Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertguz

Şimdi vodafone'u aradım güncelleme için kesinlik yok ama büyük ihtimalle çıkacakmış.Kapanma ve diğer sorunlar ise cihazda genel bir sorun olmasından kaynaklana biliyormuş sorunu yaşayanların garantiye başvurmaları ile tablet düzeltile biliyormuş ya da yenisini verebiliyorlarmış.

Benim yakin zamanda servise gitme sart o zaman. Microfondan ses kaydi berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Şimdi vodafone'u aradım güncelleme için kesinlik yok ama büyük ihtimalle çıkacakmış.Kapanma ve diğer sorunlar ise cihazda genel bir sorun olmasından kaynaklana biliyormuş sorunu yaşayanların garantiye başvurmaları ile tablet düzeltile biliyormuş ya da yenisini verebiliyorlarmış.

cihazın bu sorunları göstermesi beklenmeyen bir olay değil. hem ucuz olsun hem diğer üst modellerin yanında sırıtmasın falan diye yapılmış bir cihaz. bir de piyasada ilk olma olayı var. gsm şirketlerinin olayı bu. ilk ben yapacağım istiyorlar. hepsi birleşince sıkıntı oldu tabii. normal bu olanlar. önemli olan firmanın ürünün arkasında durmasıdır. kapitalizmin kuralı kar etmekse bunun temeli de bu zamanda müşteri memnuniyetidir. herkes herşeyi saniyesinde paylaşıyor. birini yok sayarsan herkesi yok sayacaksın. böyle artık.

• bu tablet umts 3g yani bir hsdpa değil. çok farkeder mi sizce? ülkenin altyapısı nasıl ki? biliyorsunuz bizim insanımız şu var falan diye alır ama memleket ona hazır olmaz. ucuz olmak için umts yapmışlar. benim çok kullanım bilgim yok. 3g deneyimi olan varsa açıklayabilir mi?
  • http://www.youtube.com/watch?v=KjJQecbr9Jg

arkadaşlar bunu veya buna benzer program deneyen varmı? freezone kampanyasıda bitmeden alacağım buna göre
  • aksesuar bakan dostlar var mı? ben gezdim biraz ve olabilecek deri kılıf falan internette buldum gibi. ama benim tabletin ekrandaki şey kalktı onun için koruyucu plastik iyi olurdu. acaba samsung için olan olur mu? bulamayız çünkü buna şu an büyük ihtimal.
  • Oh be tabletmi sonunda verdiler gerçekten çok güzel 1_2 sorun dışında onlarda fixlerle hallolur tablete göre gameloft oyunları olan bildiğiniz site verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

http://www.youtube.com/watch?v=KjJQecbr9Jg

arkadaşlar bunu veya buna benzer program deneyen varmı? freezone kampanyasıda bitmeden alacağım buna göre

valla kullanmadım şu anda pc nin başındayım ama bence kullanılır neden olmasın ki. bu da aynı dopkunmatiğe sahip ve aynı androide. farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

valla kullanmadım şu anda pc nin başındayım ama bence kullanılır neden olmasın ki. bu da aynı dopkunmatiğe sahip ve aynı androide. farkı ne?

ayrıca orada android tabletlerde diyor. asus da değil yani. android ise tabletin ve sürümü de 3 üzeri ise dokunmatiğide multitouchsa olur tabii.

• quote:

quote:

quote:

ayrıca orada android tabletlerde diyor. asus da değil yani. android ise tabletin ve sürümü de 3 üzeri ise dokunmatiğide multitouchsa olur tabii.

fark için göstermedim örnek olsun diye gösterdim deneyen varmı diye, cihaz olmadığı için elimde performansını sormak amaçlı.

• Tüm video formatlarını açabilen bir program yazar mısınız arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Tüm video formatlarını açabilen bir program yazar mısınız arkadaşlar.

ben mobo ile bs kullanıyorum biri takılırsa diğeri takılmıyor. format meselesi öyle var mı ki her formatı sorunsuz açan player?
  • Arkadaşlar benim tabletin saatinde önemli bir sorun var. Çoğu zaman saat ilerde görünüyor bazen düzeliyor. Ne iştir anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Arkadaşlar benim tabletin saatinde önemli bir sorun var. Çoğu zaman saat ilerde görünüyor bazen düzeliyor. Ne iştir anlamadım...

+1
  • Gittik vodafone bayiğine stokta vardı. Denedim o kadar kötü değil. Teknolojiden anlıyorum iPad 2 'de kullandım. Samsung Star'da o yüzden en kötü dokunmatiği bile rahatça kullanabiliyorum artık :D. Aldığım gibi video incelemesini yapıcam paylaşırım burada tabi mesut abi'den iyi olamaz :D

Bence takılma yazılımsal çünkü donanımsal, teknik özellikleri oldukça iyi 1.2GHz çift çekirdek bi işlemci ile o tablet uçar bkz: iphone 3GS 800MHz kasma çok az.

4.0 ile uçucak eminim. Tablete hantal demişlerim elime aldım çok ağır değil kamerası güzel. Tasarımı oldukça güzel özellikle arkası plastik değil deri gibi birşey tam bilmiyorum maddesini. Elde tutulabilir.

Özellikle DOKUNMATİĞİN YAZILIMSAL OLDUĞUNU oyun açtığımda gayet iyi algıladığını görünce anladım. Fakat menüde aynı performansı sergilemiyor. Oyun açınca iPad kullanıyo zannetim kendimi ne yalan söyleyeyim.

Şubedeki adam coştu iPad 2 'yle birebir diyo. iPad 2 'ye en yakın olan diyo iPad 2'nin yanına fln götürdü. Android daha iyi diyo vs vs. atma lan diyesim geldi içimden :D.

Bi artısı ise cihaz bozulduğunda gidip sövebileceğiniz yetkili var. Huawai vb. marka alırsanız disbritor zor bulursunuz.

Sonuç olarak tablet 10/7,5 puanımı aldı. Bu da yazılım dolayı düşük bi puan :)

10dk. denedim kapanmadı artık root'mu ettiler ne ettiyseler inş. alıncada öyle gider.

ÇOK ÖNEMLİ BİR DETAY DAHA SESLİ ARAMA(GSM ÜZERİNDEN) YAPILABİLİYOR.!!1!!1 :D

Uygulamalarım menüsünden sesli arama opsiyonuda var zaten.

Kısacası Ayda 30TL Verilebilecek Ve Mart'ta çıkacak 4.0 dan sonra uçabilecek bi alet. Tek sorunu Donanıma uygun Yazılım yapılmaması.

Başka sorularınız var ise reklam gibi olucak ama temsilen konuşuyorum :D :D;
    TeknolojiHocasi.Com'dan bana ulaşabilirsiniz

Gerekli açıklamayı yapabilmişimdir umarım kafası karışanlar için :)

• Güncelleme Freezone için geçerli değildir. Halen 1TL 'ye Gençlik Paketi ile sahip olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiftTab34

Gittik vodafone bayiğine stokta vardı. Denedim o kadar kötü değil. Teknolojiden anlıyorum iPad 2 'de kullandım. Samsung Star'da o yüzden en kötü dokunmatiği bile rahatça kullanabiliyorum artık :D. Aldığım gibi video incelemesini yapıcam paylaşırım burada tabi mesut abi'den iyi olamaz :D

Bence takılma yazılımsal çünkü donanımsal, teknik özellikleri oldukça iyi 1.2GHz çift çekirdek bi işlemci ile o tablet uçar bkz: iphone 3GS 800MHz kasma çok az.

4.0 ile uçucak eminim. Tablete hantal demişlerim elime aldım çok ağır değil kamerası güzel. Tasarımı oldukça güzel özellikle arkası plastik değil deri gibi birşey tam bilmiyorum maddesini. Elde tutulabilir.

Özellikle DOKUNMATİĞİN YAZILIMSAL OLDUĞUNU oyun açtığımda gayet iyi algıladığını görünce anladım. Fakat menüde aynı performansı sergilemiyor. Oyun açınca iPad kullanıyo zannetim kendimi ne yalan söyleyeyim.

Şubedeki adam coştu iPad 2 'yle birebir diyo. iPad 2 'ye en yakın olan diyo iPad 2'nin yanına fln götürdü. Android daha iyi diyo vs vs. atma lan diyesim geldi içimden :D.

Bi artısı ise cihaz bozulduğunda gidip sövebileceğiniz yetkili var. Huawai vb. marka alırsanız disbritor zor bulursunuz.

10dk. denedim kapanmadı artık root'mu ettiler ne ettiyseler inş. alıncada öyle gider.

Kısacası Ayda 30TL Verilebilecek Ve Mart'ta çıkacak 4.0 dan sonra uçabilecek bi alet. Tek sorunu Donanıma uygun Yazılım yapılmaması.

Sesli arama derken? O google da sesli arama olmasın?

• Sanmıyorum yetkiliye sorduğumda hat üzerinden sesli arama yapılabiliyor dedi ve orda gösterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiftTab34

Gittik vodafone bayiğine stokta vardı. Denedim o kadar kötü değil. Teknolojiden anlıyorum iPad 2 'de kullandım. Samsung Star'da o yüzden en kötü dokunmatiği bile rahatça kullanabiliyorum artık :D. Aldığım gibi video incelemesini yapıcam paylaşırım burada tabi mesut abi'den iyi olamaz :D

Arama yapabildiginizden eminmisiniz?Uygulamalardaki sesli arama soyledigimiz seyi googledan ariyor.

• yani bu ürünü almamız için illa kendimize ait bir kredikartının mı olması gerekiyor, ne avea ne turkcell ürün satışında böyle saçmalığa başvurmuyor...
  • Bildiğim kadarıyla mevcut halinde böyle bir özellik yok. O gösterdiği de "ses ile arama" dır. Sizin satıcı hakikaten iyi uçuyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.