< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Red20GB tarifesi ilk 3 ay 79TL sonraki 9 ay 99TL (4. sayfa)
-
-
@yokizm bu arada iki hocamada uygun tarife ve yardımları için teşekkürler…
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne demek hocam, hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: alper_love
@yokizm bu arada iki hocamada uygun tarife ve yardımları için teşekkürler…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba,bu tarifeye geçeli 5 gün oldu ancak hiç memnun değilim,çekim kalitesi berbat,cayma hakkı gibi birşey varmı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanımda uygulamasında taahhhüt detayı kısmında yazıyorquote:
Orijinalden alıntı: fehmusarkadaşlar merhaba,bu tarifeye geçeli 5 gün oldu ancak hiç memnun değilim,çekim kalitesi berbat,cayma hakkı gibi birşey varmı acaba?
Arkadaslar ben de bugün gectim vodafone a.Bu paket 1 ay degilmiydi?Yenileme tarihi 21 ocak yaziyor paketimin.
21 Ocak fatura kesim tarihiniz hocam, her ayın 21in de yenilenecek.
Tarife gayet uygun ama Vodafone dünyasına geçmek isteyen çok iyi düşünsün. Çekim gücü ve İnternet konusunda sıkıntılıdır Vodafone.
Benim evimde tt turkcell vodafone dahil hepsi sıkıntılı turkcell 4.5g 1 mbit ortalama veriyor tt bir tık yukarıda 4-5 mbşr ortalama vodafoneda aynı yani bşrde kullanımlar önemli ben sosyal medya için kullanıyorum benim işimi görüyor hangisi işime gelşrse onu kullanırım
Hocam ben de bu tarifeye geçtim. Sürpriz fatura gelmemesi için turkcell de yaptığımız gibi kapatmamız gereken bir şeyler var mıdır?
-
Tobi ye “durma” yazın, hediye durma özelliği ücretsiz tanımlanır hocam.
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın.
-
direkt taşı başka yere, faturan 5 günlük taahhütsüz ücret olarak gelir.
arkadaşlar bu kampanya bitti mi? vodafone'un sitesinde ilk 3 ay 79 sonraki 9 ay 99 tl diyor.
Evet hocam bu kampanya vodafone un sitesinde tarifeler bölümünden kaldırılmış. Aynı içeriğe sahip tarifeye sizin dediğiniz gibi ilk 3 ay 79tl sonraki 9 ay 99tl olarak fiyatını güncellemişler. Zaten kampanyanın son katılım tarihi olarak 31.12.2022 deniyordu. Sağlık olsun. Kampanyadan yararlanan arkadaşlarda güle güle kullansınlar..
-
teşekkür ederim cevap için. fiyat yine uygun turkcell 21 gb'ı 125'e yeniliyor.
Hocam tarife 99₺ olarak satışa devam ediyor, konuyu güncelleyecek misiniz veya biz güncelleyelim mi?
1 ay deneme hakkınız var hocam sıkıntı olmaz
Şimdi ben internetten 31 aralıktan önce başvuru yaptım evraklar bugün geldi. evrakların tarihi 06/01/2023. eski fiyattan yararlanmayacaksam hiç doldurup göndermeyim.
-
Merhaba hocam gerekli güncelleme yapılmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X