Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün öğlen aldım tableti. Mesai bitti eve gidip doyasıya incelemek istiyorum...
  • arkadaşlar kutudan çıktığı haldeki şarjı bitti ve ilk defa taktım şarja.normalde açmamam gerek ama açsam sorun olurmu pil ömrü açısından?
  • bizim şubemize hala gelmemiş

gelince almak istiyorum fakat 17 yaşındayım freezone tarifesinden yararlanamıyormuyum? aynı soyadla 25 yaşından küçük bir tanıdığım yok maalesef
  • Arkadaşlar Custom Rom ile ilgili bir çalışma var mı ? Bende bu tableti kullanıyorum restart sorunu bende de çok nadir olsa da var belki bu sorun yazılımsaldır ve custom rom larla önüne geçebiliriz. Böyle bir çalışma var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

arkadaşlar kutudan çıktığı haldeki şarjı bitti ve ilk defa taktım şarja.normalde açmamam gerek ama açsam sorun olurmu pil ömrü açısından?

Ilk sarji uzun et en azindan 4-5 saat sarj olsun.Genel olarakta sarjta cihazi kullanma ve sarji 0 lanmadan sarja takma.Bu dediklerimi yaparsan pil omru uzun olur.
  • Dostlar benım tablet de facebook uygulamasında ki videoları açmıyor.Flash 11 ve Mx video player ıda yukledım açılmıyor yine?
    Birde Bu cihaz simkilitsiz değilmi?
  • Arkadaşlar pazar günü cihazı satın aldım ama kullanıcı tanımla sisteminde hata çıkmış ve tableti hala vermediler bu sistem ne zaman düzelir bilgisi olan varmi biran önce tabletime kavuşmak istiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viber ve whatsapp i android marketten bulup kurabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucibey

Dostlar benım tablet de facebook uygulamasında ki videoları açmıyor.Flash 11 ve Mx video player ıda yukledım açılmıyor yine?
    Birde Bu cihaz simkilitsiz değilmi?

Aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

bizim şubemize hala gelmemiş

gelince almak istiyorum fakat 17 yaşındayım freezone tarifesinden yararlanamıyormuyum? aynı soyadla 25 yaşından küçük bir tanıdığım yok maalesef

17 yaşında olduğuna göre kredi kartın yoktur
    Ek kartın veya kredi kartı olan herhangi biri ile cep shopa git
    25 yaş altında birini bul soy isim farketmez
    Eğer kart sahibi abin baban amcan vs gibi yakınınsa word axses bonus gibi vs gibi kartlara 12 taksit hsbc ye sekiz taksit olarak alabilirsin ıvır zıvır olarak nitelendirebilecegim mesela finansbank go kart (finanskart değil) gibi kartlara tek çekim olarak alabilirsin
    Eğer 360 liran cebindeyse vodafone shoptaki biri bile senin için kart meselesini halledebilir yerine göre değişir
    Ama kimi arkadaşlar bu şekilde almışlar
    Ayrıca kredi kartı sahibi eğer dedigim gibi taksit yapabilecegin biri ise 25 yaş altındaki kişinin adına alınan data hattada hemen orada otomatik ödeme talimatı vererek hiçbir sıkıntı yaşamadan tablet sahibi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: supertürk

ARKADAŞLAR TÜRKCELL EN YAKIN ZAMNDA VODAFONA ÇOK AGIR Bİ DARBE VURACAK BUNA EMİN OLUN VODAFONE TABLETİNDEN KAT KAT DAHA GÜZEL DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN ÇIKARTACAK TABLET FENA TUTMUŞ TÜM STOKLAR BİTMİŞ BENİM BİLDİGİM. TÜRKCEL BU KAMPANYANIN ALTINDA KALMAZ BU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BEKLEYİN GÖRÜN TÜRKCEL PİYASAYA ÖYLE BİR GİRİŞ YAPACAKKİ HERKES ŞAŞIRACAK :))

Turkcell bu işe girer ama kendi markasını basamaz o tabletlere. Bassa bile aynı tableti 40TL + zorunlu 29TL'lik data paketi + zorunlu 55TL'lik konuşma paketiyle birlikte satmaya kalkışır. Turkcell şimdiye kadar yaptığı hiçbir cihaz hiçbir data hiçbir konuşma paketinde uygun fiyatlı olmadı, tablette de vodafone gibi bir dünya devinin önünde birşey beklemek bence hayal

• quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

bizim şubemize hala gelmemiş

17 yaşında olduğuna göre kredi kartın yoktur
    Ek kartın veya kredi kartı olan herhangi biri ile cep shopa git
    25 yaş altında birini bul soy isim farketmez
    Eğer kart sahibi abin baban amcan vs gibi yakınınsa word axses bonus gibi vs gibi kartlara 12 taksit hsbc ye sekiz taksit olarak alabilirsin ıvır zıvır olarak nitelendirebilecegim mesela finansbank go kart (finanskart değil) gibi kartlara tek çekim olarak alabilirsin
    Eğer 360 liran cebindeyse vodafone shoptaki biri bile senin için kart meselesini halledebilir yerine göre değişir
    Ama kimi arkadaşlar bu şekilde almışlar
    Ayrıca kredi kartı sahibi eğer dedigim gibi taksit yapabilecegin biri ise 25 yaş altındaki kişinin adına alınan data hattada hemen orada otomatik ödeme talimatı vererek hiçbir sıkıntı yaşamadan tablet sahibi olursun

çok teşekkür ederim ek kart var ama limiti 300 lira :)

zaten ablamla anlaşmalı şekilde alıcaktım bu dediğin şekilde iyi oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

Arkadaşlar pazar günü cihazı satın aldım ama kullanıcı tanımla sisteminde hata çıkmış ve tableti hala vermediler bu sistem ne zaman düzelir bilgisi olan varmi biran önce tabletime kavuşmak istiyorum :(

Arkadaşlar bi bilgisi olan yokmu

• quote:

quote:

Arkadaşlar pazar günü cihazı satın aldım ama kullanıcı tanımla sisteminde hata çıkmış ve tableti hala vermediler bu sistem ne zaman düzelir bilgisi olan varmi biran önce tabletime kavuşmak istiyorum :(

Vodafone'u arayip sorun en iyisi.
  • Vodafone shop bilmiyorsa müşteri hizmetleri bilebilirmi acaba ?

• quote:

Vodafone shop bilmiyorsa müşteri hizmetleri bilebilirmi acaba ?

Arayip sor denemekten zarar gelmez.Vodafone'un bile billgisi yoksa bu konuda forumdan kim bilebilirki sistemin duzelecegini?
  • Yarında olmazsa arayacağım teşekkürler.
  • Facebook video sorunu cozen var mi. Su an tabletten yziyorum. Turkce karakter yok bu klavye de. Ama ü ö yamak icin hollandacavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

Facebook video sorunu cozen var mi. Su an tabletten yziyorum. Turkce karakter yok bu klavye de. Ama ü ö yamak icin hollandacavar

U ya basılı tut bakım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

quote:

quote:

Vodafone'u arayip sorun en iyisi.

1 haftadır bekliyorum bilerek düzeltmiyorlar bence..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.