Artık kullanmıyorum. Çok şükür bina içi kablolar yenilendi. Turknete geçtim. |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (132. sayfa)
-
-
Yeni abone olmanın yolu yok mudur? 5mbps paketi çok iyiymiş. Turkcell'de sınırsız paket 1300tl olmuş. Bana 5mbps de yeter ama sınırsız olması şart.
-
Bunu nasıl öğrendiniz sorması ayıp? Şu forum olmasa imkanı yok çözmenin -
Altyapı sorunlarından dolayı halen redbox kullanıyorum. Benim sorum şöyle; Zte modemle redbox kullanıyorum ve eve robot süpürge almayı planlıyorum. İnternet bağlantıları 2.4 Ghz ve 5 Ghz gibi seçenekler oluyor. Robot süpürgeler için bağlantının 2.4Ghz olması isteniyor. Ben bu redbox ile robot süpürge kullanmada,bağlantı kurmada sorun yaşar mıyım? Bu konuda bilgisi olan, redbox ile robot süpürge kullanan var mı? Teşekkürler
-
O modemde 2,4 ghz var. Bende kullandım. Evdeki akıllı cihazlara sorunsuz bağlanırsınız.
-
Taşınabilir internet işinden anlayan biri bilgi verebilir mi? Ofisimde Internet yok ama tod ve film için bu taşınabilir internet almayı düşünüyorum. 15 20 maç ve bir o kadar da film izlerim kota ve hız bana yeterli gelir mi? -
İlk 2 ay hızı iyi veriyorlar. Sonra interneti yavaşlatıyorlar bilerek. 100 mb den 5-6 mb' lere indirdiler beni. Ben pek tavsiye etmiyorum.
-
Tesekkurler mecbur kalirsam alicam sanirim mobil veride youtube tod vs sinirsiz bir paket bulsam hemen alicam ama oyle bir paket yok turkcell de -
Vodafone da sınırsız mobil İnternet paketleri var ama geçmek zor aşırı pahalı ve 15gb hotspot sınırlı. -
Redbox sınırsız 15 349 da kullanıyom -
Bu fiyat mükemmel. Nasıl başardınız? -
355.37 tlmiş çok önceden sınırsız almıştım tahhatüm bitmişti bu fiyattan devam ediyor bakalım şu anda sınırsız yok herhalde ama 15 hızı -
Sakın bırakmayın bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X