Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su tabletten arama yapma sansimiz var mi bir bilen yardimci olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Su tabletten arama yapma sansimiz var mi bir bilen yardimci olsa

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

Beyler Soru sormadan önce ilk 2-3 mesaja bakın lütfen uzun değil kısa cevaplar soru sormaktan daha az yorulursunuz
  • quote:

Şuanda oyle bi durum yok.yani program paylasan okumadim

Arkadaslar ben wodafone cep netimi takiyorum ve edge ile baglaniyor.Tabletin sağ alt kisminda E var. 3G neden olmuyor? Hatla alakali bi durum mu yoksa tabletteki bi ayarla alakali mi? wireleslede hic baglanmadim ama oda E olmaz heralde 3g olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 22 Şubat 2012; 2:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Şuanda oyle bi durum yok.yani program paylasan okumadim

Arkadaslar ben wodafone cep netimi takiyorum ve edge ile baglaniyor.Tabletin sağ alt kisminda E var. 3G neden olmuyor? Hatla alakali bi durum mu yoksa tabletteki bi ayarla alakali mi? wireleslede hic baglanmadim ama oda E olmaz heralde 3g olur.

Ayarlar>Kablosuz>mobil ağlar da en üst iki tıik var onların altında şebeke seçimi WCDMA otomatik yada tercihen olması lazım yalnız GSM olursa sadece edge ile bağlanırsınız. bu dediğim ayar doğru yapılmış ise ya adil kullanımda dolayı hızınız edge hızına düşürülmüştür ya da bulunduğunuz yerde 3g çekmiyordur.

• quote:

quote:

quote:

Beyler Soru sormadan önce ilk 2-3 mesaja bakın lütfen uzun değil kısa cevaplar soru sormaktan daha az yorulursunuz

Ayrıcalıklı üye, senin düzenlediğin mesajı okumuştum zaten. Oradaki aynı şeyi de tatbik ettim kendimi arayarak ama ben bilgisi olan biri var mı diye soruyorum, bilgisi olmayıp muallak cevap verilmiş bir mesaja sevk edecek biri var mı diye sormuyorum.

Bu arada avea hat ile internete girebilmişsin, bunun için hattı taktıktan sonra yapmamız gereken ayar vs var mı? ttnetten aldığım 1 gb'lık avea'nın 3g modemi içerisindeki sim kartı cihaza takıyorum ama epey uğraşlara rağmen nete girmiyor..

• capacity vodafonedan alabılırsın cıhazları da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

istanbul avrupa yakasında hatsız olarak satan biryer var mı? bugün 2 yere baktım genç avantaj tarifesi olmadan vermiyorlar.

capacity vodafone dan alabılırsın cıhazları da var :) az once ortaya yazdım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

Cihazı bugün aldım. 1 saattir aktif olarak kullanıyorum ışık sızması ya da restart problemleriyle henüz karşılaşmadım. Genç avantaj bana uygun olmadığı için yeni data hattı ile aldım (12 ayx5TL) hattı kendi üzerime aldım fakat 25 yaş üzerinde olduğum için kardeşimi kullanıcı olarak tanımlattım. 320TL cihazın ilk sene ücretini 12 taksit olarak axess karttan çektirdim.

kredı kartı kardesının adınamıydı ben cıhazı aldım bır tane de kız arkadasımın adına alıcaz fakat kendısı kart kullanmıyor baska karttan cekemeyız dedıler kart ısmıyle hat sahıbı kısının adının aynı olması gerekıyor dedı cok sacma degılmı??
  • Cihaz çok güzel fakat yazılımsal sornları çok bariz belli.Wodafone umarım bizi öksüz bırakmaz.Eğer wodafone beklediğimizi çıkarırsa bu cihaz mükemmel ötesi olur.

Önerebileceğiniz Film izlemek için bi player var mı ? Her formatı açan?

Edit: tarayıcıdan facebooku normal pc deki gibi chat sağ altta çıkmıyor? Onun için E-buddy mi kullanıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 22 Şubat 2012; 8:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr_6161

quote:

Cihazı bugün aldım. 1 saattir aktif olarak kullanıyorum ışık sızması ya da restart problemleriyle henüz karşılaşmadım. Genç avantaj bana uygun olmadığı için yeni data hattı ile aldım (12 ayx5TL) hattı kendi üzerime aldım fakat 25 yaş üzerinde olduğum için kardeşimi kullanıcı olarak tanımlattım. 320TL cihazın ilk sene ücretini 12 taksit olarak axess karttan çektirdim.

kredı kartı kardesının adınamıydı ben cıhazı aldım bır tane de kız arkadasımın adına alıcaz fakat kendısı kart kullanmıyor baska karttan cekemeyız dedıler kart ısmıyle hat sahıbı kısının adının aynı olması gerekıyor dedı cok sacma degılmı??

Kart benim üzerime ama hat da benim üzerime
    Kardeşim sadece kullanıcı olarak tanımlı

• Cihazın mikrofonunu deneyen var mı? Ben skype la görüşme yaptım.
    Karşı taraf sesin çok çızıltılı geldiğini söyledi.
    Ses kaydedicisiyle ses kaydı yaptım sonuç yine aynı.
    Hep parazitli çıkıyor. Alan arkadaşlar deneyebilir mi?
  • Arkadaşlar cihazı usb üzerinden şarz edebilen oldu mu?
  • quote:

quote:

Bencede çok saçma. Ben, arkadaşın kredi kartıyla aldım.

• quote:

quote:

Hocam öyle bir durum yok . Kız arkadaşım için aldık , benim kartımdan çektik . Burada bir çok kişi var kartı olmadığı için , ordaki görevlinin kartından çekip nakit veren

• Dün 10 dk içinde 4 5 defa kapandı . Artık tak etti . Gittim vodafone cep shopa bıraktım onlar bugün için servise gönderecekler ürünü . Kimsede benimki kadar sık olmuyor . O yüzden sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum . Ayıplı mal olarak değişimini talep edeceğim
  • tableti dün akşama doğru aldım.
    - beni rahatsız edecek bir ışık sızması yok.
    - ekran kalitesi gayet güzel (motorola xoom kullandım daha önce ve sanki ondan daha canlı gibi)
    - kasma var ama bence herşey donanımsal değil. asus ve motorola xoom deneyimledim video üzerine ve ikiside kasıyordu.
    -dokunmatiği bir ipad ve asus transformer değil ama beni bunaltmadı. biz biraz abartıyoruz herhalde. milisaniyeleri hesaplıyoruz. fiyat ve performans diyorum.
    -toshiba, i5, win 7 home premium laptoptan çok kolay ver hızlı veri aldım. hem video attım hem de çizgiroman ve hemen aldım kullandım.
    -ntv canlı yayını sorunsuız izledim.
    -ntv videoları sorunsuz izledim.
    -youtube sorunsuz izledim.
    ama diğer video sitelerdeki ve facebook taki videoları izleyemedim. ben yazılım konusunda bilgisizim belki bir ayar falan vardır?
    -ayrı alt yazı olayını beceremedim. aktardığım video 1 saatlik ve 1.5 gb 720p bir filmdi ve marketten yüklediğim bs playerda oynadı ama ses sorunu vardı halledemedim. kendi playerında ise çok hızlı hareket ediyordu onu da yapamadım.içindeki kendi videoları ise mükemmel akıcılıkta ve çözünürlükte oynatıyor.
    -sesi beğendim.
    sonuç:
    gazetemi okuyorum. dergimi karıştırıyorum. çizgiromanlarımı okuyorum. internette wifi üzedrinden rahat geziyorum. bir de şu video olayını halledebilirsem benim olayım budur. pişman değilim aldığıma.
    not: vodafone abonesi değilim. ayda 5 tl gelecek 100 mb bedava data hattına toplamda 60 tl ve iki yıl ücretsiz. world kartan 360 çekip 12 ye böldüler. daha sonraki sene de bir 12 ay daha 30 tl gelecekmiş.
    böyle.

• @emrahuluer
    Mümkünse, mikrofonunu dener misin?
    Benim tablette, rahatsız edici bir cızıltıyla alıyor sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

@emrahuluer
    Mümkünse, mikrofonunu dener misin?
    Benim tablette, rahatsız edici bir cızıltıyla alıyor sesi.

cihazların %60 ı sorunlu, sizde kapanma gibi başka bir sorun varmı?
  • açık olan uygulamaları nasıl kapatıyoruz ögrenen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr3ady

quote:

Orijinalden alıntı: fozcil

Herkese hayırlı olsun arkdaşlar.Bugün bende aldım yaklaşık 2-3 saattir kullanıyorum fakat açık kalan uygulamaları kapamayı bir türlü bulamadım..ayarlar>Uygulamalar >çalışan hizmetlerden durdur u denedim fakat açık olan uygulamalar orda gözükmüyor. sol altta 3 ikondan en sağdakine tıklayınca herşeyin açık kaldığını görüyorum. Bunun çözümü nedir nasıl kapayabilirim ?

marketten task killer bir program indir hocam işini görür

lütfen sorduğunuz sorular daha önce sorulmuşmu diye önceki sayfalara bakın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.