Şimdi Ara

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kleber_777

kardeş sana katılıyorum vodafonenin şu an tek zayıf noktası bana göre macaristanda ceo luk yapan attilla vitai

Eminmisin

Atilla vitai Vodafonenin en büyük ceolarından kabul ediliyor..

MAcaristana gitti orayı çok büyüttü Şimdi sıra Türkiyede.

Atilla Vitai Telsimi Vodafoneye aldıran adamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

quote:

kardeş sana katılıyorum vodafonenin şu an tek zayıf noktası bana göre macaristanda ceo luk yapan attilla vitai

Eminmisin

Atilla vitai Vodafonenin en büyük ceolarından kabul ediliyor..

MAcaristana gitti orayı çok büyüttü Şimdi sıra Türkiyede.

Atilla Vitai Telsimi Vodafoneye aldıran adamdır

bunu biliyorum fakat küçük bir ülkede ceo luk yaptı bu yüzden bunu söylüyorum
  • ya bosverin ya babalarimizin sirketleri sanki önemli olan cebimiz bizi ucuza konustursunlarda ucuz sms versinlerde ne olursa olsun ama tabi kaliteli ve heryerde ceksin biliorum cok sey istiorum MuAhaHA
  • Türkcell'in müşteri hizmetlerindeki kalite bile Vodafone'ye tercih etmeye yeter.Daha hiç problemim olmadı çok şükür.Şu an 537 hattım var,2yıllık felandır.Ben 532ye geçmeyi düşünüyorum yakın zamanda.

Siz voda voda diye yırtının durun,turkcell kadar düzgün çalışıyor mu?Adam gibi çekiyor mu?
    Turkcelldeki hizmet kalitesi hangisinde var?Daha bi kere arayıp da düşüremediğim numara olmadı.
    Telsim vardı bende,akşamları arama yapamazdım.SMS anca giderdi.
    Turkcell bizim burda yer altındaki iş yerlerinde bile en az yarım çekiyor.Voda şebekeyi bulamıyor etmeyin gözünüzü seviyim ya.

Siz sadece 1kontörle kaç dakika konuşulur onun hesabını yapıyorsunuz.Rekabetin,rakibin olduğu ortamda hiçbir firma yüksek fiyatlarıyla ayakta kalamaz.Eğer ayakta kalıyor hatta büyüyorsa,seçilmesinin,tercih
    edilmesinin bi nedeni vardır.Turkcell kalitesini ne Voda ile ne Avea ile yakalayamazsınız.

Allah razı olsun Turkcell'den diyorum,herşey para değil!

• Lütfen.

Tartışmayalım arkadaşlar.

...

• quote:

Orjinalden alıntı: AudiA6

Türkcell'in müşteri hizmetlerindeki kalite bile Vodafone'ye tercih etmeye yeter.Daha hiç problemim olmadı çok şükür.Şu an 537 hattım var,2yıllık felandır.Ben 532ye geçmeyi düşünüyorum yakın zamanda.

Siz voda voda diye yırtının durun,turkcell kadar düzgün çalışıyor mu?Adam gibi çekiyor mu?
    Turkcelldeki hizmet kalitesi hangisinde var?Daha bi kere arayıp da düşüremediğim numara olmadı.
    Telsim vardı bende,akşamları arama yapamazdım.SMS anca giderdi.
    Turkcell bizim burda yer altındaki iş yerlerinde bile en az yarım çekiyor.Voda şebekeyi bulamıyor etmeyin gözünüzü seviyim ya.

Siz sadece 1kontörle kaç dakika konuşulur onun hesabını yapıyorsunuz.Rekabetin,rakibin olduğu ortamda hiçbir firma yüksek fiyatlarıyla ayakta kalamaz.Eğer ayakta kalıyor hatta büyüyorsa,seçilmesinin,tercih
    edilmesinin bi nedeni vardır.Turkcell kalitesini ne Voda ile ne Avea ile yakalayamazsınız.

Allah razı olsun Turkcell'den diyorum,herşey para değil!

açıkçası sana şunu söyleyim turkcell müş.hiz. bana göre "0" vodafone müş. hiz. ne zaman arasam sorunumu halletmişlerdir hatta arayıp birde bilgilendiriyorlar ikinci hususa geçelim bu çekim problemleri konusu açıkçası benim sıklıkla gittiğim yerlerde turkcell çekmiyor ama vodafone yle nereye gitsem çekiyor hemde FULL ayrıca alt yapı için vodafone şu anda büyük bir çalışma içersinde ve bundan emin ol kapsama konusunda turkcelli katlayacaktır zaten şu anda bir çok bölgelerde rakiplerimizi geçtik dedi vodafone ceo su attilla vitai sms konusu şu anda hiç bir sorun yok hep zamanında gidiyor ama turkcelle bir bayram günü mesaj atıyorum ya akşama gidiyor ya sabaha bence turkcellin milleti artık kazıklayamayacağı kesin bence sen at gözlüklerini çıkarsa diyorum

• sanmam
  • Ben turkcelli geçebileceğine inanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Ben turkcelli geçebileceğine inanmıyorum

Avea,turkcell i satılan tüm hat sayısında değil aktif abone sayısında geçecek,Avea,vodafone da geçecek şimdiden söyleyeyim vodafone abone saysında 13,8 gelmişse tmsf sayesinde gelmişti hatırlayın cep öğrenci de şebeke içi dk 1 kontör sms her yöne yöne beleşti konuşmalarda sınırlama yoktu şimdi vodafone ve cep öğrenci hiç cazip değil,satılan hat sayısında değil aktif abone sayısında HALK bakalım GELECEKTE kimi LİDER SEÇECEK bence AVEA yı nede olsa AVEA DA HERŞEY VAR EN UYGUN TARİFE VE FİYATLAR SADECE VE SADECE AVEA DA BUGÜN YARIN VE DAİMA,HEMDE AVEA diğerlerinden daha fazla bir TÜRK ŞİRKETİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 19 Nisan 2007; 16:47:43 >
  • avea 8milyonda sayıyo yerinde aylardır ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Avea,turkcell i satılan tüm hat sayısında değil aktif abone sayısında geçecek,Avea,vodafone da geçecek şimdiden söyleyeyim vodafone abone saysında 13,8 gelmişse tmsf sayesinde gelmişti hatırlayın cep öğrenci de şebeke içi dk 1 kontör sms her yöne yöne beleşti konuşmalarda sınırlama yoktu şimdi vodafone ve cep öğrenci hiç cazip değil,satılan hat sayısında değil aktif abone sayısında HALK bakalım GELECEKTE kimi LİDER SEÇECEK bence AVEA yı nede olsa AVEA DA HERŞEY VAR EN UYGUN TARİFE VE FİYATLAR SADECE VE SADECE AVEA DA BUGÜN YARIN VE DAİMA,HEMDE AVEA diğerlerinden daha fazla bir TÜRK ŞİRKETİ

ya bıraksana vodafone her geçen gün yeni müşteri kazanıyor vodafonenin adı yeter bence göreceğiz geleceğin lideri vodafonedir avea 3. kalmaya devam eder yeni bir operatör çıkmazsa eğer çıkarsa o da zor.

• quote:

quote:

quote:

ya bıraksana vodafone her geçen gün yeni müşteri kazanıyor vodafonenin adı yeter bence göreceğiz geleceğin lideri vodafonedir avea 3. kalmaya devam eder yeni bir operatör çıkmazsa eğer çıkarsa o da zor.

tamam görecez şuan ki durum aynen böyle devam etsin AVEA mı yoksa vodafone mu ilerde lider olacak aktif abone sayısında bakacaz.%100 AVEA LİDER OLACAK

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam görecez şuan ki durum aynen böyle devam etsin AVEA mı yoksa vodafone mu ilerde lider olacak aktif abone sayısında bakacaz.%100 AVEA LİDER OLACAK

aktif abone sayısında da kapsama alanında geleceğin lideri vodafonedir VODAFONE ANI YAŞA

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aktif abone sayısında da kapsama alanında geleceğin lideri vodafonedir VODAFONE ANI YAŞA

AKTİF ABONE SAYISINDA GELECEĞİN TEK LİDERİ AVEA OLACAK %100,VE KAPSAMA ALANI DA HEPSİNDE EŞİT OLACAK VE GSM 1800 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE AVEA FARK ATACAK HERKES AVEA İLE OHH BEE DİYECEK,ŞUAN AVEA İLE OHH BEE,ŞUANKİ DURUM AYNEN BÖLE DEVAM ETSİN DE BAK KİM LİDER OLACAK

• Ya satcell sen şu avea hayranlığını,kleber artık sende Voda hayranlığını bırak..

Şebeke konusunda nasıl olurda Türkcelleden iyi dersin valla garip..Adama gülerler yani..Çalışıyorlar de , 3 sene 5 sene sonra ancak yetişirler de ayvallah ama Türkcellden iyi dersen ben yazdığın yazının altını bile okumam çünkü gerçeklerden çok uzak...

Gel ben sana Vodafonenin çekmediği yada 3310 da 3 lü çekerken sağladığı kötü iletişimni göstereyim..

Telsimin bazları enteresan bunu kabul et..3 lü bile çekerken konuşturamıyor 3310 da :)

Bu sorunlar Ne aveada var Ne türkcellde..Onlar ya çeker ya çekmez..Telsimin çekimi yüzünden babam 1 AY ÖNCE TELSİME geçti ancak artık kullanmıyor,kimse dediğimi anlamıyor olm napim diyor..

GERÇEKLERDEN KAÇMAK MANTIKLI DEĞİLDİR..Vodafone çalışıyor ama siz kraldan daha kralci davraniyosunuz

• şu an turkcellin kapsama alanında önde olduğu tabiiki bir gerçek...
    avea her zaman bildiğimiz avea henüz yetersiz...
    vodafone a gelince telsimden sonra çok gelişme kaydetti ama daha kapsanacak çok yer var...biraz daha zamana ihtiyac var herhalde
    bu arada turkcell kapsamada bir numara diye heryerde çekiyor anlamına da gelmiyor tabiki...çok yer rastlanabilir vodafonun yada aveanın daha iyi çektiği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Avea'nın vodafone dan çok daha fazla atakta olduğu açıkça ortada. Benim için Vodafone bitmiştir, eğer 1 yıla kadar toparlayamazlarsa birdaha hiç toparlayamazlar bence.

Vodafone şimdiye kadar hiçbir şey yapmadı denilebilir. Böyle giderse Vodafone nun Turkcell i yakalaması hayali bir yana Avea Vodafone u yakalayıp geçecek gibi duruyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Ya satcell sen şu avea hayranlığını,kleber artık sende Voda hayranlığını bırak..

Şebeke konusunda nasıl olurda Türkcelleden iyi dersin valla garip..Adama gülerler yani..Çalışıyorlar de , 3 sene 5 sene sonra ancak yetişirler de ayvallah ama Türkcellden iyi dersen ben yazdığın yazının altını bile okumam çünkü gerçeklerden çok uzak...

Gel ben sana Vodafonenin çekmediği yada 3310 da 3 lü çekerken sağladığı kötü iletişimni göstereyim..

Telsimin bazları enteresan bunu kabul et..3 lü bile çekerken konuşturamıyor 3310 da :)

Bu sorunlar Ne aveada var Ne türkcellde..Onlar ya çeker ya çekmez..Telsimin çekimi yüzünden babam 1 AY ÖNCE TELSİME geçti ancak artık kullanmıyor,kimse dediğimi anlamıyor olm napim diyor..

GERÇEKLERDEN KAÇMAK MANTIKLI DEĞİLDİR..Vodafone çalışıyor ama siz kraldan daha kralci davraniyosunuz

volkan kardeş senin görüşlerine herzaman saygı duydum ve bu forumda en mantıklı kullanıcılardan biri olarak görüyorum seni fakat şu ben vodafone turkcell den iyi çekiyo demedim zeytinburnu konusunda bunu söyledim çünkü baz istasyonlarını ard arda yerleştirdi ve kapsama alanında zeytinburnunda lider konuma geçti bunu belirttim turkcelli fazla zaman almaz kapsama konusunda geçecektir çünkü kısa sürede büyük iş başardılar(bana göre)artı dünya devi bi lafım da satcelle olacak avea kapsamada %90 a zor yaklaşır turkiye genelinde

• quote:

Orjinalden alıntı: ege45

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Avea'nın vodafone dan çok daha fazla atakta olduğu açıkça ortada. Benim için Vodafone bitmiştir, eğer 1 yıla kadar toparlayamazlarsa birdaha hiç toparlayamazlar bence.

Vodafone şimdiye kadar hiçbir şey yapmadı denilebilir. Böyle giderse Vodafone nun Turkcell i yakalaması hayali bir yana Avea Vodafone u yakalayıp geçecek gibi duruyor..

bunu neye göre söylüyorsun avea ne yapıyorda vodafone yi geçecek vodafone hiçbişey yapmasa bile adı yeter avea yı itelemeye ikinci birşey daha çok yeni başladılar çalışmaya fakat kısa sürede ihtiyaç duyduğum yerlerde şebeke konusunu hallettiler tebrik ediyorum vodafone yi.üç ispanyada da böyle turkcell gibi bir firma vardı vodafone geldiğinde vodafone telstar ı geçemez diyorlardı ne oldu vodafone ispanyanında lideri oldu ve türkiyedede öyle olacaktır tarih tekerrüden ibarettir.vodafone "ANI YAŞA"

• Bu piyasada iki büyük güç olur..Türkcell ve Vodafone..

Avea neden olaamz derseniz yine diyorum yanlış reklam stratejisi aveayı geriletiyor toplumda genç hattı olarak görülüğyor ve insanlar günü birlik kullanıyor..

Vodafone gelir gelmez reklamları değiştirdi ve ciddi iş adamlarını koydu işe..Havada taşınan bayanla başladı,sınrılar ötesi ile devam ett.

Birazda gençlere özel olalım dedi ve hesabını bilen tarifede gençlere seslendi..

Ama avea? 12 yaşındakilere satacak sanki hattı anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.