Tariflere nereden ulaşabilirim. Sayfayı bulamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (131. sayfa)
-
-
Konunun sahibi yardım et 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle telefonumuzdan tarayıcıyı açıyoruz.
arama kısmınawww.Vodafone.com.tr yazıyoruz. Evde internet bölümünden REDBOX’u seçiyoruz.
Ev adresimizi girerek alt yapımızı sorguluyoruz. Altyapıya REDBOX uygun ise telefon numaramızı verip RedBox talebi oluşturuyoruz. Sonrası kurulum ekibinin gelmesini çay, nescafe, oralet, patlamış mısır, vb. yiyecek içecek mideye götürerek bekliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
çok şanslı değilseniz 1-2 mbps sürünürsünüz...
-
ben de bulamadım valla. sırra kadem basmış redbox.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalkmış sanırım. 🫢
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Site de Redbox yazan paketlere tıklasam dahi sayfa bulunamadı gibi yazan yerlere aktarıyor, Redbox yeni müşteri alımına kapatılmış olabilir ve sadece eski müşterileri kullanmaya devam ediyor olabilir.
Bu mesajı yazdığım an itibariyle aldığım bilgiye göre şimdilik durdurulmuş görünüyor. Eski aboneler aynı şartlarda kullanmaya devam edebiliyorlar.
-
Geçen ay 24 ay taahhütle geçiş yapmıştım. Tarifelerin komple kapatılması değişik bir durum olmuş. Umarım devam ettirirler, yoksa hatta bir sorun yaşarsam müşteri hizmetleri “redbox da ne?” diye boş yapacak yardımcı olamayacaklar.
Kotalı tarifelere bile 10Mbps hız sınırı konması ve bunun hiçbir yerde söylenmemesi de saçmaydı. Hatta MH den bazıları bile bilmiyor bu kısıtlamayı. Umarım tarifeleri düzgünce revize edip açarlar diyelim 😀
Redbox'ı bir hafta önce Kurumsal kısımda bulmuştum. 3 paket vardı 200 500 1000 TL lik paketler. Şuan 200TL Lik paketin özellikleri 500 TL ye aktarılmış ve paketi kaldırmışlar.
-
altyapı kaldırmadı ve sonunda kapattılar. yetersiz altyapı ve yetersiz band ile bu işe neden girdiler hiç anlamadım.
-
redbox var ben de de 8. ayda bitecek tahautsuz devam etsem ne kadar ucreti var .
-
Redbox
Aşağıda yer alan paketler, yalnızca mevcut Redbox müşterilerine yöneliktir.
TAAHHÜTSÜZ REDBOX PAKETİ
Redbox 15 Mbpse Kadar- Limitsiz 2022
₺650
15 Mbps
Yalnızca mevcut müşterilerimiz faydalanabilir.
Aylık telsiz kullanım ücreti 9,43 TL
Başvurular Yanımda üzerinden alınmaktadır.
TAAHHÜTLÜ REDBOX PAKETİ
Redbox Devam 2023 200GB
₺346 /ay
12 ay boyunca ₺346
5 Mbps
Yalnızca mevcut müşterilerimiz faydalanabilir.
Aylık telsiz kullanım ücreti 9,43 TL
Başvurular Yanımda üzerinden alınmaktadır.
vodafoneTaşınabilir & Altyapısız İnternet ve Redbox Tarifeleri | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/Net/redbox
-
Vodafone Redbox çıkması bir ZTE MF255V almayı planlıyorum, diğer operatörlerin sim kartları çalışıyor mu?
-
Arkadaşlar. Redbox sınırsız kullanıyorum ama 15mbit vaadedilen hıızn ancak yarısını alabiliyorum. Modemi açıp kapayınca tekrar 15mbite çıkıyor ama yarım saat sonra yina düşüyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve dünyanın en saçma cevabını aldım. Arada modemi dinlendirin dedi. İşim yok yarım saatte bi modemi açıp kapatacam. Bu nasıl çözülür bilen var mı?
Vodafone bilerek yapıyor bunu.
Evet bende öyle düşünüyorum. Ama memlekette vatandaşın arkasında duran bir devlet otoritesi olmadığı için kimsenin umru değil tüketici hakları diye bişey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 16 Eylül 2023; 8:32:23 >
Öyle vallaha. Hele ben abone olurken ilk 2 ay 70 mb hız aldım. Sonra düştü 5 e. Hatlarında yoğunluk olmasın diye bilerek düşük hız veriyorlar.
Hangi paket sizinki?quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINNÖyle vallaha. Hele ben abone olurken ilk 2 ay 70 mb hız aldım. Sonra düştü 5 e. Hatlarında yoğunluk olmasın diye bilerek düşük hız veriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X