Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne taahhütü Allah aşkına, 24 Ay taahhütle satılmıyor bu tablet; 24 ay Taksitle satılıyor. Bu kadar basit. Kendinizi bir taahhüt altına almıyorsunuz. Taksitle bir tablet alıyorsunuz. Sim kartı isterseniz atın çöpe, hiç kullanmayın. Ben daha önceki 4GB li 3G Avea Hattımı kullanıyorum mesela.
  • adamım her hangi bir ayar felan yaptın mı yoksa direk taktıgında açılıyor mu?
  • arkadaşlar 100 mb data hatında kullanıyoruz ama datayı aştıgımzda bize ucuz tablet erip faturadan geçirmesinler bunun için bu 100 mb kotayı aşmamak için kontrol edecegimiz ne kadar 3g den ne kadar wifi den kullandıgımız ögrene bilecegimiz bi yer var mı wifi çok da önemli degil aslında wifi yi kullanıcagım zaman uçuş moduna getiriyorum direk wifi den giriyor data sorgulamasını nasıl yaparız ne kadar kullandıgımızı nasıl ögreniriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supertürk

arkadaşlar 100 mb data hatında kullanıyoruz ama datayı aştıgımzda bize ucuz tablet erip faturadan geçirmesinler bunun için bu 100 mb kotayı aşmamak için kontrol edecegimiz ne kadar 3g den ne kadar wifi den kullandıgımız ögrene bilecegimiz bi yer var mı wifi çok da önemli degil aslında wifi yi kullanıcagım zaman uçuş moduna getiriyorum direk wifi den giriyor data sorgulamasını nasıl yaparız ne kadar kullandıgımızı nasıl ögreniriz ?

3g dog diye program var markette onu kullan.
  • arkadaslar son 2 gunde detaylı inceleyebildim tableti.
    - 2 gunde toplam 9saat 20 dk wifi + oyun + film kullandım yüzde 7 kaldı bence cok basarılı. wifi hep acıktı ekran otomatikte
    - şimdiye kadar 1 kez fruit ninja oyunu sırasında donma yaptı ama tablet kapatmadı. 2 kez de marketde kilitlendi. ama tablet kendi sonlandırdı hiç kapatma yapmadı. ama orjinal gelen bazı program ve oyunları sildim sanki daha stabil oldu (belki de sans)
    - uygun codec yükledikten sonra hertürlü videoyu kasmadan rahatça ve altyazı destegi ile seyrettim
    - suana kadar yüklediğim tüm oyunları rahatca oynadım.
    - tepkime süresi meselesi ana ekranda evet var ama uygulama içlerinde yada oyunlarda sorun olmuyor. sanırım bu konu gercekten yazılımsal bir tepkime gecikmesi. yoksa ekran hassasiyeti gayet iyi.
    - çok uzatmayayım. bence ışık sızması hariç bir sorun yok tablette. olanlarda yazılımsal. eğer güzel bir yazılım güncellemesi olursa tablet gerçekten 10 numara olur bu fiyata..

sürekli kapanan arkadaşlara tavsiyem once bir tableti sıfırlayın sonra demo programları kaldırın. hala yapıyorsa kesinlikle geri götürün. bende çunku ilk gun 2 kez kapanma yaptı. ama dediğim gibi içindeki programları temizleyince son 3 gündür sürekli gunde 6-7 saat kullanıyorum hiç kapanma yapmadı. bir arkadaş demiş iphone 4 den daha hızlı veri akısı var diye katılıyorum. wifi de daha hızlı veri akısı sağlıyor.

ayrıca bir arkadas şarjda kullanım sırasında cok ısınıyor demişti. dün aksam saat12 den 2 ye kadar sarjda kullandım genelde indirme +pulse+vread kullandım hiçbir ısınma yasamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakus11 -- 23 Şubat 2012; 10:57:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

arkadaşlar 100 mb data hatında kullanıyoruz ama datayı aştıgımzda bize ucuz tablet erip faturadan geçirmesinler bunun için bu 100 mb kotayı aşmamak için kontrol edecegimiz ne kadar 3g den ne kadar wifi den kullandıgımız ögrene bilecegimiz bi yer var mı wifi çok da önemli degil aslında wifi yi kullanıcagım zaman uçuş moduna getiriyorum direk wifi den giriyor data sorgulamasını nasıl yaparız ne kadar kullandıgımızı nasıl ögreniriz ?

3g dog diye program var markette onu kullan.

saol arkadaşım deniyecegim inşallah işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

dizimag.com tabletden bu siteyi acabilen varmi? Benimki sayfa yuklenemeden kapaniyor internetten dizi izlerim diye sevinmistim ama siteyi bile acamiyorum

arkadaşım bende de soırunsuz açıyor ama videolar kare kare ilerliyor. en iyi diziport da açıyor. ama onunda düşük biliyorsun olayı. en güzeli burada bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi marketten hd dizi izle indirmek. yabancı dizinin dizilerini güzel kalitede takılmadan soruınsuz oynattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaayazlarli

arkadaslar son 2 gunde detaylı inceleyebildim tableti.
    - 2 gunde toplam 9saat 20 dk wifi + oyun + film kullandım yüzde 7 kaldı bence cok basarılı. wifi hep acıktı ekran otomatikte
    - şimdiye kadar 1 kez fruit ninja oyunu sırasında donma yaptı ama tablet kapatmadı. 2 kez de marketde kilitlendi. ama tablet kendi sonlandırdı hiç kapatma yapmadı. ama orjinal gelen bazı program ve oyunları sildim sanki daha stabil oldu (belki de sans)
    - uygun codec yükledikten sonra hertürlü videoyu kasmadan rahatça ve altyazı destegi ile seyrettim
    - tepkime süresi meselesi ana ekranda evet var ama uygulama içlerinde yada oyunlarda sorun olmuyor. sanırım bu konu gercekten yazılımsal bir tepkime gecikmesi. yoksa ekran hassasiyeti gayet iyi.
    - çok uzatmayayım. bence ışık sızması hariç bir sorun yok tablette. olanlarda yazılımsal. eğer güzel bir yazılım güncellemesi olursa tablet gerçekten 10 numara olur bu fiyata..

sürekli kapanan arkadaşlara tavsiyem once bir tableti sıfırlayın sonra demo programları kaldırın. hala yapıyorsa kesinlikle geri götürün. bende çunku ilk gun 2 kez kapanma yaptı. ama dediğim gibi içindeki programları temizleyince son 3 gündür sürekli gunde 6-7 saat kullanıyorum hiç kapanma yapmadı. bir arkadaş demiş iphone 4 den daha hızlı veri akısı var diye katılıyorum. wifi de daha hızlı veri akısı sağlıyor.

ayrıca bir arkadas şarjda kullanım sırasında cok ısınıyor demişti. dün aksam saat12 den 2 ye kadar sarjda kullandım genelde indirme +pulse+vread kullandım hiçbir ısınma yasamadım.

bende tableti ilk alanlardanım şu ana kadar 2 kere donma yaptı gayet başarılı bir tablet yeni sürümle dediginiz gibi süper ötesi bir cihaz olacagına inanıyorum
    sildiginiz uygulamalar nelerdir ?

• arkadaşlar cep telefonumda kullandıgım hafıza kartını tablet e taktım ama içindeki müzik ve fotolara ulaşamadım nasıl bir yol icra edebilirim? hafıza kartı takıp kullananlar varsa hafıza kartındaki müzik ve fotoları nasıl tblete kopyalayabiliriz ?
  • tabletimle 3.güne girdim.
    2 gün şunları yaptım ve şunlar başıma geldi.
    - sorunsuz laptoptan veri aktarımı yaptım. uygun uygulamaları marketten indirdikten sonra ( comic book reader, e-book reader, movie player ve codecler gibi...) aktardıklarım sorunsuz çalıştı. veri aktarımı da hızlı idi.

- 720p kamera çözünürlüğünde video çektim. çok güzel videolardı. kendi video oynatıcıları çalıştırmadı. indirdiğim mobo da ses sorunu oldu. bs player ses ve görüntü kalitesi mükemmel biçimde oynattı.

- bir iki diziye baktım hd dizi izler uygulaması ile. sorunsuz.

- youtube karıştırdım ve he rşey normal.

-facebook da sorunsuz dolaştım ve dokunmatiğin her şeyi bu kadar kolaylaştıracağını bilmediği farkettim.market facebooku pc den kat kat iyi. facebooktaki videoları açamadım.

-kamera 8-9 kez çalıştı. 1 defa açılmadı. 1 defa cihaz kapandı açıldı.

-biraz fazla işi bir arada yaptım ve 1 defa daha kapandı açıldı. etti 2.

sonuç olarak;
    dokunmatiği güzel ve beni rahatsız etmedi.
    aktardığım videoyu rahat izledim.
    2 gün ve yaklaşık toplam 10-15 saat kullanılan cihaz 2 kez kapandı ve açıldı.
    batarya yoğun çalışmada 5-6 saat gidiyor.
    uyku halinde pil bitmiyor. ayarladım kullanmazsam 5 dakikaya uyuyor.
    yanlardan görüntü bozulması yok. çizgiroman-gazeteleri en düşük ekran parlaklığında okudum. arkadan çok iyi bir aydınlatma geliyor. beyaz ışık iyi.
    kulaklığı kötü ve ben kendi philipsimi kullandım çok iyi oldu.
    ısınma hissetmedim. ama kesintisiz saatlerce film falan izlemedim. tablet olayının en güzel tarafı kitap gibi sıkılınca kenara bırakmak. geri aldığında bıraktığın işin açık kalması.
    internet hızında sorun hissetmedim. laptopumun yeni sayfa açma hız 1-2 saniye ise bu da 2-3 saniye idi.
    ntvmsnbc uygulaması indirdikten sonra ntv canlı yayını kesintisiz izledim.
    aklıma gelenler bunlar.
    bence ayda 30 lira toplamda 700 küsür paraya değen bir cihaz diyebilirim. ya da şöyle diyebilirim ki. kullandığım ipadden kötü ama dünya para verilen motorola xoom dan iyi.
    ayrıca 3G her tabletin de harcı hala değil.

• quote:

bir dost burada anlatmıştı olayı. bende onu yaptım. data hattı ayarlardan kapattım. lazım olunca açacağım. onu da yolda mail falan okurum başka da bir şey yapılmaz zaten. ben tabletime dizi, kitap, çizgiroman falan attım bir kaç gb. wifi omayan yerde onlara takılıp gideceğim. her şey internet değil ki. onları sonra siler yenisini koyarım. 5 GB veriyi laptoptan aktarmak bir kaç dakikamı aldı.

• arkadaşlar bu tabletin ekranı WXGA diye geçiyor. acaba bu capacity ekran mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaayazlarli

arkadaslar son 2 gunde detaylı inceleyebildim tableti.

uygun codec ve uygulamaları isim ile paylaşırsak herkes için makbul olur bence.
    ben mobo ve bs player indirdim. sadece moboya codec attım. o da bir kaç adet var bizimki ARMV7(yanlış bir şey demedi isem) için olması lazım.
    çok bilgim yok ama kimini bs açmakta kimini de mobo.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

bir dost burada anlatmıştı olayı. bende onu yaptım. data hattı ayarlardan kapattım. lazım olunca açacağım. onu da yolda mail falan okurum başka da bir şey yapılmaz zaten. ben tabletime dizi, kitap, çizgiroman falan attım bir kaç gb. wifi omayan yerde onlara takılıp gideceğim. her şey internet değil ki. onları sonra siler yenisini koyarım. 5 GB veriyi laptoptan aktarmak bir kaç dakikamı aldı.

data hattını uçuş moduna geçiripta kapatabilirsin ben öyle yapıyorum wifi kullanıyorum.dizi kitap çizgiroman attıgınız söylüyorsunuz wifi olmayan yerde data kullanacaksınız peki bu uygulamalar datayı ne kadar etkiliyor mesela dizi izliyorum data hattım üzerinden 100 mb kota dizi seyretdigimizde hemen biter yoksa bu konuda bilgi verirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: davidvein

Ne taahhütü Allah aşkına, 24 Ay taahhütle satılmıyor bu tablet; 24 ay Taksitle satılıyor. Bu kadar basit. Kendinizi bir taahhüt altına almıyorsunuz. Taksitle bir tablet alıyorsunuz. Sim kartı isterseniz atın çöpe, hiç kullanmayın. Ben daha önceki 4GB li 3G Avea Hattımı kullanıyorum mesela.

:) şuna bak hele ya :))
    bak arkadaş, burada gerçekten bildiğin birşey varsa eğer ancak öyle bahset.. kulaktan dolma bilgiler, tahminler vs olacaksa da onu ayrıca belirt yine!!

cihaz taahhütle satılıyor arkadaşlar, cihazı alırken size taahhütnameyi sayfa sayfa imzalatacaklar. hatta, hattınız üzerinde önceden verilmiş başka bir taahhüdünüz varsa bir hat üzerinden 1den fazla taahhüt alamayacakları için o hat ile yeni bir taahhüt vererek bu cihazı alamazsınız..

neyse, uygulama tavsiyeleri vol 2 :

ttpod: androidde şimdiye kadar kullanmış olduğum en güzel müzik çalar program. çalmış olduğunuz mp3'lerin albüm kapağını ve (sistemlerinde mevcutsa) şarkı sözlerini otomatikman mp3 ile eş zamanlı ekranda gösteriyor. bildiğiniz karaoke yapar gibi :D çok hoşuma gitti o özellik.

mp3 music downloader: mp3 indirmeye yarayan uygulama.. dilerseniz indirmeden direct olarak dinleyebilirsiniz de.. yine benzer şekilde, şarkı sözleri müzik ile eş zamanlı takip ediyor.

ucak bileti: çeşitli hava yollarını bünyesinde kapsıyor ve verdiğiniz tarihler arası en ucuz bileti size gösteriyor. çok pratik ve kullanışlı. tasarımı sade ve şık.

imdb: imdb.com sitesinin uygulaması... tasarımı güzel ve şık.

elixir: aslında çok fazla şey mevcut içerisinde.. indirmek isteyen arkadaşlar biraz kurcalasınlar, görecekler ne demek istediğimi :S hangi birini açıklayacağımı bilemedim çünkü...... ama işinizi görür ve tavsiye ederim ;)

google sky map: bildiğin uzayı karşına seren devasa uygulama. artistlik yapmak için bire bir.... konumunuzu Ay'a yönlendirin, arkadaşınızı da yine aynı paralelede tutun ve doya doya "sana baktım ayı gördüm" :PPPP diyin. :D

Hürriyet e gazete : Hürriyet gazetesinin sayfa sayfa aktarıldığı uygulama.. gerçek bir gazete okur gibi okumak isterseniz, bire bir.

pixlr-o-matic: çekmiş olduğunuz fotoğraflara çeşitli efektler verebileceğiniz bir uygulama.

osmanlı devleti: osmanlı devleti hakkında fazlaca bilgiyi başlık başlık bir arada bulabileceğiniz kullanışlı bir uygulama.. (görüntü iPhone için hazırlandığını belli ediyor)

speedx 3d free: görselliği ve oynanılışı resmen sizi ekrana kilitliyor. tavsiyelik oyun! ;)

ve bunlara ek olarak, foursquare, banjo, whatsapp ve viber gibi programlar da illa ki kullanmanız gereken uygulamalar.. çokça bilindiği için açıklama yapma ihtiyacı hissetmedim bunlar hakkında.

• ekranı capacity mi arkadaşlar? alıcam sadece bu cevabı bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

data hattını uçuş moduna geçiripta kapatabilirsin ben öyle yapıyorum wifi kullanıyorum.dizi kitap çizgiroman attıgınız söylüyorsunuz wifi olmayan yerde data kullanacaksınız peki bu uygulamalar datayı ne kadar etkiliyor mesela dizi izliyorum data hattım üzerinden 100 mb kota dizi seyretdigimizde hemen biter yoksa bu konuda bilgi verirsen sevinirim

anlamadım arkadaşım. bilgisayarımdan attım o film,çizgiroman ve kitapları. internetle ilgisi yok ki data hattımı kullanayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ekranı capacity mi arkadaşlar? alıcam sadece bu cevabı bekliyorum.

evet dostum aynen öyle. zaten artık bu saateten sonra ne olacak ki. kim alır multietouch olmayan darbeli dokunmatiği. touch ready değil full touch
  • arkadaşlar tablet gittikçe değere biniyor. 24 ay ödeyeceğim taksit tutarını bana peşin verenler var. ne yapsam acaba vatan'da ASUS TF101-1B185A 858 tl ve karta 10 taksit. onu mu alsam bunu verip. ama onda 3G yok işte. sorun burada. hep o pad bu pad diyorlar ama bu paralara 3G yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ekranı capacity mi arkadaşlar? alıcam sadece bu cevabı bekliyorum.

evet dostum aynen öyle. zaten artık bu saateten sonra ne olacak ki. kim alır multietouch olmayan darbeli dokunmatiği. touch ready değil full touch

saol dostum yanitin once daha once tft ekranli dandirik bir tabletim olmustu 7 inch rockchipli cok dandikfi yav, aldigim fiyata satmistim sahibindende
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.