Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syn.BerkaySYM

Vpn değişince giriyor ama ailem vpn ile uğraşamaz acaba modem ayarlarından dns değişsem çözülür mü
    Dns ile düzeliyor olabilir. Modem de vpn ayarı var ama denemedim. Modemde Google Dns i ayarlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vodafona gittim ve redboxu sadece bi yerde kullanıyobiliyomuşuz.Yani sabit internet gibi sadece tek evde kullanılıyomuş.Bu bilgi doğrumu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54SaKaRYa5454 -- 22 Eylül 2020; 17:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54SaKaRYa5454

Bugün vodafona gittim ve redboxu sadece bi yerde kullanıyobiliyomuşuz.Yani sabit internet gibi sadece tek evde kullanılıyomuş.Bu bilgi doğrumu arkadaşlar?
    hocam farklı yerde kullanan vardı. yanı başvuru adresi farklı kullandığı yer farkli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babamın evinde fiber olmasına rağmen bir de redbox tarifeleri çıkıyor. benim evimde (alt yapı adsl) redbox tarifeleri çıkmıyor. Ayrıca bayiden başvurduğum redbox, alt yapım yeterli değil diye red edildi.

ise bakar mısınız, para ile de hizmet alamıyoruz

• Arkadaslar faturanin 169₺ dedigine bakmayin ivir zivir vergilerle aylik 182₺ ye geliyormus. Bilginiz olsun.

• 54SaKaRYa5454 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sordum istediğin yere götürebilirsiniz dedi bana , eşim öğretmen eba üzerinden sürekli ders veriyor , 150 GB kota yeter mi acaba ?

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    100 e kadar sorun yok , eşim öğretmen öğretmen eba TV den haftanın dört günü dersi var , kota olarak 150 GB yeter mi acaba ? Bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

100 e kadar sorun yok , eşim öğretmen öğretmen eba TV den haftanın dört günü dersi var , kota olarak 150 GB yeter mi acaba ? Bilginiz var mı ?
    Yeter hocam.Ben ve eşim de öğretmen, ayrıca bir de öğrencimiz var.150gb yeter.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Kaç dersiniz var acaba haftada toplam ?

• Hocam canlı derslere başlamadım ama iptv den izliyorum maçları falan.Eba da full hd olmayacağına göre rahat yeter.1 saat canlı ders ortalama 500 mb yiyor.Gerisini siz hesaplayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 22 Eylül 2020; 21:46:29 >
  • Arkadaşlar,
    Turktelekom 37 gündür kopan kabloyu onarmıyor. Bıktım bu tavırlarından. RedBox düşünüyorum.
    Kırsal bölgede oturuyorum. Oyunlarda Turktelekom ortalama 80 ping civarı alıyordum.
    Şu anda cep telefonundan Vodafone hattı üzerinden usb bağlantı ile 110 ping civarı alıyorum. Sizce ping değerleri redbox ile düşer mi?
    Ayrıca Asus dsl ac68u modemim var. NAS, oyun pc, multimedya pc, tv ve iki telefon bağlantısını organize etmek için gerekli. Kısacası Redbox modem köprü moduna alınıyor mu?

Bir de ricam olacak. Oyun oynayan arkadaşlar, özellikle kırsal bölgede oturanlar, ping değerlerini ve deneyimlerini yazabilir mi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Hocam canlı derslere başlamadım ama iptv den izliyorum maçları falan.Eba da full hd olmayacağına göre rahat yeter.1 saat canlı ders ortalama 500 mb yiyor.Gerisini siz hesaplayın artık.
    ebadan önce rahat 100 gb kullanmışlığım var ama hocam emiin misiniz ?
  • quote:

ebadan önce rahat 100 gb kullanmışlığım var ama hocam emiin misiniz ?

Alıntıları Göster
    Hocam eylül ayı kullanımım, bunun içerisinde 4 adet telefon kullanımı, bilgisayardan indirmeler, youtube izlenmeleri ve haftalık 16 saat eba + zoom canlı ders mevcut. 22 Günlük kullanımım bu şekilde.

[simage]https://store.donanimhaber.com/6d/67/fe/6d67fea937776dc8046549acf47f91b3.png [/simage]

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 22 Eylül 2020; 23:20:50 >

• soqo kullanıcısına yanıt
    Köprü modu var
    VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

Trabzondan istanbul sunucuna speed test attiğimda ping

Samsun sunucuna bağlandiğimda 18 ping filan çikiyor. Ben en uzak noktaya attimki görün.

Köyde oturuyorum dağlik arazi alt yapi yok , 900mhz ve 2100 mhz birlestirip kullaniyorum. Hiz limiti olmasa ortalama 50 ile 80 mbit arasi hiz goruyor modem.

Turkcell 800mhz ve 1800 mhz kullaniyor max 45 mbit gorebildim modemde oda max. Ortalama 20 mbit civari.

Tamamen bölgenin kullanim yoğunluğuna göre değişiyor. Bu bölgede turkcell aşiri kullanan insan var %60 dir yuzdelik olarak hesaplarsak.

Trabzon merkezde tum telefonlar 1800mhz 2100 mhz kullandiği için olmasi lazimki hizlar 1 mbit filan ama 800 mhz 900 mhz birlestirip kullanilirsa 50 mbit oluyor. Buda cep telefonu testi yapanlari cok acaib yaniltmis oluyor. Bos band kullanmak önemli. Bulunduğum gezdiğim lokasyonlardan biri.

Vodafonda
    2100mhz + 1800 mhz birlestirip 2 mbit gordum
    800 mhz + 900mhz birlestirip 50 mbit gordum

• Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Ne yaptım ettim. Kendime bir redbox alamadım. Adresinizde alt yapı(sinyal kalitesi) yeterli değil diye red yiyorum. Ama telefonla speedtest yaptığımda 20 mbitin altında çıkmıyor. En fazla ise 50 mbit görüyorum. Ben de kendime şöyle bir çözüm buldum. Farklı bir ilde(babamın evi) adrese başvursam ki internetteki başvuru kısmında adres girildikten sonra redbox tarifeleri çıkıyor ve başvuru yapabiliyorum. Kendi ev adresimde redbox tarifeleri çıkmadığından int üzerinden başvuramıyorum. Bulunduğum mevkide aldığım hızı yukarıda yazdım. RedBox ile daha yüksek ve stabil hız alabilir miyim?

Ayrıca uploadlar kotadan düşüyor mu, bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Köprü modu var

Trabzondan istanbul sunucuna speed test attiğimda ping

Samsun sunucuna bağlandiğimda 18 ping filan çikiyor. Ben en uzak noktaya attimki görün.

Köyde oturuyorum dağlik arazi alt yapi yok , 900mhz ve 2100 mhz birlestirip kullaniyorum. Hiz limiti olmasa ortalama 50 ile 80 mbit arasi hiz goruyor modem.

Turkcell 800mhz ve 1800 mhz kullaniyor max 45 mbit gorebildim modemde oda max. Ortalama 20 mbit civari.

Tamamen bölgenin kullanim yoğunluğuna göre değişiyor. Bu bölgede turkcell aşiri kullanan insan var %60 dir yuzdelik olarak hesaplarsak.

Trabzon merkezde tum telefonlar 1800mhz 2100 mhz kullandiği için olmasi lazimki hizlar 1 mbit filan ama 800 mhz 900 mhz birlestirip kullanilirsa 50 mbit oluyor. Buda cep telefonu testi yapanlari cok acaib yaniltmis oluyor. Bos band kullanmak önemli. Bulunduğum gezdiğim lokasyonlardan biri.

Vodafonda
    2100mhz + 1800 mhz birlestirip 2 mbit gordum
    800 mhz + 900mhz birlestirip 50 mbit gordum
    bu band birleştirme olayı nasıl yapılıyor ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Hocam eylül ayı kullanımım, bunun içerisinde 4 adet telefon kullanımı, bilgisayardan indirmeler, youtube izlenmeleri ve haftalık 16 saat eba + zoom canlı ders mevcut. 22 Günlük kullanımım bu şekilde.

[simage]https://store.donanimhaber.com/6d/67/fe/6d67fea937776dc8046549acf47f91b3.png [/simage]

Alıntıları Göster
    şimdi şöyle , son dört ayda son aydan geri gidiyorum , 200 gb, 100 gb ,100 gb ve bu ay 22 günlük 130 gb internet harcamışım . Bizde de iki telefon netflix 4k yayın izleme arada download ve lol oynuyorum . Kota bitince internet gidiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Ne yaptım ettim. Kendime bir redbox alamadım. Adresinizde alt yapı(sinyal kalitesi) yeterli değil diye red yiyorum. Ama telefonla speedtest yaptığımda 20 mbitin altında çıkmıyor. En fazla ise 50 mbit görüyorum. Ben de kendime şöyle bir çözüm buldum. Farklı bir ilde(babamın evi) adrese başvursam ki internetteki başvuru kısmında adres girildikten sonra redbox tarifeleri çıkıyor ve başvuru yapabiliyorum. Kendi ev adresimde redbox tarifeleri çıkmadığından int üzerinden başvuramıyorum. Bulunduğum mevkide aldığım hızı yukarıda yazdım. RedBox ile daha yüksek ve stabil hız alabilir miyim?

Ayrıca uploadlar kotadan düşüyor mu, bilginiz var mı?
    alabidliğin adres üzerinden al , sonra kendi evine taşı sorun olmaz . Ama düzgün hız alır mısın, bir sorun yaşarsan lokasyon farklı olduğu için destek nasıl olur bilemem .

• quote:

alabidliğin adres üzerinden al , sonra kendi evine taşı sorun olmaz . Ama düzgün hız alır mısın, bir sorun yaşarsan lokasyon farklı olduğu için destek nasıl olur bilemem .

Alıntıları Göster
    İşte benim de merak ettiğim konu bu. Farklı adreslerden almasına alınabilir ama asıl kullanacağım adreste stabil olmayan hızı adsl'den bile düşük internet alır mıyım bu merak konusu. Telefondan hız testinde minimum 20, maksimum 50 mbit civarı alıyorum. Eğer bu hızlar ve daha fazlasını alabileceksem hemen başvururum aslında.

Bir de en önemli konu upload. Google Drive üzerine çok upload yapıyorum. Normal ttnet'te kotadan sadece downloadlar düşüyor. Bu da aynı mantık ise gayet güzel

• quote:

şimdi şöyle , son dört ayda son aydan geri gidiyorum , 200 gb, 100 gb ,100 gb ve bu ay 22 günlük 130 gb internet harcamışım . Bizde de iki telefon netflix 4k yayın izleme arada download ve lol oynuyorum . Kota bitince internet gidiyor mu ?

Alıntıları Göster
    Hocam şartlar kısmında kota dolunca internet hizmeti kesiliyor yazıyordu. Maksimum 200 gb kullanımınız var ise 200 lük paketi deneyebilirsiniz. Tabi ping konusunda daha deneyimleyemediğim için bir şey diyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.