Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın resimli kullanma kılavuzu için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 24 Şubat 2012; 14:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakante

quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

Kardeşim.cihazı aldik yaşımin 17 olmasından dolayı babamın hattını referans olarak gösterip yaptılar bu sistemde hata çıkmış adamlar tableti ayırmışlar aynı sorun Türkiye genelindeymis yani sizin mağazadada aynısı olur.

Merhaba ;

Öncelikle hayırlı olsun tabletiniz.

Size Türkiye genelinde problem var diyen kişi işlemi yapamadığından zaman kazanmak istemiş :)

Kullanıcı tanımlanmıyordu kampanyaya.

İllaki 26 yaş altı olmalıydı.

Şimdi bu detay düzeltildi.

Shop in shop satış noktalarından anlık feedback'lerle cihaz çıkışları Vshoplara göre çok daha hızlı ve organizasyonel şekilde yapılmaktadır.

Dolayısıyla sorunlar anında çözülebiliyor.

Bilginize.

Smart Tab yanında verildiği söylenen bluetooh kulaklık diye bir şey yok.Vodafone Shop bilgisiz hareket etmiş.

Sizde bedavaya kulaklık almış oldunuz.

Bazı Vodafone Shop noktaları franchising modeli ile verildiği için Vshoplar , Vodafone'dan bağımsız pazarlama aktiviteleri içinde ek hediyeler sunabilir.Vshop sahibinin kendi insiyatifinde.

Ama bu kesin bilgidir bilginize , Vodafone Smart Tab ile bluetooth kulaklık verilmemektedir.

Bazı Arkadaşlar 25+30 tl = 55 Tl ye alınması gerekiyormuş demiş.

Vshop size hat satmak için biraz kelime oyunu yapmış.Ya da bilgisizliğinden.

Size data hattı vererek ayda 30 tl ' ye vergilerle ilk yıl 35 tl ; 12.ayı takip eden fatura dönemlerinizde 31.20 tl ödeyeceğiniz bilgisini verip 720 tl cihaz faturanızı kesip göndermesi lazım.

Aksi bilgi verenleri şikayet talebi oluşturarak Vshop'u kapattırmaya gidecek kadar bir çok yaptırım uygulatabilirsiniz.

Kampanya detayları veya herhangi bir sorunuz varsa pm'den dönüş yaparım

Bilginize.

adam bana bilgisayardan gösterdi kullanıcının yaşı tutmuyor hatası veriyordu 17 yaşımda olmama rağmen eğer sorun buysa senin çözüldü dediğin hata benim başıma gelenmi?

• Bu elektrik su faturasi olayi icin ikametgah alsanizda kabul ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: supertürk

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

quote:

fatura istediler alirken yok dedim verdiler bisey olmaz diye:)

şu pc ye baglama sorununu bi cozemedim.airdrod kullananlar ise yariyo mu?

vallahi dostum nazar değecek ama çatır çatır aktarıyorum film, müzik, kitap falan.. bildiğin bellek yani.

Sen boyle dedikce iyice sinirleniyorum :D Şimdi usb yi taktin tablete sonra diger ucu pc ye.Sonra e surucusunden driveri yukledin.Sonra ne oldu sende?

sırayla söylüyorum.. sakın sinirlenme bak:
    40 pin ucu tablete taktım. usb yi de laptopun 3.0 portuna. dılıng diye ses verdi. sağ altta cihaz tanımlandı uyarısı geldi. hemen ekranda zte tablet adında klasör asçıldı. tıkladım. tablettewki dosya klasörü var ya, o açıldı. videoları video klasörüne müziği müzik klassörüne mouse ile götürdüm bıraktım. aktarıldı. usb yi çıkardım. tablette çalıştırdım.
    bu kadar ya.

peki telefonda kullandıgımız hafıza kartını taktım resimler ve müziklere nasıl ulaşıyoruz hafıza kartında tablete kopyalıyabiliyoruzmu ewet ise sinir olmadan :) bilgi verirmisin

Dosya yönetisini ac.
    Yeşil geri doğru dönen bi ok var sol üst köşede ona bas. Ordan sdcar-ext in içinden alabilirsin istediklerini.

• dostlar bugün kaptırdığım cihazın yerine ikinci tableti de aldık. 25 liralık hat dayatan şubeyi de vodafonea şikayet ettik. bari başkalarını yakmasınlar diye. sağolsun vodafon bana gerei döndü ve bayinin ismini istedi. demek ki bunlar kakalılyorlar hatları gençlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

Su facebook viddo sorununu çözen var mi ?

Deskop sürümünden girmeyi denediniz mi

Denedm olmadi
  • Arkadaslar benim klavye hem ingilizce oldu hemde sekli degisdi yorum yapmadan yardim edin lutfen
  • dostlar hareketli wallpaper yükledim. balıklı olan vs. kastı. ekran dönerken sorun çıkardı. böyle şeyler kasıyor olayı. ama sorun değil.hareketli wallpaper olsa ne olur olmasa ne olur. bende kasan, takılan falan tüm olaylar.reset olma dahil ıvır zıvır uğraşırken oldu. mesela video izlerken tek başına yada dergi okurken tek başına bir şey oomadı. dosya atarken falan. netekim tek başına iş yaparken bir sorun olmadı. ama aç kurtlar gibi oradan oraya sanki laptopyaymış gibi atlayınca oluyor. i7 pc değilki bu. peşin konuşmak istemem daha erken ama bence kampanya şartlarına bakınca olmuş diyebilirim. ama bunu vodafone tek başına bırakmazsa.
  • Arkadaşlar tablete yükleyebileceğiniz bir kaç uygulama önerebilirim.

Photoshop Touch ( Kapsamlı bir resim düzenleme programı )

FriendCaster ( Facebook'a erişebileceğiniz ve resim,video yükleyebileceğiniz başarılı bir uygulama )

SummitX ( Tablet için uyarlanmış Snowboard oyunu )

C.H.A.O.S ( Ekran çözünürlüğü gayet iyi olan sensörlü helikopter similasyonu )

Fifa 2012 ( Ekran çözünürlüğü çok iyi olan Fifa :D )

şimdilik tablete kurduklarım bunlar ...

Tablet Market Pro kurarsanız tabletlere özel uygulamaları direk görebilirsiniz.

bu arada kimse korkmadan tablet alabilir. Evet tablet çok kastığın zaman kapanma yapıyor,evet ekran bazen geç tepkime veriyor ama bu ödeme şartını uygun bulanlar kaçırmamalı diyorum çünkü wireless hızı Galaxy Note dan bile daha verimli. Ekran kalitesine kimse laf diyemez ( ışık süzmesi pek önemli saymıyorum ) ve kullanılabilirlik çok güzel kamerası dahi on numara diye düşünüyorum.

• Haber sitelerinde ana syfada yer alan 1 2 3... seklinde siralanan haber basliklarini normal pcdeki gibi uzerine gelince goruntuleyecek bi browser vs bilen duyan var midir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi dostum nazar değecek ama çatır çatır aktarıyorum film, müzik, kitap falan.. bildiğin bellek yani.

Sen boyle dedikce iyice sinirleniyorum :D Şimdi usb yi taktin tablete sonra diger ucu pc ye.Sonra e surucusunden driveri yukledin.Sonra ne oldu sende?

40 pin ucu tablete taktım. usb yi de laptopun 3.0 portuna. dılıng diye ses verdi. sağ altta cihaz tanımlandı uyarısı geldi. hemen ekranda zte tablet adında klasör asçıldı. tıkladım. tablettewki dosya klasörü var ya, o açıldı. videoları video klasörüne müziği müzik klassörüne mouse ile götürdüm bıraktım. aktarıldı. usb yi çıkardım. tablette çalıştırdım.
    bu kadar ya.

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

Bu hatayı veriyor..AZ önce ilk defa tablet kendini resetledi.Umarım sürekli rsetleme olmaz bende.

Bende önce telefona atıyorum dosyayı ordan da blutootla tablete.Ama öyle inanılmaz yavaş oluyor :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 24 Şubat 2012; 19:38:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu kadar ya.

Bu hatayı veriyor..AZ önce ilk defa tablet kendini resetledi.Umarım sürekli rsetleme olmaz bende.

Bende önce telefona atıyorum dosyayı ordan da blutootla tablete.Ama öyle inanılmaz yavaş oluyor :(:(

Windows 7 kurma imkanin varsa windows 7 kur.Windows 7de boyle bir sorun cikacagini sanmiyorum.Yada tablete uygun microsd kart al yanindada usbden pcye baglama aparatini al muzik,film vb. seyleri microsd kartina atarsin sonrada karti tablete takarak filmini veya muzigini dinlersin.

• Tableti şimdi satım aldım sadece 5 dk kullandım.Bence gayet iyiydi ama görücez bakalım 2-3 saat sonra durum ne?
    Bu arada şu güncelleme hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MattPegasus -- 24 Şubat 2012; 19:55:36 >
  • Yükleyip beğendiğiniz uygulamaların, özellikle oyunların sadece isimlerini değil, indirme bağlantılarını verirseniz biz de faydalanırız. :)
  • dlna tv olan var mı evde. deneyen var mı kablosuz bağlantı. ya da wifi kablosuz yazıcı vs. diğer cihazlarla bağlantı kuran var mı?
  • Bende bu öglen aldım cayır cayır hiç bir sıkıntı yok bu fiyata alınabilecek en iyi makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu kadar ya.

Windows 7 kurma imkanin varsa windows 7 kur.Windows 7de boyle bir sorun cikacagini sanmiyorum.Yada tablete uygun microsd kart al yanindada usbden pcye baglama aparatini al muzik,film vb. seyleri microsd kartina atarsin sonrada karti tablete takarak filmini veya muzigini dinlersin.

1 gblık kart alsam uyar mı cihaza?

• evet an itibari ile kampanya değişmiş arkadaşlar.

"Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası Esasları

Katılım koşulları:
    - İlgili kampanya faturalı aboneler için geçerlidir.

- Abonenin tarife kapsamında kazandığı aylık veri kullanımı üçüncü şahıslara transfer edilemez.

- Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.

- Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numaraları), kurumsal müşteri numarasına bağlı en fazla 50 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.

- Abonelerin pakete yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur. Mevcut data paketi kullanıcılarının kampanyaya girişleri ise dönem sonu itibariyle olacaktır.

- Abonenin müşteri numarası altında yer alan faturalı hatlarından, abonelik yaşı 8 aydan büyük olan hattına ait son 8 aylık toplam fatura tutarının en az 350 TL olması ve bu hattın fatura ödemelerinin düzenli olarak yapılmış olması durumunda, bu aboneler taahhüt ettikleri tutarları aylık faturaları üzerinden ödeyeceklerdir.

- Kampanya kapsamında belirlenmiş kriterlerden herhangi birine uymayan aboneler, taahhüt ettikleri tutarın ilk 12 aylık kısmını kampanya kapsamında yer alan kredi kartlarından birisi ile 12 ay eşit taksitle ödeyecek, 12. ayı takip eden fatura dönemlerinde aylık ödemeleri faturaları üzerinden ödeyerek kampanya kapsamına dahil olabileceklerdir.

- Yabancı uyruklu aboneler kampanyadan yararlanamazlar.

Ücretlendirme
    - 24 ay boyunca Kampanyaya Özel Aylık 250MB Mobil Internet Paketi’ni kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 49 TL; Kampanyaya Özel 1GB Vodemnet Paketi’ni kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 59 TL; Kampanyaya Özel Aylık 4GB Vodemnet Paketi'ni kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 69 TL ödeyeceklerdir."

en düşüğü 49 x 12 kredi kartına = 588 tl sonra 49 x 12 toplamda ise =1176 oluyor.

• Şimdi vodafone'u aradım güncelleme için kesinlik yok ama büyük ihtimalle çıkacakmış.Kapanma ve diğer sorunlar ise cihazda genel bir sorun olmasından kaynaklana biliyormuş sorunu yaşayanların garantiye başvurmaları ile tablet düzeltile biliyormuş ya da yenisini verebiliyorlarmış.
  • freezone olayı kalktımı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.