Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaza kılıf alan oldu mu ? ben dandkte olsa yırta yırta o kılıfa zorla sokuyorum :D kılıf önerisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Beyler önemli bir şey diyeceğim. Ben tableti aldığım zaman yanında Samsung'un şu kırmızı tonlarında bi bluetooth kulaklığı var, onu da verdiler bana.
    Bu nedir diye sorunca tabletle birlikte geldi bu, hediyesi oluyor. Şimdi biz bunu vermezsek hiç adil olmaz dediler. Ben de aldım kulaklığı. Sizde de böyle
    bir şey oldu mu? Verdiler mi kulaklığı?

Bu arada uygulamaların açık kalması benim için büyük bir sorun Advanced Task Manager programının uygulamaları kapattığını sanmıyorum. Açık kalıyor gibiler...

Kulaklık hediyesini ilk senden duyuyorum
    Paket içeriğide böyle bir şey yazmıyor
    Bende almadım sen hariç alana da rastlamadım
    İlginç
    Güle Güle kullan ;)
    android işletim sisteminde programlar arkada hep aktif hale gelir
    Bunu kullanım esnasında kullanmadıgınız programları sık sık kapatarak sistemi boşaltabilirsiniz
    Task killer programları genelde çalışmayı engelleyemezler
    Sadece çalışanları aynı anda görüp kapatmanızı sağlar
    Yani o programlar biz istemesekte calisiyor
    Ve bildiğim kadarıyla engellemenin yolu yok
    (bilen varsa paylassın bizde yararlanalim)

Sanırım tüm vodafone'lar kulaklığın üzerine yatmış ya da ben çok şanslı çıktım.
    Bu arada dün gece internette 5 dk takıldım ve bir mesaj geldi.
    5 TL'lik data kullanımı yaptığım için gün sonuna kadar internet ücretsiz dedi.
    Ben de abandım. Sanırım dışarıda kullanmak için yetmiyor 100MB.
    Ben adliyede çalışıyorum ve arada bir kaç siteye girmek isteyebiliyor insan.
    Burada tüm siteler engelli neredeyse. 500 MB net paketi alacam sanırım 3 aylık..

• quote:

quote:

Beyler önemli bir şey diyeceğim. Ben tableti aldığım zaman yanında Samsung'un şu kırmızı tonlarında bi bluetooth kulaklığı var, onu da verdiler bana.
    Bu nedir diye sorunca tabletle birlikte geldi bu, hediyesi oluyor. Şimdi biz bunu vermezsek hiç adil olmaz dediler. Ben de aldım kulaklığı. Sizde de böyle

Bu arada uygulamaların açık kalması benim için büyük bir sorun Advanced Task Manager programının uygulamaları kapattığını sanmıyorum. Açık kalıyor gibiler...

İlginç
    Güle Güle kullan ;)
    Bunu kullanım esnasında kullanmadıgınız programları sık sık kapatarak sistemi boşaltabilirsiniz

arkadaşlar ben tableti çıktıgı ilk gün aldım banada her hangi bir hediye olarak kulaklık vermediler bu konuyu daha açık olarak paylaşabilirsek böyle bişey varsa neden bizlere vermediler gerçekten böyle bişey olup bayiler kendi bünyesine geçirdilerse bu kulaklıgı kendi standlarında satacaklar ve haksız kazanç elde edecekler kulaklıgın fiyatı ise 50 tl gerçekten böyle bişey varsa bilgilerimizi paylaşalım ve bayiden kulaklıgı almaya gidelim vodafon merkezde bilgi aktarımı yapalım yada tanıdıkları olan varsa vodafonda ögrensinler saygılar

• kulaklık olayını bende ilk defa duyuyorum eğer gercekten böyle birşey varsa ve vermedilerse shoplar yandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

fatura istediler alirken yok dedim verdiler bisey olmaz diye:)

şu pc ye baglama sorununu bi cozemedim.airdrod kullananlar ise yariyo mu?

vallahi dostum nazar değecek ama çatır çatır aktarıyorum film, müzik, kitap falan.. bildiğin bellek yani.

Sen boyle dedikce iyice sinirleniyorum :D Şimdi usb yi taktin tablete sonra diger ucu pc ye.Sonra e surucusunden driveri yukledin.Sonra ne oldu sende?

sırayla söylüyorum.. sakın sinirlenme bak:
    40 pin ucu tablete taktım. usb yi de laptopun 3.0 portuna. dılıng diye ses verdi. sağ altta cihaz tanımlandı uyarısı geldi. hemen ekranda zte tablet adında klasör asçıldı. tıkladım. tablettewki dosya klasörü var ya, o açıldı. videoları video klasörüne müziği müzik klassörüne mouse ile götürdüm bıraktım. aktarıldı. usb yi çıkardım. tablette çalıştırdım.
    bu kadar ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi dostum nazar değecek ama çatır çatır aktarıyorum film, müzik, kitap falan.. bildiğin bellek yani.

Sen boyle dedikce iyice sinirleniyorum :D Şimdi usb yi taktin tablete sonra diger ucu pc ye.Sonra e surucusunden driveri yukledin.Sonra ne oldu sende?

sırayla söylüyorum.. sakın sinirlenme bak:
    40 pin ucu tablete taktım. usb yi de laptopun 3.0 portuna. dılıng diye ses verdi. sağ altta cihaz tanımlandı uyarısı geldi. hemen ekranda zte tablet adında klasör asçıldı. tıkladım. tablettewki dosya klasörü var ya, o açıldı. videoları video klasörüne müziği müzik klassörüne mouse ile götürdüm bıraktım. aktarıldı. usb yi çıkardım. tablette çalıştırdım.
    bu kadar ya.

peki telefonda kullandıgımız hafıza kartını taktım resimler ve müziklere nasıl ulaşıyoruz hafıza kartında tablete kopyalıyabiliyoruzmu ewet ise sinir olmadan :) bilgi verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

kulaklık olayını bende ilk defa duyuyorum eğer gercekten böyle birşey varsa ve vermedilerse shoplar yandı..

böyle bişey varsa gidip indirelim camı çerçeveyi :)))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertürk -- 24 Şubat 2012; 11:15:48 >
  • dostum onu denemedim. deneyebilirdim ama ihtiyacım olmadı. şu an tablet bende değil. sevgilim fiat reklamındaki kız gibi elimden aldı bana mı aldın diye. ben de bugün kısmetse yeni bir adet alacağım. o zaman bakarım. ya da onunkinden bakarım. ama şimdi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supertürk

quote:

quote:

İlginç
    Güle Güle kullan ;)

arkadaşlar ben tableti çıktıgı ilk gün aldım banada her hangi bir hediye olarak kulaklık vermediler bu konuyu daha açık olarak paylaşabilirsek böyle bişey varsa neden bizlere vermediler gerçekten böyle bişey olup bayiler kendi bünyesine geçirdilerse bu kulaklıgı kendi standlarında satacaklar ve haksız kazanç elde edecekler kulaklıgın fiyatı ise 50 tl gerçekten böyle bişey varsa bilgilerimizi paylaşalım ve bayiden kulaklıgı almaya gidelim vodafon merkezde bilgi aktarımı yapalım yada tanıdıkları olan varsa vodafonda ögrensinler saygılar

Sanırım kulaklığı alan bir ben varım. O kulaklık onlara ne için gitti bilmiyorum ama bayinin bana söylediği aynen şuydu:
    "Al şu kulaklığı da, tabletle birlikte geldi.. şimdi biz bunun üzerine yatsak olmazdı bu da tabletin hediyesi sanırım bluetoothlu olduğu için bunu da yanında veriyorlar".
    Kulaklık evde, fotoğrafını çekip size gösterebilirim öğleden sonra.

• birşey sormak istiyorum, android de yada bu tablet de kalemle yazıyormuşuz gibi parmakla çizip not alma şansımız varmı ? ya da probram var mı bunu yapabileceğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

birşey sormak istiyorum, android de yada bu tablet de kalemle yazıyormuşuz gibi parmakla çizip not alma şansımız varmı ? ya da probram var mı bunu yapabileceğimiz?

Draw! for Tablets
  • Önerebileceğiz oyun var mı?
  • Sadece tableti alsak olmuyor mu?İlla Vodafone'dan hatta mı almak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

Kardeşim.cihazı aldik yaşımin 17 olmasından dolayı babamın hattını referans olarak gösterip yaptılar bu sistemde hata çıkmış adamlar tableti ayırmışlar aynı sorun Türkiye genelindeymis yani sizin mağazadada aynısı olur.

Merhaba ;

Öncelikle hayırlı olsun tabletiniz.

Size Türkiye genelinde problem var diyen kişi işlemi yapamadığından zaman kazanmak istemiş :)

Kullanıcı tanımlanmıyordu kampanyaya.

İllaki 26 yaş altı olmalıydı.

Şimdi bu detay düzeltildi.

Shop in shop satış noktalarından anlık feedback'lerle cihaz çıkışları Vshoplara göre çok daha hızlı ve organizasyonel şekilde yapılmaktadır.

Dolayısıyla sorunlar anında çözülebiliyor.

Bilginize.

Smart Tab yanında verildiği söylenen bluetooh kulaklık diye bir şey yok.Vodafone Shop bilgisiz hareket etmiş.

Sizde bedavaya kulaklık almış oldunuz.

Bazı Vodafone Shop noktaları franchising modeli ile verildiği için Vshoplar , Vodafone'dan bağımsız pazarlama aktiviteleri içinde ek hediyeler sunabilir.Vshop sahibinin kendi insiyatifinde.

Ama bu kesin bilgidir bilginize , Vodafone Smart Tab ile bluetooth kulaklık verilmemektedir.

Bazı Arkadaşlar 25+30 tl = 55 Tl ye alınması gerekiyormuş demiş.

Vshop size hat satmak için biraz kelime oyunu yapmış.Ya da bilgisizliğinden.

Size data hattı vererek ayda 30 tl ' ye vergilerle ilk yıl 35 tl ; 12.ayı takip eden fatura dönemlerinizde 31.20 tl ödeyeceğiniz bilgisini verip 720 tl cihaz faturanızı kesip göndermesi lazım.

Aksi bilgi verenleri şikayet talebi oluşturarak Vshop'u kapattırmaya gidecek kadar bir çok yaptırım uygulatabilirsiniz.

Kampanya detayları veya herhangi bir sorunuz varsa pm'den dönüş yaparım

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakante -- 24 Şubat 2012; 12:38:45 >

• quote:

Paşa senin kullanmış olduğun windows sürümü yada ayarlarıyla ilgili bi sorun olsa gerek.. deneyebileceğin başka bir bilgisayar varsa yine, oradan da usb ile bağla ve driver'ı yükle.. normal bir şekilde çalışması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

birşey sormak istiyorum, android de yada bu tablet de kalemle yazıyormuşuz gibi parmakla çizip not alma şansımız varmı ? ya da probram var mı bunu yapabileceğimiz?

Draw! for Tablets

cihazı almadım da elinizde cihaz varsa bu uygulamayla ilgili görüşleriniz nelerdir? algılaması falan iyimi? birde kısa bir video çekme şansınız varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Draw! for Tablets

cihazı almadım da elinizde cihaz varsa bu uygulamayla ilgili görüşleriniz nelerdir? algılaması falan iyimi? birde kısa bir video çekme şansınız varmı?

Uygulamayı sadece yükledim, kullanma fırsatım olmadı.
    Siz uygulamayı hangi amaç için kullanmak istiyorsunuz.
    Video çekme imkanım şu an için yok.

• quote:

quote:

quote:

hocam bende ilk defa taktım e sürücüsünden yükledim. direk gördü tableti müzik aktardm sorunsuz.

• Arkadaşlar benim tablet internet konusunda sürekli sorunlar çıkarıyor.
    100 MB internet paketim bitti, ben de bir daha başıma gelmemesi için
    3g dog programını kurdum. Programın kotasını güzelce ayarladım.
    Fakat herhangi bir kesintide 3g bir daha gelmiyor bir türlü ya.
    Mesela uçak moduna sokup çıkarınca 3g gelmiyor bir daha sağ alt köşeye.
    Dün tableti kapatıp açınca 3g geliyordu internete de güzelce giriyordum
    fakat bugün o da fayda etmiyor. 3g simgesi gelmeden internete de girmiyor.

Ha bu arada 1 saat kadar önce tablet açılmamakta ısrar etti. Kafayı yemişti.
    Kendi kendine kapanıp duruyordu defalarca üst üste. Sanırım dün bir sürü uygulama
    kurduğum için oldu bu. Bir an önce güncelleme şart...

EDİT:
    İnternet olayını hallettim.
    Bilmeyenler için, vodafone'un sitesinde çok gelişmiş bir kullanım kılavuzu var.
    Takdir ettim vodafone'u bu konuda gerçekten çok güzel hazırlamışlar kılavuzu...
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Vodafone-Smart-Tab-10.php
    Şu linkten Keşfet tabına geçerseniz orada konu başlıkları var cihazla ilgili.
    Resimli olarak hemen her şeyi anlatmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 24 Şubat 2012; 14:43:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Draw! for Tablets

Uygulamayı sadece yükledim, kullanma fırsatım olmadı.
    Siz uygulamayı hangi amaç için kullanmak istiyorsunuz.
    Video çekme imkanım şu an için yok.

okulda nadir tuttuğum notlar için defter kalem taşımamak için, eğer varsa böyle bir şansım çok iyi olacak. birde kapasitif ekranlarla uyumlu kalem aldım mı çok güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.