Şimdi Ara

Vodafone Sınırsız İnternet Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone sınırsız internet almak istiyorum kullanan varmı aranızda?
    Birkaç kişi çok yavaş olduğuyla ilgili beni uyardı ama ben birde sizin fikrinizi almak istedim.
    Hatalarım olduysa affola.

• nette takılırım, radyo dinlerim diyosan fena değil. bunları yapmayacaksan uymaz.
  • Ben kullanıyorum. 250Mb adil kullanım kotalı aylık 14 Tl. İlk önce bulunduğun ortam önemli yani çekim kalitesi güzel bir yerde oturuyorsan çok güzel.ama çekim kalitesi az yerde oturuyorsan vasat. interneti kullnırsın ama memnun kalmazsın.
    2. si 250 Mb ta kadar süper güzel giriyor heryere.Ama 250 mb dan sonra ölüyor resmen. Zar zor açıyor. Yukarıda dediğim çekimi güzel yerlerde yine idare edecek şekilde bağlanıyor. Ama kötü bir konumdaysan birde 250 mb tı aştıysan vay haline.Ikın ıkınki girsin o derece.Diyeceksinki ozaman ne diye hala kullanıyorsun. Yapacak birşey yok diğerleri çok pahalı. 1 GB kotalı 30 lira örneğin. He 1 GB mobil için az da değil çok ta değil ortada ama bana göre pahalı.Denemende fayda var. ilk ay 7 TL bişey olmaz.
  • Bende 250mb'lıktan kullanıyorum. Aylık benimkisi 10TL. Telefon veya tablet için istiyorsan yeterli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1gb 14 liraya kullaniyorum yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze teşekkür ederim.
    Ayrıca 1gb nasıl 14 tl oluyo anlamadım.
  • Ben kullaniyorm 250 MB tek sıkıntım Tt Arenada mac izlemeye gittim zmanlarda net aşırı yavaş oluyor.

• Net almadan önce kapsamaya baktır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Ben kullaniyorm 250 MB tek sıkıntım Tt Arenada mac izlemeye gittim zmanlarda net aşırı yavaş oluyor.

bütün stad aynı baz istasyonuna yükleniyordur. ne enerji harcıyordur o istasyon
  • 3G iyi çeken bi yerde oturuyorsan ve face whatsapp falan takılırım sadece diyorsan çok sorun yaratmaz

• Eski fiyatı ile 1 TL yeni fiyatı ile 1.5 TL olan günlük paketlerini kullanıyorum. Ping oldukça ideal ping konusunda Vodafone nin 96 kbps si Turkcell e oranla oldukça iyi. Hız konusuna gelince 1 gün içinde tam kapasite veri ile 1GB elde etmek mümkün. Ama Vodafone 96 kbps ye düşünce 95.7-97.1 aralarında geziyor. Turkcell ise 96 kbps zamanlarında 101-110 kbps arasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.