Şimdi Ara

Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 03.01.2023 Edit: Arkadaşlar aşağıda bilgileri verilen kampanya içeriği yılbaşı gecesi ile bitmiştir. Vodafone tarife fiyatını konu başlığındada belirtildiği gibi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay ise 99TL olarak güncellemiştir bilginize...

Merhaba arkadaşlar Vodafone 31 aralık tarihine kadar kampanya yapmış Red 20gb tarifesini aylık 69TL sabit fiyattan 12 ay boyunca taahhüt vererek abone olabilirsiniz.

Tarifeye Yeni hat alımlarında yada farklı operatörden vodafone numaranızı taşıyınca geçebiliyorsunuz. Mevcut aboneler malesef yaralanamıyor.

İçeriğine göre fiyatı iyi gibi.

Tarife içeriğinde ise Her yöne 1000dk, 20gb internet, 250sms

www.vodafone.com.tr
    Numara Taşıma | Yeni Hat | Bireysel - Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 3 Ocak 2023; 9:45:7 >

• Turkcell'e karşı atak yapmış.
    Türk Telekom sessizce izliyor.
    Ama VESTELCELL hala rakipsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Bu tür kampanyalar abone kazanımının hedef değerin altında kaldığı zaman yapılır. Örneğin sabit internette de Türk Telekom Aralık ayında 2 kampanya yaptı, biri hala devam ediyor. Mobilde demek ki TT kendi hedefini tutturmuş ya da abone kaybı düşük kalmış. Turkcell ve Vodafone ise demek ki hedeflediği aboneye ulaşamamış ya da beklenenin üzerinde abone kaybı olmuş.

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Vf ve Turkcell aboneleri geri kazanımı sağlamak için sene sonu bu tür bir atak yaparak kayıpları en aza indirmek için uğraşıyor demek ki.
    TT sanal operatörler ile payını büyütmüş demek ki.

• Bu da iyiymiş tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. TT şu anda tam ortada, Vodafone'un çok kötü olduğunu, Turkcell'in de çok pahalı olduğunu düşünen TT'yi ya da sanal operatörlerini tercih ediyor.

Yalnız Vodafone'a geçebilmek bile başka bir dert. Adamların sitesinde numara taşıma ile de, yeni hat alımı ile de başvuru tamamlanmıyor. Beklenmeyen bir hata oluştu çıktı yazıyor sürekli. Daha başlangıçta pişman olacağız gibi.

Kayda değer bir internet kampanyası mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece int üstünden taşıma yapan mi bu tarife ve kampanya dan yararlanabiliyor ?

Vf'a geçmek geçmemekten daha iyi desenize.
    Gerçi bana uzak olsun vf ben TCELL ve TT arasında git gel yapmaya devam ederim.
    Şu anda TEKNOSACELL kullanıyorum bittiğinde duran 30gb'a 100₺ ödüyorum.

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Fiyat çok iyi geldiği için hemen yeni hat olarak başvurdum. Yılbaşından sonra yeni hat almak bile artık lüks olacağı için çifte fırsat oldu. İnternetinden hiçbir şey beklemiyorum, telefon görüşmesi yapabilsem o bile yeter. Çünkü geçen Ümraniye Çarşı metronun orada arkadaşın Vodafone hattı full çekmesine rağmen telefonla konuşamadı. Böylesine TT'nin, Vodafone'dan kötü olduğu Avea döneminde bile rastlamamıştım. Belli ki kalabalık yerlerde cortluyor.

Hayırlı olsun.
    VF son zamanlarda çok daha kötüye gidiyor gibi geliyor bana.
    Şikayet var,Forum sitemiz ve başka mecralarda da buna benzer sıkıntılar olduğunu okumuştum.
    Keşke #telsimgerigelsin olabilse.

• Kendi bölgem adına konuşursam son dönemde Turkcell'de kötüye gidiyor. Adamlar mevcut baz istasyonunu söktü birde utanmadan "verimliliği sağlamak adına mevcut istasyonlarımızda gerekli iyileştirmeleri yapacağız" diyorlar ve sabit internet ve VoWifi öneriyorlar. Pardonda ben Wifi kullanacaksam niye sana o kadar para bayılıp 100 GB alayım? Taahhüt bozup numaramı TT'ye taşıdım mecbur şu anda evde full çeken bir Vodafone bir TT kaldı. Vodafone'u en son 2 yıl önce pandemide denemiştim internet hızı felaketti. Şimdi hiç yoktan telefon görüştürmesi yapsa yeter. TT hattım ile de sabit internette alamadığım upload işlerini hallederim.

• Arkadaşlar merhaba,

Babam PTTCELL kullanıyordu, taahhüt bitti şu anda öyle boşta duruyor PTT CELL'de. Bu RED 20'ye internet üzerinden mi başvuru yapmamız lazım, yoksa şubelerden oluyor mu aynı fiyattan?

Teşekkürler.

• Noix~ kullanıcısına yanıt
    İkisi de oluyor, ama bayi den geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noix~ kullanıcısına yanıt

Valla ben dün akşam web sitelerinden numara taşıyarakta, yeni numara alarakta, kurye ile de mağazadan teslim alma yöntemi de denedim mükerrer 6 başvuru olmuş henüz dönüş yapan yok.

Mağazadan teslim alma yöntemini seçin ardından herhangi bir mağazaya gidip online tarife seçtiğinizi sim kart almak istediğinizi söyleyin yardımcı oluyorlar. Dün başvuru yaptım bugün simkartı aldım. 3 gün içerisinde aktif olur dediler.

• simos35 kullanıcısına yanıt

Beklenmeyen bir hata oluştu tarzında bir yazı çıkıyor. Sizde de çıktı mı? Neyse iş çıkışında uğrayıp bir bakayım, teşekkür ederim.

Ben is yerimde görüşme bile zor yaptığım için vodafone hattimi tt gecirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok bende sorunsuz tamamlanmıştı adım ama tarifeyi bayiden söylerseniz hallederler muhtemelen online şart değil yani.

• Geçen pazar ilk 3 ay 79tl sonrası 99 tl idi bu tarife geçiş yapmıştım.

olmadı bu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.