Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir çek sitesinde detaylı bir inceleme vardı google translate ile ingilizceye çevirdim link aşağıdadır...

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=cs&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.svetandroida.cz%2Frecenze-vodafone-smarttab-10-tablet-s-dobrou-cenou-a-3g-201202
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmanyusuf

arkadaşlar tableti almak için hat şart mı Bir vodafone bayisine gitsem aylık 30 tl tablet + 5 tl data hattı yani 35 TL ye tableti alabilcek miyim

Yanında bide kredi kartının bulunması ve en az 360 lira limitinin olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilllll herkezin smart tab ında ışık sızması var mı bnm tab sag üst ve ortadan bariz sızıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmanyusuf

arkadaşlar tableti almak için hat şart mı Bir vodafone bayisine gitsem aylık 30 tl tablet + 5 tl data hattı yani 35 TL ye tableti alabilcek miyim

Hat sart degil.Ben ayda 35tl oduyorum.
  • Tableti arama yapmak icin kullanabilir miyim?

Tablete cepnet`li hattimla kullaniyorum, hat uzerinden mesaj atabiliyorum "mesajlas" programiyla ancak arama yapamiyorum ya da tek eksigim bir yazilim?

Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
  • Şimdi bu cihaza sahip olanlarin hepsi sorunsuz sekilde pc ile baglanti kurabiliyorda bi ben mi kuramiyorum?

• istanbul avrupa yakasında hatsız olarak satan biryer var mı? bugün 2 yere baktım genç avantaj tarifesi olmadan vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknkklk
    usta ne yapmışın sen ya hiç bu kadar uzun yazı okuyacağım aklıma gelmezdi :) tereddütlerim vardı acaba almasammı diye ama illa gel al bu tableti diyorsun teşekkürler :)

:) evet, biraz abartmışım sanırım .. rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

quote:

Orijinalden alıntı: kurba009
    arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum. Yazdıkların faydalı oldu devamını dilerim...

rica ederim. devamı olacak, öğrendikçe paylaşacağım...
  • arkadaşlar bende bu tableti almayı düşünüyorum ancak asusun gg da şöyle bir tableti var kafam karıştı. yardımcı olursanız sevinirim....

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-transformer-tf101-1b187a-32gb-10inc-tablet-52913890
  • quote:

arkadaşlar bende bu tableti almayı düşünüyorum ancak asusun gg da şöyle bir tableti var kafam karıştı. yardımcı olursanız sevinirim....

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-transformer-tf101-1b187a-32gb-10inc-tablet-52913890

Güzel tablet ama 3G yok onun icin degmez

• Cihazı bugün aldım. 1 saattir aktif olarak kullanıyorum ışık sızması ya da restart problemleriyle henüz karşılaşmadım. Genç avantaj bana uygun olmadığı için yeni data hattı ile aldım (12 ayx5TL) hattı kendi üzerime aldım fakat 25 yaş üzerinde olduğum için kardeşimi kullanıcı olarak tanımlattım. 320TL cihazın ilk sene ücretini 12 taksit olarak axess karttan çektirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

Cihazı bugün aldım. 1 saattir aktif olarak kullanıyorum ışık sızması ya da restart problemleriyle henüz karşılaşmadım. Genç avantaj bana uygun olmadığı için yeni data hattı ile aldım (12 ayx5TL) hattı kendi üzerime aldım fakat 25 yaş üzerinde olduğum için kardeşimi kullanıcı olarak tanımlattım. 320TL cihazın ilk sene ücretini 12 taksit olarak axess karttan çektirdim.

Kullanıcı tanımlatma sorunu düzeldi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Şimdi bu cihaza sahip olanlarin hepsi sorunsuz sekilde pc ile baglanti kurabiliyorda bi ben mi kuramiyorum?

be bağlantı kuramadım hocam mac ile, yukarılardan bir arkadaşın önerisi üzerine airdroid kurdum, gayet başarılı. Tavsiye ederim.

Sanki önceki mesajlarda da buna benzer şeyler yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orijinalden alıntı: katr

Cihazı bugün aldım. 1 saattir aktif olarak kullanıyorum ışık sızması ya da restart problemleriyle henüz karşılaşmadım. Genç avantaj bana uygun olmadığı için yeni data hattı ile aldım (12 ayx5TL) hattı kendi üzerime aldım fakat 25 yaş üzerinde olduğum için kardeşimi kullanıcı olarak tanımlattım. 320TL cihazın ilk sene ücretini 12 taksit olarak axess karttan çektirdim.

Kullanıcı tanımlatma sorunu düzeldi mi acaba?

Hayır düzelmedi ben tüm evrakları imzalayıp bayiye bıraktım sistem gelince girişi yapacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

arkadaşlar bende bu tableti almayı düşünüyorum ancak asusun gg da şöyle bir tableti var kafam karıştı. yardımcı olursanız sevinirim....

Güzel tablet ama 3G yok onun icin degmez

cevap için teşekkür ederim...

• arkadaslar bu tableti alsak aveanın data hattını kullanabilirmiyiz deneyen varmı bole bişeyi ?
  • Beyler Soru sormadan önce ilk 2-3 mesaja bakın lütfen uzun değil kısa cevaplar soru sormaktan daha az yorulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Şimdi bu cihaza sahip olanlarin hepsi sorunsuz sekilde pc ile baglanti kurabiliyorda bi ben mi kuramiyorum?

be bağlantı kuramadım hocam mac ile, yukarılardan bir arkadaşın önerisi üzerine airdroid kurdum, gayet başarılı. Tavsiye ederim.

airdroit nedir nerden indircez:( marketten mi?

• quote:

quote:

quote:

Evet marketten indireceksiniz. Ayni aga bagli bilgisayarinizdan tablet dosyalarina direkt iletisim sagliyor. Basit ve kullanisli bi program, ayni zamanda program ile.manuel olarak acik olan uygulamalari tek seferde kapatip rami bosaltabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet marketten indireceksiniz. Ayni aga bagli bilgisayarinizdan tablet dosyalarina direkt iletisim sagliyor. Basit ve kullanisli bi program, ayni zamanda program ile.manuel olarak acik olan uygulamalari tek seferde kapatip rami bosaltabilirsiniz.

tesekkurler yarin hemen yukleyim marketten.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.