Şimdi Ara

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa??
  • VODAFONE BUNLARLAMI LİDER OLACAK

• Türkcell 13 senedir fiyatlarda en yüksek ama hem vodafone yi hem aveayı 3 ve 4 e katlıyor
  • Vodafone, beş kıtada 25 ülkede faaliyet gösteren, iştiraklerindeki hisselerinin oranına gore 200 milyonun üzerinde müşterisi olan ve ayrıca 36 şebeke ortaklığına sahip dünyanın en büyük mobil iletişim grubudur. Dünya genelinde altmış binden fazla çalışan istihdam etmektedir.

Bence kıyas kaldırmayacak bır konumda VODAFONE.

deveyle pıre gıbıler.

Ayrıca turkcelın musterı hızmetlerını sadece 1 defa aradım.cagrı engellemesının ne oldugunu,operatorun cagrı engelleme kodunu bılmeyen hatta benım yonlendırmemle ıstedıgım bılgıye ulastıktan sonra goruntuledıgı seyı bır araya getıremeyen musterı temsılcısı oldugunu gordugumde ınanamadım.

ama Vodafone m.hız. arayın.
    her sordugunuz soruya mutlaka bır cevap alacaksınız.

sebekeye gelınce turkıyenın her yerınde cıddı ıyılestırme calısmaları ve yetersız bolgelere planlamalar yapılıyor.
  • Her müş temsilcisinde sorun olabiliyor..

Vodafone müş hzimetleri sitelerini benim kadar iyi bilmezler
  • ben sıteden bahsetmıyorum.

sonuc olarak sıteden sıze bılgıler kontrol edılıp yazılı olarak gonderıldıgınden en uygun seklıyle sıze aktarılıyor.

ben bırebır yapılan gorusmelerden bahsedıyorum.anlık olarak sıze yardımcı olunabılmesı onemlı olan.
  • peki avea 2.5 milyona sattığı doğru düzgün çalışmayan hatları ile mi lider olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardia

peki avea 2.5 milyona sattığı doğru düzgün çalışmayan hatları ile mi lider olacak

AVEA HATLARI ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: kardia

peki avea 2.5 milyona sattığı doğru düzgün çalışmayan hatları ile mi lider olacak

AVEA HATLARI ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR

avea hatları berbat çalışıyor bırak bu avea fanatizmini çekmeyen hattan lider mider olmaz daha mesaj gönderemeyen hattan lider mider olmaz olsa olsa sonu üçüncülüktür.zaten öylede

• quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bu piyasada iki büyük güç olur..Türkcell ve Vodafone..

Avea neden olaamz derseniz yine diyorum yanlış reklam stratejisi aveayı geriletiyor toplumda genç hattı olarak görülüğyor ve insanlar günü birlik kullanıyor..

Vodafone gelir gelmez reklamları değiştirdi ve ciddi iş adamlarını koydu işe..Havada taşınan bayanla başladı,sınrılar ötesi ile devam ett.

Birazda gençlere özel olalım dedi ve hesabını bilen tarifede gençlere seslendi..

Ama avea? 12 yaşındakilere satacak sanki hattı anlamıyorum

sana katılıyorum neymiş o küçük çocukların oyuncakları gibi adamlar koymuş oraya vei ohhh beeee dedirtiyoryani tam küme düşmemeye oynayan takımların stratejisi gibi bi de satcell avea lider olacak der ya anlamam

• Hadi bakalım fazla bıdı bıdı ya gerek yok vodafone farkını görmek isteyenler vodafone operatörünün kısa sürede
    nerelere ulaştığını ne olduğunu görmek isteyenler işte size link

http://www.sikayetvar.com/?loc=pageAnaliz

bu linkte gsm
    bölümüne girdiğinizde 3 operatörle ilgili birçok değerlendirme kriteri var farkı siz görün farkı yaratan bu Türk halkıdır.
    Fark kalite,güven,ekonomi,gelişmişlik vs vs. . .
    Yani o ohhh be diyen küçük kuklalı operatörler verilere baksın ondan sonra ohhh be çeksinler de görelim bu muhabbetleri görünce kendimi vitai nin yerine koydum biraz ama ürünler ortada kim ne derse desin.
    ama bu satcell de çok komik canım kukla mukla rahat olun neler olucak piyasa mutlaka daha da şenlenicek ama kimseyi ezmeden olmasını dilerim.
    Bizde bu şenlikten payımızı alıcaz (Umarım)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.