Şimdi Ara

Vodafone Sınırsız İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneye kadar paketi yanlışlıkla bir kaç dakikalığına aşınca günlük 11tl internet limitine ulaştınız bundan sonraki kullanımlarınız ücretlendirilmeyecektir şeklinde mesaj geliyordu. Bu sene böyle bir şey yapmadım ama sınırsız ve hızlı internet kullanmak istiyorum. Bu sene bu halen devam ediyor mu? Yoksa bu TL limiti kaldırıldı veya yükseltildi mi?

• Sınır 7 lira. Ama başka tarifelerde değişebilir.

Red M için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 27 Temmuz 2016; 0:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkayAkbas B kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor. Faturalılarda 7 TL, faturasızlarda 11 veya 12 TL idi sanırım.
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler, bu yöntem ile sınırsız internet elde edebiliriz yani
  • İnternet devam ediyor ama hız düşüyor diye biliyorum.
  • denedim 10 gb a yakın internet kullandım bir günde. 11tl den sonra ücretlendirme olmadı. hız 8 mbps civarındaydı 3g router ile bağlandım. 4g olsa belki daha da artardı. 1080 youtube takılmadı ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız paket
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha ciddimisin birader faturaya ek 11 tl ile sınırsız internetmi kullanıyorsun ben türk telekomda kamu mega da 4 gb kendisi veriyor üstüne 4 gb aldıgımda 20 gün varsa daha 12 tl falan ekliyor son 10 gün kala aldıgımda 5 tl ekliyor birde 2 gb aldıgımda 47 tl falan oluyor yıl sonuna kadarda 2 gb salı cuma var yaklaşık 12 13 gb degişiyor 50 54 kagıt veriyorum son 10 gün kala alırsam 40-43 oluyor üstüne 2 gb en az 47 en çok 54 oluyor sen 11 tl fazladan ödeyerek sınırsız kullanıyorsun vodafone da benim paketten daha iyisi varmı varsa taşıcam numarayı yaklaşık 10 12 gb net kullanıyorum evde internet yok zaten eve 1-2 ay geliyorum tel neti kullanıyorum sadece

• CrashZinger kullanıcısına yanıt
    Aylık değil günlük o

• Hmm daha iyi bir kampanyası varmı hocam kampanyalardan haberdar degilim vodafone nun varsa numarayı taşımayı düşünüyorumda

• Şuan telekomda kamu mega dayım 12 ay taahhüt le 30 tl heryöne 1000 dk avea içi 5000 bin dk 4 gb internet 1000 sms 29.90 mı ne ben hattı yeni aldıgım için 1 yıllık hat ücreti varya ondan dolayı 38 oluyor sabit anlatttıgım durumda 54 oluyor maks

• Günlük yazsana başlığa kardeş
    Bir an heyecan yaptık

• vodafone de günlük sınırsız internet hangi tarifelerde geçerlidir , faturalı veya faturasız olarak
    günlük kota varmıdır ..
    yukarıda bir arkadaş 1 günde 10 gb indirme yaptığını yazmış ..
    1 ayda en çok kaç gün günlük sınırsız internet alınabilir ..
    1 ayda günlük sınırsız internet , üst sınır en çok kaç liradır
    1 ayda günlük sınırsız internet , üst sınır en çok kaç gb dir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

vodafone de günlük sınırsız internet hangi tarifelerde geçerlidir , faturalı veya faturasız olarak
    günlük kota varmıdır ..
    yukarıda bir arkadaş 1 günde 10 gb indirme yaptığını yazmış ..
    1 ayda en çok kaç gün günlük sınırsız internet alınabilir ..
    1 ayda günlük sınırsız internet , üst sınır en çok kaç liradır
    1 ayda günlük sınırsız internet , üst sınır en çok kaç gb dir

Her tarifede geçerlidir.. Faturalıda 7 TL günlük(ve 7 TL yi bulduğu anda durur günlük sınırsız olur), faturasızda 11 TL'dir (Ve 11 TL'yi geçtiğinde sınırsız olur.. Yani hattında 30 TL varsa hepsini yer ve öyle sınırsız olur)

Bir ayda her gün sınırsız yapabilirsiniz yukarda anlattığım kurallar çerçevesinde..

Yukarda Anlattım..

Üst sınır yok saat 24:00'a kadar kullanabildiğin kadar kullan.. Hızı da düşmüyor..

Ayrıca Not: Unutmayın vodafone 4.5G hizmetin de yerin dibine batmış bir operatör.. Vodafone'a geçiş yapacaksanız bunu da göz önüne almalısınız..

• cevabınız için teşekkür ederim
    vodafoneye lira yükleyip deneyeceğim
    şu anda mega3gb tarifesindeyim
    bizim buralarda vodafone 3g ve türkcell 3g iyidir ... 4g de hiç birisi yok
    tt 3g hiç yok edgesi bile zor çekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.