Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: supertürk

quote:

quote:

arkadaşlar 100 mb data hatında kullanıyoruz ama datayı aştıgımzda bize ucuz tablet erip faturadan geçirmesinler bunun için bu 100 mb kotayı aşmamak için kontrol edecegimiz ne kadar 3g den ne kadar wifi den kullandıgımız ögrene bilecegimiz bi yer var mı wifi çok da önemli degil aslında wifi yi kullanıcagım zaman uçuş moduna getiriyorum direk wifi den giriyor data sorgulamasını nasıl yaparız ne kadar kullandıgımızı nasıl ögreniriz ?

bir dost burada anlatmıştı olayı. bende onu yaptım. data hattı ayarlardan kapattım. lazım olunca açacağım. onu da yolda mail falan okurum başka da bir şey yapılmaz zaten. ben tabletime dizi, kitap, çizgiroman falan attım bir kaç gb. wifi omayan yerde onlara takılıp gideceğim. her şey internet değil ki. onları sonra siler yenisini koyarım. 5 GB veriyi laptoptan aktarmak bir kaç dakikamı aldı.

data hattını uçuş moduna geçiripta kapatabilirsin ben öyle yapıyorum wifi kullanıyorum.dizi kitap çizgiroman attıgınız söylüyorsunuz wifi olmayan yerde data kullanacaksınız peki bu uygulamalar datayı ne kadar etkiliyor mesela dizi izliyorum data hattım üzerinden 100 mb kota dizi seyretdigimizde hemen biter yoksa bu konuda bilgi verirsen sevinirim

anlamadım arkadaşım. bilgisayarımdan attım o film,çizgiroman ve kitapları. internetle ilgisi yok ki data hattımı kullanayım?

uygulamayı kullanırken mesala araçdasın data açık 3g var dizi açıyorsun bu diziyi izlerken 100 mb lık kotadan yiyor mu

• ARKADAŞLAR TÜRKCELL EN YAKIN ZAMNDA VODAFONA ÇOK AGIR Bİ DARBE VURACAK BUNA EMİN OLUN VODAFONE TABLETİNDEN KAT KAT DAHA GÜZEL DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN ÇIKARTACAK TABLET FENA TUTMUŞ TÜM STOKLAR BİTMİŞ BENİM BİLDİGİM. TÜRKCEL BU KAMPANYANIN ALTINDA KALMAZ BU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BEKLEYİN GÖRÜN TÜRKCEL PİYASAYA ÖYLE BİR GİRİŞ YAPACAKKİ HERKES ŞAŞIRACAK :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesteren

quote:

Orijinalden alıntı: davidvein

Ne taahhütü Allah aşkına, 24 Ay taahhütle satılmıyor bu tablet; 24 ay Taksitle satılıyor. Bu kadar basit. Kendinizi bir taahhüt altına almıyorsunuz. Taksitle bir tablet alıyorsunuz. Sim kartı isterseniz atın çöpe, hiç kullanmayın. Ben daha önceki 4GB li 3G Avea Hattımı kullanıyorum mesela.

:) şuna bak hele ya :))
    bak arkadaş, burada gerçekten bildiğin birşey varsa eğer ancak öyle bahset.. kulaktan dolma bilgiler, tahminler vs olacaksa da onu ayrıca belirt yine!!

cihaz taahhütle satılıyor arkadaşlar, cihazı alırken size taahhütnameyi sayfa sayfa imzalatacaklar. hatta, hattınız üzerinde önceden verilmiş başka bir taahhüdünüz varsa bir hat üzerinden 1den fazla taahhüt alamayacakları için o hat ile yeni bir taahhüt vererek bu cihazı alamazsınız..

neyse, ..............

esas şuna bak hele yaa :)
    arkadaş doğru söylüyor. Adamlar taahhütlü değil 24 ay taksitle veriyor. sayfanın 2. mesajında nasıl alınacağını anlattım insanları yanlış yönlendirmeyin. Vodafone un hiçbir dakika vs. tarifesine taahhüt vermenize gerek yok. sadece tabletin aylık 30 lira ücretini 24 ay ödeyeceğinize taahhüt vermeniz yeterli. buda 24 ay taksit anlamına gelmiyor mu? Ha senin ben alırım sonra dalavere yaparım ödemem gibi bir fikrin varsa bilemem. 24 ay taksitlerini ödemek için taahhüt veriyorsunuz sadece.

• quote:

ARKADAŞLAR TÜRKCELL EN YAKIN ZAMNDA VODAFONA ÇOK AGIR Bİ DARBE VURACAK BUNA EMİN OLUN VODAFONE TABLETİNDEN KAT KAT DAHA GÜZEL DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN ÇIKARTACAK TABLET FENA TUTMUŞ TÜM STOKLAR BİTMİŞ BENİM BİLDİGİM. TÜRKCEL BU KAMPANYANIN ALTINDA KALMAZ BU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BEKLEYİN GÖRÜN TÜRKCEL PİYASAYA ÖYLE BİR GİRİŞ YAPACAKKİ HERKES ŞAŞIRACAK :))

şimdiye kadar Turkcell in vodafone dan ya da aveadan daha iyi yaptığı bir kampanya gösterirmisin bana?
  • Tableti fabrika ayarlarina geri dondurdum baya rahatladi daha hic kapanma olmadi umarim ilerde yine baslamaz bu sorun.Bu arada own3d.tv sitesindeki yayinlari izleyemiyorum.Videolar siyah olarak kaliyor acilmiyor.Yada tarayici kendini kapatiyor.Internette arastirma yaptim sonuc olarak o siteden yayin izleyebilmem icin skyfire webbrowser lazimmis.Android marketden buldum uygulamayi fakat zte vodafone cihazi icin bu oge bulundugunuz ulkede indirilemez diyor.Skyfire uygulamasini nasil indirebilirim bilgisi olan varmi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar 100 mb data hatında kullanıyoruz ama datayı aştıgımzda bize ucuz tablet erip faturadan geçirmesinler bunun için bu 100 mb kotayı aşmamak için kontrol edecegimiz ne kadar 3g den ne kadar wifi den kullandıgımız ögrene bilecegimiz bi yer var mı wifi çok da önemli degil aslında wifi yi kullanıcagım zaman uçuş moduna getiriyorum direk wifi den giriyor data sorgulamasını nasıl yaparız ne kadar kullandıgımızı nasıl ögreniriz ?

bir dost burada anlatmıştı olayı. bende onu yaptım. data hattı ayarlardan kapattım. lazım olunca açacağım. onu da yolda mail falan okurum başka da bir şey yapılmaz zaten. ben tabletime dizi, kitap, çizgiroman falan attım bir kaç gb. wifi omayan yerde onlara takılıp gideceğim. her şey internet değil ki. onları sonra siler yenisini koyarım. 5 GB veriyi laptoptan aktarmak bir kaç dakikamı aldı.

data hattını uçuş moduna geçiripta kapatabilirsin ben öyle yapıyorum wifi kullanıyorum.dizi kitap çizgiroman attıgınız söylüyorsunuz wifi olmayan yerde data kullanacaksınız peki bu uygulamalar datayı ne kadar etkiliyor mesela dizi izliyorum data hattım üzerinden 100 mb kota dizi seyretdigimizde hemen biter yoksa bu konuda bilgi verirsen sevinirim

anlamadım arkadaşım. bilgisayarımdan attım o film,çizgiroman ve kitapları. internetle ilgisi yok ki data hattımı kullanayım?

uygulamayı kullanırken mesala araçdasın data açık 3g var dizi açıyorsun bu diziyi izlerken 100 mb lık kotadan yiyor mu

marketten indirdiğin yazılımla ya da internete girip izlersen neden yemesin ki kotadan. ben evde pc me indirdiğim videoları yükledim. wifi olmayınca oradan işimi görüyorum. neden kota ile dizi izleyeyim. hiç bir sınırlı bağlantı ile yapmam ki bunu. evde ve işte sınırsız var. sürekli indirmişim bir şeyler zaten var bende 1tb harddsik kapasitesi dolu içi. ne yapayım neti. indirdiğim dizi ve filmler zaten hd.

• Arkadaslar advanced task killerı yükledim.Mesela bi programı açıoyrum örneğin kim 500 bin ister sonra advanceed task killera girip yanına tik koyup kaldırdığımda uygulama yine sol tarafta duruyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Arkadaslar advanced task killerı yükledim.Mesela bi programı açıoyrum örneğin kim 500 bin ister sonra advanceed task killera girip yanına tik koyup kaldırdığımda uygulama yine sol tarafta duruyor ?

Tam emin olmamakla berabe ro sol taraftaki kısmın son kullanılan uygulamar olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar alma imkanı olupta almayanlar çok pişman olurlar.Ben 7'' bir cihaz istiyordum bu biraz bana büyük gelecek ama çok hosuma gidiyor cihaz.Kullanırken keyif alıyorum.biraz hataları var ama onlarda zamanla çözülecektir.

Ben marketten birşey indirirken şu verdikleri data hattını kullanıyorum ve 3g dog programıylada kontrol ediyorum kaç mb olduguna.90 mb oldugunda cep net olan hattımı takıp nete gireceğim.Bu konuda sıkıntı olmaz dimi.

@turkkeyp teşekkürler
  • @riquelme76 olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Arkadaşlar alma imkanı olupta almayanlar çok pişman olurlar.Ben 7'' bir cihaz istiyordum bu biraz bana büyük gelecek ama çok hosuma gidiyor cihaz.Kullanırken keyif alıyorum.biraz hataları var ama onlarda zamanla çözülecektir.

Ben marketten birşey indirirken şu verdikleri data hattını kullanıyorum ve 3g dog programıylada kontrol ediyorum kaç mb olduguna.90 mb oldugunda cep net olan hattımı takıp nete gireceğim.Bu konuda sıkıntı olmaz dimi.

@turkkeyp teşekkürler

hocam 7 inç olanın teknik olarak ekran dışında bir farkı varmı?
    bir de fiyatı ne kadar?
  • Arkadaslar benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Tableti fabrika ayarlarina geri dondurdum baya rahatladi daha hic kapanma olmadi umarim ilerde yine baslamaz bu sorun.Bu arada own3d.tv sitesindeki yayinlari izleyemiyorum.Videolar siyah olarak kaliyor acilmiyor.Yada tarayici kendini kapatiyor.Internette arastirma yaptim sonuc olarak o siteden yayin izleyebilmem icin skyfire webbrowser lazimmis.Android marketden buldum uygulamayi fakat zte vodafone cihazi icin bu oge bulundugunuz ulkede indirilemez diyor.Skyfire uygulamasini nasil indirebilirim bilgisi olan varmi?

tableti benim adıma kardeşim aldı bi kaç gun o takılacak
    yani henuz elime ulaşmadı onun için deneyemedim
    sadece telefondan bir oneri
    markette skyfire 4.0 için de ulkenizde desteklenmiyor diyordu
    bende nette apk sını arattırdım ve bulup inidirip tele kurdum
    sorunsuz çalşıyor
    tablet için fark edermi bilmiyorum ama
    sende aynısını yapabilirisn

• quote:

ARKADAŞLAR TÜRKCELL EN YAKIN ZAMNDA VODAFONA ÇOK AGIR Bİ DARBE VURACAK BUNA EMİN OLUN VODAFONE TABLETİNDEN KAT KAT DAHA GÜZEL DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN ÇIKARTACAK TABLET FENA TUTMUŞ TÜM STOKLAR BİTMİŞ BENİM BİLDİGİM. TÜRKCEL BU KAMPANYANIN ALTINDA KALMAZ BU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BEKLEYİN GÖRÜN TÜRKCEL PİYASAYA ÖYLE BİR GİRİŞ YAPACAKKİ HERKES ŞAŞIRACAK :))

turkcell asla burunundan kıl aldırmaz
    daha iyi bir tablet verebilir ancak tahhutsuz daha iyi bir kampanya yapacağını sanmam

bu arada

data hattına verilen bence de tahhut değil taksittir
    data hattı iptal et tek seferde 360 lira ode
    ne kullandıgın hatta zararı var nede olmaz yapamazsın diyen
  • merhaba

internet kotası günde 100 mb sınırlamasıylamı ,3g dog uygulama ayarlarını baştan güncelleme nasıl yapabiliriz birde internet kullanımında nelere dikkat etmeliyiz bende wifi yok da data kullanımı 5tl kullandınız diye gunsonu bizden size hediye diye vodafone mesaj gönderiyor bu konuda tecrübe ve bilgim fazla olmadığından yardımcı olursanız sevinirim
  • wifi ile ile internet üzerinden lig tv rahat izlenebilir mi? (Lİg tv web aboneliğimiz var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

wifi ile ile internet üzerinden lig tv rahat izlenebilir mi? (Lİg tv web aboneliğimiz var)

normalde izlenebilir net hızın iyiyse vede kullanıcı sayınız cok degilse elbette izlenir
    normal olarak tv izleme deneyimime göre soyluyorum lig tv bende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskahve -- 23 Şubat 2012; 16:55:56 >
  • Arkadaşım aldı cihazı ve bana getirecekti 1-2 gün içinde. Bende inceleyip yorum yazacaktım.

Maalesef cihaz sorunlu. Önceleri sürekli kapanma, donma, açılmama oluyordu. Bugün ise tamamen gitmiş ve bir daha açılmamış. Şuan servise verdi.

Almayı düşünüyordum bende ve artık alma ihtimalim kalmadı. Neredeyse tablet ile sorun yaşamayan kalmamış.
  • arkadasım benım bildiğim ayda 100mb gunde diye yüklenme iyi fatura yersın.. dikkat et. sen o 100mb i doldurmussun sanırım onu diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaayazlarli

arkadasım benım bildiğim ayda 100mb gunde diye yüklenme iyi fatura yersın.. dikkat et. sen o 100mb i doldurmussun sanırım onu diyor

Dostum 3g dog programi ile takip ediyoruz.100 mb oldunda uyariyor seni sistem.Mesela istersen yarisi doldugunda bile uyarir seni.

Mesela ben 100 mb bitirip cep net olan hattimi takip dewam edicem.

Ben hatti 16 sinda aldim 100 mb 16 marta kadar mi gecerli yoksa 1 martta yenilenecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 23 Şubat 2012; 17:50:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.