Şimdi Ara

Vodafone resmen kandırdı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım hattımla iki aydan beri vodafone red c. (75 tl vodafone sınırsız-diğer ve sabit hatlara 1000dk 2gb net) kullanıyordum.

Ayın 2sinde arayıp faturasıza geçme talebi verdim. Ve her Allah'ın günü tekrar tekrar aradım teyit ettirdim. Vodafone tarafından aranacaksınız dendi.

Ayın 4ünde arandım ve size vergiyi ödetmek istemiyoruz, isterseniz şöyle indirim yaparız böyle indirim yaparız dediler. Durumu anlattım bana fazla geliyor zaten birkaç aylığına almıştım vergiyi ödeyip faturasız kullanacağım dedim.

Biz size bu vergiyi ödetmeyeceğiz isterseniz size dk vereyim aylık 10 tl vergi dahil ödeyin. 40 dk dedi az dedim 50 dk dedi. Taahhütsüz olacak 6 ay boyunca kullanacaksınız dedi. İstediğiniz zaman yine faturasıza geçme talebinde bulunabilirsiniz bence bir ay deneyin dedi.

Düşündüm hattı alalı 2 ay olmuştu. Bu ay faturasıza geçersem fatura vergiler dahil 140 tl'ye yakın olacaktı. Kendi kendime dedim ki nasılsa taahhüt yok. Bir ay daha kullanayım sonraki ay 10 tl+60 tl veririm 70 tl veririm. Hem bütçemi yormaz dedim... Kabul ettim.

Hemen 30 dk sonra müşteri hizmetlerini arayıp bu kampanyayı teyit ettirdim evet fatura kesimde 50dk her yöne tanımlanacak dedi.

Ayın 7si oldu birde baktım red c. + 50 dk olarak tanımlama yapılmış ve bana hem red c.deki haklarım hemde 50 dk verilmiş.

AMA BANA SÖYLENEN YALNIZCA 50 DK (6 AYLIK-TAAHHÜTSÜZ) VERGİ DAHİL 10 TL TANIMLANACAĞIYDI.

müşteri hizmetlerini arayıp hemen sordum derdimi anlattım. Sinirden ağladım şikayet kaydı oluşturdum...

Yazıklar olsun vodafone... Bir yıl taahhüt vererek her ay sana 25 tl kazandırmıştım. Çok da memnundum... Ama beni, ablamı, babamı ve en yakın arkadaşımı kaybettin. Bana 80 tl fazla ödeteceksin ama geriye kalan yıllardan kaybedeceksin....

Slk yerine koydular resmen. Ben iki ay boyunca 1000dk dan 400dk bile kullanamadım. +50 dk yı ne yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen34 -- 7 Şubat 2014; 21:33:03 >

• şimdi tam olarak anlamadım hem siz +50dk istiyorsunuz hemde kazık yedim diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 7 Şubat 2014; 20:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

şimdi tam olarak anlamadım hem siz +50dk istiyorsunuz hemde kazık yedim diyorsunuz

Kadın bana anlatırken sadece 50 dk 10 lira olarak anlattı. Red c.'e eklenecek bir 50 dk demedi.

vodafone aradım şikayet oluşturdum fakat 7008'i aradığımda ve ses kayıtlarının ne durumda olduğunu sorduğumda azar yiyorum... KOmedi bunlar...
  • Durala bende anlamadım kadın zaten sana r.c ye eklicem diye ikna etmedimi?
    Sen sadece 50dk mı istedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu akil var mantik var zaten bitiremedigim 1000dk nin ustune neden 50dk isteyim ki :-) kadin bana red C. Ustune 50dk demedi kesinlikle. Hatta 45dk konustuk. Ben diyorum yok ben vergiyi odeyip faturasiza gececegim. O diyo biz size vergiyi odedetmek istemiyoruz. Resmen verginin iki katini odetecekler.

Bakalim konusma kayitlari dinlenecekmis. O sirada sans bu ya akilli telefondan kotu telefona gecmistim. Akilli telefon olaydi ses kaydi bende de olurdu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.