Şimdi Ara

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodofon avea yi satin alirsa anca o zaman tukcell ile rekabet edebilir su anda anca avea ile rekabet olabilir isim degisikligi haric cok seyler yapmali ki yapsanada su anki rakibi avea dir bence.Sadece indirimle olacak is degil bu ve yapacagi siradan kamypanyalarda yetmeyecektir nede olsa aynilarini diger iki firmada yapabilecek gucteler.Bence vodofone aveayida alip cok ciddi baslibasina yepyeni kampanyalar yapmali yoksa eskisi gibi kalir tek farki eskiden ismi telsimken simdide vodofone olmus olur ve cogu kiside ismi karizmatik diye vodofoneye gecmez.Su meshur bedava telefon kampanyasinida zaten yapmayacaklarini aciklamsilardi peki ne yapacaklar merak ediyorum dogrusu ama su anda vodofonun bir gelecegi yok trcell asla bu piyasayi kolay kolay vodofoneye birakmaz ki avea vodofoneyi gecerse hic sasirmayin bence.Rekabet sart ama bu kafayla zor hemde cok zor sonucda birileri ciddi ciddi trceli zorlamali ki biz kazancli cikalim.
  • Avea'nın vodafone dan çok daha fazla atakta olduğu açıkça ortada. Benim için Vodafone bitmiştir, eğer 1 yıla kadar toparlayamazlarsa birdaha hiç toparlayamazlar bence.
  • vodafone un alt yapi yatirimlarini bitirmesi bence onumuzdeki 5 yili bulur, koca sehrin gobeginde bir binanin icine giriyorum tel cekmiyor, turkcell takiyorum birakin binayi yerin onlarca altidaki metro da bile cekiyor,

neredeyse 6yildir turkcell abonesiyim, bugune kadar birkez olsun konusurken hattin kesildigini gormedim, ha cekmedigi yerler yokmuydu evet vardi ama kirsal kesimdi o zamanlar telsim o kirsal kesimin sehir merkezinde bile cekmiyordu dogru duzgun ama turkcell cekiyordu,

vodafone hattim ile gorusme yapiyorum kapali bir mekanda neredeyse her 3dk da bir hat gidiyor ne anladim ben bu isten,

Vodafone u oyle cok abartmayin, hic bir sey yapamayacak, herkes yok sunu yapar yok bunu yapar diyor, ee turkcell in eli baz istasyonu mu tasiyor,
  • bence 1 yıl sonra turkcellden vodafoneye gecilebilir
  • Umarım bizi Turkcell den kurtarır kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 8 Nisan 2007; 0:56:52 >
  • AVEA YAKINDA VODAFONE BİLE ABONE SAYISINDA GEÇER MERAK ETMEYİN TEKELLEŞEMEZ
  • ehehe..Valla satcell aveanında işi zor be :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

ehehe..Valla satcell aveanında işi zor be :)

niye ki
  • Toplumun her kesiminde aveanın eski şekli akıllarında..Çekmemesi şu bu..

Birde kötü reklam stratejisi..

Çocuk reklamları dikkat ediyorum 30 üstünün hiç ilgisini çekmiyor
  • quote:

Toplumun her kesiminde aveanın eski şekli akıllarında..Çekmemesi şu bu..

Birde kötü reklam stratejisi..

Çocuk reklamları dikkat ediyorum 30 üstünün hiç ilgisini çekmiyor

BURDA AVEA ŞEHİR MERKEZİ İLÇE MERKEZLERİNDE FUL ÇEKİYOR+ŞEHİR MERKEZİNDEN İLÇE MERKEZLERİNE GİDERKEN BİLE AVEA YANINIZDA 7700 BAZ İSTASYONU VAR+HER YIL BAZ İSTASYON SAYISI ARTIYOR
  • Çekmiyor demiyorum zaten...Bazen çekmeyecek yerde bile çekerek şaşırttığı oluyor ama o imajı yıkması çabuk olmuyor
  • Evet Avea çekme konusunda bence başarılı.Turkcell'in çekmedigi yerlerde Avea'nın çektiğini çok gördüm.
    Ancak, 3-5 sene öncesinden kalma bir kötü imajı var gerçekten.
    Avea tavsiye ettigim çoğu arkadaşlarımda "Avea çekmez almayalım boşuna" gibisinden cevaplar alıyorum.Halbuki ben bu konuda sorun yaşamadım şahsen.

Vodafone'a gelince çekmeme sorunları devam ediyor.(En azından gördüğüm kadarıyla böyle.)
    Telsim'den kalma bir sorunu.Ama düzeleceğine inanıyorum.
  • biraz sabretmek lazım herşey çok güzel olacak, yani biraz beklesek ne olur
  • boşuna uğraşmayı bu şirketin adı vodafone turkcell ve avea kim onlar rakip bile olamaz artık vodafone shoplar çok kalabalık nereye gittiysem bunu gördüm herkez vodafone hat alıyor çevremde herkes vodafone oldu bir arkadaşımız zeytinburnunda çekmiyor falan demiş size yemin ediyorum zeytinburnunda en iyi VODAFONE ÇEKİYOR bu yüzden kaç arkadaşım hattını değiştirdi bizzat kendi arkadaşımıxın evinde turkcell ve avea çekmezken vodafone full çekiyo ve rahat rahat konuşuyordum bence arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden vodafone ye geçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kleber_777

boşuna uğraşmayı bu şirketin adı vodafone turkcell ve avea kim onlar rakip bile olamaz artık vodafone shoplar çok kalabalık nereye gittiysem bunu gördüm herkez vodafone hat alıyor çevremde herkes vodafone oldu bir arkadaşımız zeytinburnunda çekmiyor falan demiş size yemin ediyorum zeytinburnunda en iyi VODAFONE ÇEKİYOR bu yüzden kaç arkadaşım hattını değiştirdi bizzat kendi arkadaşımıxın evinde turkcell ve avea çekmezken vodafone full çekiyo ve rahat rahat konuşuyordum bence arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden vodafone ye geçin

Ben dedim zeytinburnunda :)

Benim evdede full çekiyor ama çekse ne işe yarar..Boğuk sesten konuşamıyorum
  • Prestijli sayılan hat şu an Turkcell'in faturalı hattıdır. Kafalarda sağlam hat imajı oluşmuştur faturalı Turkcell hatları için. Bu durumun Vodafona doğru dönmesi ne ucuzlukla ne şunla bunla kolay kolay mümkün değil.

Ne zaman ki Vodafone çok kaliteli görüşme hizmeti sunar ve bu konuda Turkcell'i geçerse ve saygın işadamları ne zaman hep Vodafone numarası kullanmaya başlarlarsa, o zaman Turkcell geçilmiş olur. Evet Vodafone dünyada isimm yapmış ama imaj olarak bir Vodafone prefix'i Turkcell gibi değil kafalarda. Bu imajı oluşturmak da kalite olarak Turkcell'i ikiye üçe katlamakla mümkün olur ancak. Öyle dünyada isim yapmış olmak yetmez.

Burası Türkiye, yok öyle.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kleber_777

boşuna uğraşmayı bu şirketin adı vodafone turkcell ve avea kim onlar rakip bile olamaz artık vodafone shoplar çok kalabalık nereye gittiysem bunu gördüm herkez vodafone hat alıyor çevremde herkes vodafone oldu bir arkadaşımız zeytinburnunda çekmiyor falan demiş size yemin ediyorum zeytinburnunda en iyi VODAFONE ÇEKİYOR bu yüzden kaç arkadaşım hattını değiştirdi bizzat kendi arkadaşımıxın evinde turkcell ve avea çekmezken vodafone full çekiyo ve rahat rahat konuşuyordum bence arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden vodafone ye geçin

Ben dedim zeytinburnunda :)

Benim evdede full çekiyor ama çekse ne işe yarar..Boğuk sesten konuşamıyorum

neden bende böyle bir sorun yok

• Kardeş bilemem :)

Bu konuda şikayetim var Telsim çalışma var demişti
  • Bence Turkcell bir numara ben almanyada okuyuorum vodafone var bende alman hatti d2 yi alarak geldi burayada bence yaniliyorsunuz diger operatör hatlariyla karsilastirinca vodafone kazik abi resmen nese insallah türkiyeye dönüyorum önümüzdeki ay 0539 lu hattima devam turkcelle kurban oliyim ben.Ayrietten öle ödemeli arama kontör yolla cart curt vodafone da yok cok büyütüyorsunuz anlamiyorum.Turkcell cok kaliteli bence daha iyi hizmet veriyor turkcelli ösledim ben.Keske Almanyaya gelsede millet görsün türkiyenin Turkcellini nasil oluyomus burdakilerine ögretsinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MacLoaD

Bence Turkcell bir numara ben almanyada okuyuorum vodafone var bende alman hatti d2 yi alarak geldi burayada bence yaniliyorsunuz diger operatör hatlariyla karsilastirinca vodafone kazik abi resmen nese insallah türkiyeye dönüyorum önümüzdeki ay 0539 lu hattima devam turkcelle kurban oliyim ben.Ayrietten öle ödemeli arama kontör yolla cart curt vodafone da yok cok büyütüyorsunuz anlamiyorum.Turkcell cok kaliteli bence daha iyi hizmet veriyor turkcelli ösledim ben.Keske Almanyaya gelsede millet görsün türkiyenin Turkcellini nasil oluyomus burdakilerine ögretsinler

allah aşkına sen turkcell çalışanımısın yıllarca bizi soydu soğana çevirdi bırak turkcelli piyasayı tek elden yöneten kontörlere zam gelmesinin tek sebebi turkcell dir vodafone hattımla 5 dk. 1 kontöre rahat rahat konuşuyorum hiç bir sorun yok ayrıca turkcell bu kadar pahalı iken neden turkcell e kurban olursun????

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.