Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Solu

Cihaz baya hoşuma gitti açıkcası
    anladığım kadarıyla tablet 720 tl ye geliyor bunun yanında data hattı ile 820 lira oluyor değil mi?

720+5,5*12=786 olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

tableti kullanan arkadaşlar belki saçma bir soru olacak ama bilgim yok bu konularda:
    wifi şifresi girip bağlandıktan sonra içindeki hat çalışıyor mu. yanlışlıkla veya doğrudan net egirip bizi 100 tl ödetir mi? hattı kapatma bir şeyi var mı?
    vread kullanamadım çünkü market harici indirmek engelli. kaldırmak istedim ama bana tabletin zarar görebilir ve sen sorumlu olursun diye mesaj geldi. siz ne yapıyorsunuz peki?

Hat üzerinden data kullanımını kapatmak için;
    Ayarlar>Kablosuz özelliği ve ağlar>Mobil ağlar sekmesinden veri erkin ve veri dolaşımı seçeneklerinin aktifliğini kaldırman gerekir.

Marlet harici indirme engelinide kaldır bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bana su ana kadar ne telefomunda nede tabletimde bir sorun çıkarmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: katr

Vodafone Yeni Zelanda abartmış fiyatı: 750USD + 50 USD aylık plan (2gb internet)
    https://www.vodafone.co.nz/internet/tablets/vodafone-smart-tab-10/

yanlışın var 750+50 değil ayda 50$ diyor toplam 750$ sanırım 150$ ön ödeme var yine de pahalı.
  • avea sim kart ile nasıl kullanabilirim, bir ayar vs yapılması gerekiyor mu? ttnet ile gelen avea'nın 1gblık hattını taktım ama internete bağlanamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

avea sim kart ile nasıl kullanabilirim, bir ayar vs yapılması gerekiyor mu? ttnet ile gelen avea'nın 1gblık hattını taktım ama internete bağlanamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

quote:

Menü/Ayarlar/Kablosuz ve ağlar/Mobil ağlar/Erişim noktası adları/Yeni APN

İsim: Avea İnternet
    APN: internet
    Proxy: Ayarlı değil
    Bağlantı noktası: Ayarlı değil
    Kullanıcı adı: Ayarlı değil
    Şifre: Ayarlı değil
    Sunucu: Ayarlı değil
    MMSC: Ayarlı değil
    MMS vekil sunucu: Ayarlı değil
    MMS bağlantı noktası : Ayarlı değil
    MCC: 286
    MNC: 03
    Onaylama türü: PAP
    APN tipi: internet

Seçenekler / Kaydet

denermisin ?

yada

quote:

Erişim Noktası Adları menüsündeyken menü tuşuna basıyoruz ve Yeni APN seçiyoruz. Karşımıza çıkan ayarları sırasıyla yazdığım gibi ayarlayın...

İsim: Avea WAP
    APN: wap
    Proxy: 213.161.151.201
    Bağlantı Noktası: 8080
    Kullanıcı Adı: wap
    Şifre: wap
    Kimlik Doğrulama Türü: Yok

Önemli: MCC ve MNC değerleri otomatik girilmiş durumda ayarını değiştirmeyin!

Yukarıda yazılanlar haricinde herhangi bir ayarı değiştirmeyin. Gerisi aynı kalsın. Ayarları yaptıktan sonra Menü->Kaydet seçiyoruz. Artık Avea Mobil İnternet'i kullanabilirsiniz...

ALINTIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free User -- 22 Şubat 2012; 17:04:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Cihaz baya hoşuma gitti açıkcası
    anladığım kadarıyla tablet 720 tl ye geliyor bunun yanında data hattı ile 820 lira oluyor değil mi?

720+5,5*12=786 olması gerekiyor.
    hımm anladım hocam eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Beyler cepneti kullaninca marketten sorusuz uygulama indiriyorum ama wirelessle baglaninca marketten indiremiyorum.o sey donuyo ama indirmiyo.yuzde kismi gelmiyor bir turlu.

ben evdeki ve işteki internet üzerinden sayısı market uygulama indirdim. film, kitap okuyucu, çevirici falan ne varsa sorunsuz.
  • Kredi kartı olmadan satın almak mümkün mü ?
  • Cihaz kendini surekli 5-10dk araliklarla kapatmaya basladi.Dun hic boyle seyler olmamisti.Dunden beri birseyde yuklemedim sadece dhde geziniyorum ama cihaz yinede kendini kapatiyor.1 bucuk saat dinlendirdim tableti fakat durum hala ayni.Canimi sikmaya basladi bu olay bu gidisle yarin aldigim yere geri goturcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Cihaz kendini surekli 5-10dk araliklarla kapatmaya basladi.Dun hic boyle seyler olmamisti.Dunden beri birseyde yuklemedim sadece dhde geziniyorum ama cihaz yinede kendini kapatiyor.1 bucuk saat dinlendirdim tableti fakat durum hala ayni.Canimi sikmaya basladi bu olay bu gidisle yarin aldigim yere geri goturcem.

Herkeste aynı vodafone mail atın devamli ben attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Cihaz kendini surekli 5-10dk araliklarla kapatmaya basladi.Dun hic boyle seyler olmamisti.Dunden beri birseyde yuklemedim sadece dhde geziniyorum ama cihaz yinede kendini kapatiyor.1 bucuk saat dinlendirdim tableti fakat durum hala ayni.Canimi sikmaya basladi bu olay bu gidisle yarin aldigim yere geri goturcem.

Herkeste aynı vodafone mail atın devamli ben attım

Mailleri dikkate alcaklarini sanmiyorum fakat yinede mail aticam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: katr

Vodafone Yeni Zelanda abartmış fiyatı: 750USD + 50 USD aylık plan (2gb internet)
    https://www.vodafone.co.nz/internet/tablets/vodafone-smart-tab-10/

yanlışın var 750+50 değil ayda 50$ diyor toplam 750$ sanırım 150$ ön ödeme var yine de pahalı.

Hocam bence senin yanlışın var sepete eklersen görürsün 750usd+(50usd*12 ay)

• Ben de Vodafone tabletten aldım ancak kilitlenme sorunu yüzünden aletten soğudum. Tabletleri incelerken "reedpadx 10.1 capacitive multitouch conference tablet" i gördüm. Benim için önemli tez için kullanacağımdan esas işim pdf, doc, xls dosyalarıyla. Bir de metinler üzerinden anında çeviri yapabilecek sözlük uygulaması. reedpadx'te bunların var olduğu söyleniyor. Bilgisi ve tavsiyesi olan olurda ona göre Vodafonu iade edebilirim. İlginize teşekkürler.
  • Bende iade edicem . Tabletle daha 5 dk bile geçiremedik :) Sürekli kapanıyor . Bazen dıııııttt diye bir ses çıkıp öyle kapanıyor . Bazen takılıyor öyle kapanıyor . Çok sorunlu bir alete benziyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

arkadaşlar bu tabletlerde internet üstündeki java uygulamaları( tavla okey vs) normal kullanılabiliyor mu

tavla okey falan denemedım ama facebook dakı pokerı actı :D
  • Zaman zaman donma- restart gibi problemler oluyor ancak bunlar tamamen yazılımsal olduğu belli ve bazı fazla yüklenme durumlarında gerçekleşiyor.

İlk defa android kullanıyorum, tablet ile 2 gün içerisinde yaptıklarıma gelirsek:
    -İnternet sitelerini, flash içerikli siteleri vs sorunsuzca dolaşabildim.
    -Wifi olsun, 3g olsun data transferi son derece hızlı, iphone4 vardı bende, ondan hızlı olduğunu söyleyebilirim bu konuda.
    -aDownloader adlı torrent uygulaması ile izlemek istediğim dizi'mi indirip, alt yazımla birlikte sorunsuz ve yüksek bir kalite ile izledim (720p)
    -Fotoğraflar ve video çektim. Çin malı bir cihaza göre fotoğraf kalitesi oldukça iyi, videoda ise en yüksek kalite ve 720p'yi seçmek gerekiyor kaliteli videolar için. Ses kayıdı hariç video çekimini ve özellikle de fotoğraf kalitesini beğendim.
    -Marketten çeşitli ücretsiz uygulamalar indirip kullandım. Bazı uygulamalar tam uyumlu olmuyor, malum telefon için yapılmış olan uygulama tablette açınca pixellerde sorun olabiliyor. Bu sorun profesyonel uygulamalarda yok.

Bu arada ttnet 3g sim kartı taktım, yukarıdaki ayarları yaptım ama internete bağlanamadım. Epey uğraştım ama sonuç aynı.. Sanırım daha detaylı ayarlara ihtiyacım var, bu konuda bilgisi olan ve tablette avea interneti bizzat kullanan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Diğer türlü boş bir zamanda uzunca bir araştırmaya gireceğim artık.

• dizimag.com tabletden bu siteyi acabilen varmi? Benimki sayfa yuklenemeden kapaniyor internetten dizi izlerim diye sevinmistim ama siteyi bile acamiyorum
  • quote:

dizimag.com tabletden bu siteyi acabilen varmi? Benimki sayfa yuklenemeden kapaniyor internetten dizi izlerim diye sevinmistim ama siteyi bile acamiyorum

Bende problem yok site problemsiz olarak açılıyor
  • Avea Sim kartı takarak internete 3G hızında bağlanabildim. İstediğiniz Sim KArtı takabilirsiniz.
  • Evet kullanabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.