açılsa o fiyattan kullanır. Ama ben de bayiden geçeceğim, daha pratik geliyor.

• Bu red 20 de durma ozellıgı varmı? Yoksa nasıl yaparız

• jiiips J kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yok hocam.

• Hocam bu yanındada tobi mi ne var. Ona yazıyormusuk ordan yapılıyomus. Tobı ye durma ozellıgı yazıyosun orda 12 aylık durma ozellıgını hedıye edıyo ben yaptım oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.