Şimdi Ara

vodafone sizce TÜRKİYE de tekelleşirmi??yoksa?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MacLoaD

Bence Turkcell bir numara ben almanyada okuyuorum vodafone var bende alman hatti d2 yi alarak geldi burayada bence yaniliyorsunuz diger operatör hatlariyla karsilastirinca vodafone kazik abi resmen nese insallah türkiyeye dönüyorum önümüzdeki ay 0539 lu hattima devam turkcelle kurban oliyim ben.Ayrietten öle ödemeli arama kontör yolla cart curt vodafone da yok cok büyütüyorsunuz anlamiyorum.Turkcell cok kaliteli bence daha iyi hizmet veriyor turkcelli ösledim ben.Keske Almanyaya gelsede millet görsün türkiyenin Turkcellini nasil oluyomus burdakilerine ögretsinler

Türkcell için sana katılıyorum..

Bu forumda bir yazı okumuştum zamanında aklımda kaldı

"Vodafone vodafone olalı,Türkcell gibi rakip görmedi"

• turkcell pazarda tekti aldı başını gitti....şimdilerde kendini daha reklam dışında pek gösteremesede bir rakibi var...birkaç sene içinde işin rengi belli olur..hiçbir firma özelliklede ismi vodafone ise boş yere bilmediği bir pazara yatırım yapmaz..o sebeple vodafone boş çıktı ne varsa turkcellde var gibi boş şeylere kapılmak için çok erken bence...turkcellin bu hale gelmek için seneler boyu uğraştığını kimse unutmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

turkcell pazarda tekti aldı başını gitti....şimdilerde kendini daha reklam dışında pek gösteremesede bir rakibi var...birkaç sene içinde işin rengi belli olur..hiçbir firma özelliklede ismi vodafone ise boş yere bilmediği bir pazara yatırım yapmaz..o sebeple vodafone boş çıktı ne varsa turkcellde var gibi boş şeylere kapılmak için çok erken bence...turkcellin bu hale gelmek için seneler boyu uğraştığını kimse unutmasın

AVEA BU HIZLA VODAFONE ABONE SAYISINDA GEÇER,NUMARA TAŞIMA BAŞLADIGINDA DA TURKCELLİ GEÇER
  • güzel ama avea aylardır 8 milyon civarı abonede sayıp duruyor vodafone ise 14 milyona dayandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

güzel ama avea aylardır 8 milyon civarı abonede sayıp duruyor vodafone ise 14 milyona dayandı

Vodafone'un abone sayısını artırması beklentilerden kaynaklanıyor. Ama şu ana kadar beklentileri karşılayacak bir şey görülmedi. Faturalı hatlarda CEPÖZEL tarifesinden başka düzgün tarifesi yok. Faturasız hatlarda da saçma sapan dakika bazlı bir tarife sundular. Böyle giderse müşteri kaybedecekler. Vodafone'dan artık tek beklentim var, o da CEPÖZEL tarifesini değiştirmemeleri
  • ya siz VODAFONE tekel olsa türkiyede herkese bedava mi konusturcak saniyorsunuz cok yanlis bir düsünce bence Turkcell iletisim teknolojisi ve hizmetleri ile 4 4 lük bir sirket. Ya dinlemiyorsnunuzki Almanyadayim Vodafone un en büyük pazarlarindan birisi bura ama millet kaciyor cünkü cok pahali Türkiyede öle olucak. Turkcell tek Türkiyede büyüyormuki iranda bulgaristan gibi devletlerde de var bi yerde okumustum tahmini dünyada üye sayisi 45 milyon civarlarinda Vodafone un ise aktiv 180 milyon abone sayisi.
  • quote:

ya siz VODAFONE tekel olsa türkiyede herkese bedava mi konusturcak saniyorsunuz cok yanlis bir düsünce bence Turkcell iletisim teknolojisi ve hizmetleri ile 4 4 lük bir sirket. Ya dinlemiyorsnunuzki Almanyadayim Vodafone un en büyük pazarlarindan birisi bura ama millet kaciyor cünkü cok pahali Türkiyede öle olucak. Turkcell tek Türkiyede büyüyormuki iranda bulgaristan gibi devletlerde de var bi yerde okumustum tahmini dünyada üye sayisi 45 milyon civarlarinda Vodafone un ise aktiv 180 milyon abone sayisi.

BEN SANA İNANIYORUM VALLA KARDEŞ..Halamların kıslarıda abartmayın diyorlar Vodafoneyi..Artık umutlarım kırıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

quote:

ya siz VODAFONE tekel olsa türkiyede herkese bedava mi konusturcak saniyorsunuz cok yanlis bir düsünce bence Turkcell iletisim teknolojisi ve hizmetleri ile 4 4 lük bir sirket. Ya dinlemiyorsnunuzki Almanyadayim Vodafone un en büyük pazarlarindan birisi bura ama millet kaciyor cünkü cok pahali Türkiyede öle olucak. Turkcell tek Türkiyede büyüyormuki iranda bulgaristan gibi devletlerde de var bi yerde okumustum tahmini dünyada üye sayisi 45 milyon civarlarinda Vodafone un ise aktiv 180 milyon abone sayisi.

BEN SANA İNANIYORUM VALLA KARDEŞ..Halamların kıslarıda abartmayın diyorlar Vodafoneyi..Artık umutlarım kırıldı

kardes eywallah ama ben gercekleri söylüyorum ama insanlar i zorla inandiramayiz herseyi zaman göstercek umarim Türkiyemizin Turkcelli her zaman ilk sirada olur yoksa vodafonun kucagina düstükmü isimiz is kimsenin haberi yok.

• quote:

iyide turkcell çok pahalı vodafone pahalı mahalı kalite sonuçta tüm dünya tanıyor turkcell hem çok pahalı hemde vodafoneye rakip olamaz bırakın allah aşkınıza ya turkcell kadar pahalı bir firma görmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: kleber_777

quote:

iyide turkcell çok pahalı vodafone pahalı mahalı kalite sonuçta tüm dünya tanıyor turkcell hem çok pahalı hemde vodafoneye rakip olamaz bırakın allah aşkınıza ya turkcell kadar pahalı bir firma görmedim

Kardesim iyi güzel diyorsunda vodafone u gördünmü daha önce ilk kez ülkemize gelen bi sirket hakkinda neyi nerden biliyorsun ben sahsen vodafone kullaniyorum.Vodafone kalite diyorsun tamam kalite ama sunu iyi bil Turkcell de en az onun kadar kaliteli tüm Dünyanin tanimasi beni enterese etmiyor ülkemiz zengin bir ülke olsaydi bugün Dünyada vodafone kadar Turkcellde taninmis olurdu ki ülkemizin sartlarinda Turkcell kadar basarili bir sirket cikmasi ile gurur duyulmasi lazim.Ben ikisini birden kullaniyorum arkadas vodafone ve turkcell verdigi hizmetler de multimedia da herseyde turkcell cok üstün altini ciziyorum benim kullandigim telsim degil vodafone de su anki vodafone tr den kat kat daha iyi ki ben vodafone de yi karsilastiriyorum turkcell le.Özetle ülkemizdeki vodafone turkceliin yanina bile yaklasamaz acikcasi benim vodafone alma nedenim sevgilim ankarada tarife var diye yoksa burda t-mobile var e-plus o2 varki olaganüstü hatlar cok ucuzlar.

• Ancak şunuda unutmamak lazım..

Şirketler stratejilerini rakiplere görede belirlerler..

Türkcell ve Avea ile rekabet için ucuz fiyat ve yenilik getirmesi bilinci sanırım Vodafonede vardır..

Kaliteli hizmet konusunda Türkcellin neyi eksik ki Vodafoneden bekliyoruz bişiler..
  • quote:

Ancak şunuda unutmamak lazım..

Şirketler stratejilerini rakiplere görede belirlerler..

Türkcell ve Avea ile rekabet için ucuz fiyat ve yenilik getirmesi bilinci sanırım Vodafonede vardır..

Kaliteli hizmet konusunda Türkcellin neyi eksik ki Vodafoneden bekliyoruz bişiler..

turkcell pahalı ondan umudumUZ yok hiç bir zaman tüketici için birşey yapmamıştır ve YAPMAYACAKTIR....
  • Ayrıca turkcell türk şirketi falan değil çoğunluk hissesi telia sonera'ya ait.Avea'da Türk şirketi değil,Türk telekom'da değil.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kleber_777

quote:

Kardesim iyi güzel diyorsunda vodafone u gördünmü daha önce ilk kez ülkemize gelen bi sirket hakkinda neyi nerden biliyorsun ben sahsen vodafone kullaniyorum.Vodafone kalite diyorsun tamam kalite ama sunu iyi bil Turkcell de en az onun kadar kaliteli tüm Dünyanin tanimasi beni enterese etmiyor ülkemiz zengin bir ülke olsaydi bugün Dünyada vodafone kadar Turkcellde taninmis olurdu ki ülkemizin sartlarinda Turkcell kadar basarili bir sirket cikmasi ile gurur duyulmasi lazim.Ben ikisini birden kullaniyorum arkadas vodafone ve turkcell verdigi hizmetler de multimedia da herseyde turkcell cok üstün altini ciziyorum benim kullandigim telsim degil vodafone de su anki vodafone tr den kat kat daha iyi ki ben vodafone de yi karsilastiriyorum turkcell le.Özetle ülkemizdeki vodafone turkceliin yanina bile yaklasamaz acikcasi benim vodafone alma nedenim sevgilim ankarada tarife var diye yoksa burda t-mobile var e-plus o2 varki olaganüstü hatlar cok ucuzlar.

vodafoneyi senden daha iyi tanıyorum merak etme

• Tüketici için sorunsuz iletişim yapıyorsa bazen o bile yetiyor

Bak arkadaşım,bilmiyorum iş dünyası içindemisin ancak bazen öyle anlar geliyorki o sırada telefonun çekmesi lazım..ANCAK İNSANIN HEP AKLINDA VAR..TELSİM BURADA ÇEKERMİ ACABA? Bu sorunu biz türkcellde yaşamıyoruz işte aradaki fark bu..

Fiyat konusunda haklısın hiç bişey demiyorum yediler bizi yıllardır halende yiyorlar ancak Vodafonede bunlardan birisi olmasın diyoruz
  • quote:

Tüketici için sorunsuz iletişim yapıyorsa bazen o bile yetiyor

Bak arkadaşım,bilmiyorum iş dünyası içindemisin ancak bazen öyle anlar geliyorki o sırada telefonun çekmesi lazım..ANCAK İNSANIN HEP AKLINDA VAR..TELSİM BURADA ÇEKERMİ ACABA? Bu sorunu biz türkcellde yaşamıyoruz işte aradaki fark bu..

Fiyat konusunda haklısın hiç bişey demiyorum yediler bizi yıllardır halende yiyorlar ancak Vodafonede bunlardan birisi olmasın diyoruz

o zaman turkcell i savunma hoş olmuyor birde artık "telsim" yok artık "vodafone" gibi hedefleri olan bir firma var sen rahat ol herşey düzelecektir.
  • @ kleber

seninle tartismaya girmicem ama sunu iyi bil eger bu Vodafone Turkcellin yerine geldiginde senin agladigini duymucam zaten Vodafone icin calisiyorsun belli oldu.Diger bir nokta ise Vodafone Turkcelli gecemicek avea geldiginde türlü türlü laflar edildi Vodafone icinde gecerli Turkcell vodafonu geldiigi gibi yollicaktir. arkadasin dedigi gibi Vodafone vdafone olali turkcell gibi bi rakip görmedi hep en büyük firmalari alarak piyasayi giriyo keske Turkcelli alsaydi
  • quote:

@ kleber

seninle tartismaya girmicem ama sunu iyi bil eger bu Vodafone Turkcellin yerine geldiginde senin agladigini duymucam zaten Vodafone icin calisiyorsun belli oldu.Diger bir nokta ise Vodafone Turkcelli gecemicek avea geldiginde türlü türlü laflar edildi Vodafone icinde gecerli Turkcell vodafonu geldiigi gibi yollicaktir. arkadasin dedigi gibi Vodafone vdafone olali turkcell gibi bi rakip görmedi hep en büyük firmalari alarak piyasayi giriyo keske Turkcelli alsaydi

benim seninle tartışmaya girmeye niyetim zaten yok ayrıca vodafone için çalışmıyorum ister İNAN ister İNANMA bu sana kalmış ben bu halkın turkcellden çok çektiğini biliyorum ve turkcelle karşı mücadelemi vereceğim ve vodafone dünya lideri olduğu için şu anda turkcellin paniklemesi bile benim çok hoşuma gidiyor bu halkın paralarını hortum gibi çektiler ve halkımızın turkcellden vazgeçmesi beni mutlu edecektir çünkü benim halkım enayi değil

• kardesim tamam birsey demiyorum vodafone un piyasaya girmesi cok güzel oldu ama turkcell su an tekelse vodafone tekel olmasin diyorum.Yani piyasa tekel olmasin ki rekabet bizlere yarasin.Bir arkadas da turkcell türk sirketi degil diyor hatirladigim kadariyla cukurova grubu borclarini cogunu ödedi ve tekrar yönetimi geri aldi Rekabet olsun bize yarasin bide sir veriim vodafone a kizmamin nedeni kullanmadigim halde ayiptir sölemesi 70 euro hesap cikardilar o yüzden kardes yoksa
  • quote:

kardesim tamam birsey demiyorum vodafone un piyasaya girmesi cok güzel oldu ama turkcell su an tekelse vodafone tekel olmasin diyorum.Yani piyasa tekel olmasin ki rekabet bizlere yarasin.Bir arkadas da turkcell türk sirketi degil diyor hatirladigim kadariyla cukurova grubu borclarini cogunu ödedi ve tekrar yönetimi geri aldi Rekabet olsun bize yarasin bide sir veriim vodafone a kizmamin nedeni kullanmadigim halde ayiptir sölemesi 70 euro hesap cikardilar o yüzden kardes yoksa

tamam kardeşim problem yok vodafone türkiye için kazançtır umarım tüketiciye yarar bu durum ve yarıyacaktır ayrıca türkler vodafonede önemli yerlere gelecektir yeterki vodafonenin işlerine turkcell karışmasın işte o zaman külli yandık

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.