Şimdi Ara

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi rakamlara göre Yılbaşına kadar yakşaık 1 milyon abone kazandırdı..Haziradan yılbaşına 6 ay :)

Ne seninki nbe benimki doğru
  • vodafone nun ceo su atilla vitai nin gecen günkü toplantıda soylediğne göre son 3 ayda yani telsim vodafone markasını kullanmaya başladıkdan sonra 1 milyon net abone kaydı yapılmış daha önceki 6 aylık süre içindede 800 bin abone kaydetmişler bunu bizzat vodafone nun ceo su soylüyor
  • vodafone çok mükemmel gelecek herkes burada olanları göreceğiz attilla vitai son 3 ayda 1 milyon abone elde ettiğini açıkladı 1 yılda değil vodafone ye çok güveniyorum ve turkcellin korkmaya başladığını düşünüyorum durum böyle iken geriden gelen her zaman avantajlı diye düşünüyorum çünkü turkcell in önünde dünya markası var
  • vadofone dünya tekeli,türkiyedede öyle olacağına süphe yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

:) Buda bir yaklaşım ..

O zaman şöyle diyeyim herhangi bir kontör satıcıusına git 30 dk otur farkı gör :)

Herneyse..Sonuç.ta BU PAZARDA türkcell halen tek..Vodafone ne yapar bilmiyorum ama türk halkı öle Yok logo yom melodi yok cepten GPRS ile youtube gibi özellikler için hattından vazgeçmez..

Ne zaman dengeler değişir dersen..

HEM UCUZ KONUŞTURUR HEM KALİTELİ HİZMET VERİRSEN BU İŞ BELKİ OLUR

aynen öyle melodi ile sms ile bu iş yürümez ucuz ve güzel tarifeler çıkartır yurtdışındaki gibi beleş tel kampanyaları yaparsa geçeriz Vodafone lu oluruz yok öle bir kampanya olmazsa ki olacağını zannetmiyorum bu da biz türklere böle yediririz anlamına gelir o zaman abone mabone alamaz
    ben türkcell faturalı kullanıyorum zaten yüzde elli indirimli olan paket 120 kullanıyorum birde dakika bizden olayı varki bana fazlası ile yetiyor...

• ya zaten yapacağı apacık ortada,eğer bu kampanyalar gerçekleşmezse bi anlamı olmaz vodafone a geçmenin
  • Bence liderliği kapmak için çok uygun fiyatlarla telefon vermeleri lazım. Vodafonenin avrupada yaptığı gibi. Bu işi uygun yapan 2 ayda 1.liği kapar.
  • Yurt disinda en pahali tarifeleri olan operatordur Vodafone.Daha cok sirket ve kurumsal alandaki kullanicilarla basariyi yakalamistir.Simdilerde avrupada pek tercih edilen bir operator degil.

Kisa vadede olsada vodafone nun piyasaya rekabet getirecegi,tercih edilecegi kesin.Turkcell i hic tercih etmeyen sevmeyen kisi sayisi oldukca fazla olsada,uzun vadede bu durum gelen gideni aratir bir hal alacaktir bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 3 Nisan 2007; 22:26:04 >
  • Yine diyorum bu şartlarda bişey değişmez..

Piyasada yeterince kaliteli bir hat var zaten
  • bosuna tartismanin bir anlami yok Turkcell i gecemez,

herkes diyordu yok vadofene gelecek herkese yeni tel verecek yok daha ucuz olacak yok turkcell in ayagini kaydiracak, gorduk iste.

gecin bunlari,
  • vodafone= dünyadaki turkcell
  • Dünya bizi ilgilendirmez. Turkcell gibi bir devi Türkiye'de bırakın geçmeyi yetişebileceğinden bile emin değilim.
  • telekulak skandalına karışan bir firmaya ölsem üye olmam
  • Arkadaşlar mantıklı olun biraz. O kadar parayı Vodafone buraya yatırdıysa bir düşüncesi bir stratejisi vardır. Vodafone gibi bir şirketle rekabet etmek çok zordur. O kadar büyük imkanlarlara sahip bir firma Turkcell i bırakın yakalamayı geçmeden durmayacaktır. Gerekirse 1-2 yıl kar etmez ama dengeyi değiştirir.

Yıllar önce Vodafone, İspanyaya girdiğindede aynı şeyler söylenmiş. Oranın Turkcell gibi kartel olan firması Telefonica yı kimse geçemez denmiş, gelgelelim şu an Vodafone İspanyada lider. Biran da çok büyük şeyler istiyorsuz Tcell yıllardır burda Vodafone 1 yıldır.

Ancak Vodafone un en kısa zamanda çalışanlarına çeki düzen vermesi lazım. Çok lakayıt oldu tüm vodafone çalışanları. Anca cıvık cıvık cevaplar veriyorlar.
  • umarız düzgün bişeyler yaparlar, şu ana kadar bişey yapmadılar diyoruz işte, umarım ülkeye Vodafone'un gelmesi hayal kırıklığı olarak kalmaz.
  • Bende Vodafone dahil olmak üzere 4 tane hat var aktif hat olarak Avea personel hattı kullanıyorum ama Turkcell hattını da zaman zaman kullanıyorum Vodafone un Türkiye de kampanya yapmasını bir yıldır bekliyoruz ama henüz cazip kampanyalar görmedik.
    Vodafone dünyada pazar lideri diye Türkiye de de öyle olacak diye bir kaide yok.

Telekom İtalia Aria hat için yaklaşık 2.5 milyar dolar para verdiklerinde de Turkcell in liderliğini elinden alacağı konuşuluyordu ama Turkcell ile mücadele edemedi.Ben Vodafone unda aynı akıbete uğrayacağını düşünüyorum çok uç kampanyalar yapıp devam ettirirse belki şansı olabilir ama Vodafone için tek yer pazarda ikinciliktir.
  • Vodafone güçlendikçe, Türkcell indirim'e gider.Türkcell indirime gittikçe, Vodafone da indirime gider.Sonuçta karlı çıkan müşteriler olur.Vodafone'un en azından kısa vadede pek bişey yapabileceğini sanmıyorum da ilerleyen zaman ne gösterir bilemem
  • Arkadaşlar satcell gibi konuşmak istemem ama Telekom İtalia ile Vodafone u karşılaştırmayın bile. Bunlar ingiliz ticaret bunların genlerinde var.

Vodafone, Türkiyeye kesinlikle ikinci olmak için gelmedi. Kısa vadede Tcell i yıpratacak orta vadede dengelenecek (ki bizim çokkarlı çıkacağımız dönem bu olucak tüketici olarak ) uzun vadede ise Tcell i geçip savunmaya zorlayacaktır.

Türkcell yıllardır insanları kazıklamanın bedelini ağır ödeyecek emin olun. Bundan sonra ne kadar kampanya yaparsa yapsın adı bir kere kazıkcıya çıktı. Daha da değişmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Arkadaşlar satcell gibi konuşmak istemem ama Telekom İtalia ile Vodafone u karşılaştırmayın bile. Bunlar ingiliz ticaret bunların genlerinde var.

Vodafone, Türkiyeye kesinlikle ikinci olmak için gelmedi. Kısa vadede Tcell i yıpratacak orta vadede dengelenecek (ki bizim çokkarlı çıkacağımız dönem bu olucak tüketici olarak ) uzun vadede ise Tcell i geçip savunmaya zorlayacaktır.

Türkcell yıllardır insanları kazıklamanın bedelini ağır ödeyecek emin olun. Bundan sonra ne kadar kampanya yaparsa yapsın adı bir kere kazıkcıya çıktı. Daha da değişmez

İndirim yapan kazanır,ne olursa olsun.İşin aslı,turkcell'in yaptığı kampayanın 5 mislini yapacak sermaye ve altyapı vodafone'da vardır ama iş bi rekabete bindimi turkcell zararına kampanyalar bile yapar.Sonuçta turkcell'in tekelinde olan operatör sektörü biraz hareketlenmiş olur,karlı çıkan tabiki de müşteriler

Rekabet iyidir...

• Vodafonenin karşısında öle sıradan bir şirket yok..

Türkcelle her ne kadar arkadaş kazıkçıda dese bu ülkede şuda çok büyük hakim görüş "Türkcell yaparsa en iyisini yapar" ..Bu görüşü yıkmak hiçte kolay olmayacak..

Vodafone , verdiği hizmetin süper olduğuna inanmadan Vodafone yapmayacaktı ismini ancak verdiği hizmet buysa ben bişey demiyorum açıkcası onlara..

Benim kendi görüşüm açıkcası Vodafone geldiğinde büyük bir salantı yapacağı yönündeydi kampanyalar konusunda ancak hiç birisinden eser yok..

İyi para verdiler doğrudur ancak Türkcell benim bildiğim şu an tamamen izleme modunda bekliyor..Vodafonenin her 100 hattan 40 ı bizim açıklamasıda doğru değil...Bunun en büyük ispati 3 hattıda satan herhangi bir işyerine gidin ve bekleyin 3 saat ..O zman 100 hattan 60 ının Türkcell olduğunu halen çok rahat göreceksiniz..

Vodafone şebeke konusunda çok yetersiz halen..Görüşmelerimiz, şu an yapılanma yapıldığı söylenen zeytinburnunda bile çok kötü..Daha dün akşam 4 kere hat kesilmesi yaşadım ve sesin boğukluğuda ayrı bir dert..

Herneyse uzun konuştum ancak bildiğim tek gerçeği yine söylüyorum

"Türk halkı MMS,GPRS,MELODİ ,LOGO gibi hizmetler yüzünden hattını değiştirmez..Vodafone bu özelliklerle piyasada 1. olacaklarını söylüyorlar ancak yanılacaklar bu bir gerçek"

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.