Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hard disk bağlama imkanı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiftTab34

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

Dostlar benim tabletin ekran jelatini pert oldu. Attim. Ekrana çıplak dokunmak bir acayipmiş. Daha birr uctu dokunmatigi ama acayip kayiyor parmak. Nereden buna ekran korumasi bulacagiz bilen varsa soylesin. Bu arada bir adet hediye almistik kutunun bandrolu bile acilmadi. Issteyen varsa cihaz parasina verebilirim. 2 adet var su an. Hayir memnunuz ve uygun zaten gitmezse de dursun.

Hocam hediye derken?

Bir başkasına hediye etmek için para verilerek alınmış sanırım. Rahat ol.

• He tamam :D Dedim Vodafone millete bedavaya dağıtıyosa biz neden parayla alıyoruz? :D

Harddisk bağlayamazsınız. Aparatlarla olurmu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Beyler önemli bir şey diyeceğim. Ben tableti aldığım zaman yanında Samsung'un şu kırmızı tonlarında bi bluetooth kulaklığı var, onu da verdiler bana.
    Bu nedir diye sorunca tabletle birlikte geldi bu, hediyesi oluyor. Şimdi biz bunu vermezsek hiç adil olmaz dediler. Ben de aldım kulaklığı. Sizde de böyle
    bir şey oldu mu? Verdiler mi kulaklığı?

Bu arada uygulamaların açık kalması benim için büyük bir sorun Advanced Task Manager programının uygulamaları kapattığını sanmıyorum. Açık kalıyor gibiler...

Arkadaşlar şu kulaklık meselesine bir açıklık kavuşturalım böyle bir hediye gerçekten var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiftTab34

He tamam :D Dedim Vodafone millete bedavaya dağıtıyosa biz neden parayla alıyoruz? :D

Harddisk bağlayamazsınız. Aparatlarla olurmu bilmiyorum.

he he ne olacaadı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

ben bugün sordum bir vodafone'a sadece world axess ve bonus karta ilk 360 lirayı alabiliyorlar diğer kartlarla alınamıyormuş. Sizlerin aldığı kartlar sadece bu üçü müydü?

ben wakıfbank kartımla aldım.

Bende de dün başladı twitter ilk açtığımda kapanıyor.Twitterı kapatmaya zorlaya basıyorum kapanıyor sonra açıyorum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 25 Şubat 2012; 11:58:26 >
  • ve...kamera. 720p ayarlayın ben başındabu ne kadar berbat demiştim. ayarı varmış. cahilim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 25 Şubat 2012; 11:57:54 >
  • merhaba
    hard disk bağlamayıo deneyen varmı?
    sadece usb bellek ile mi kapasite arttırılıyor?
  • quote:

ve...kamera. 720p ayarlayın ben başındabu ne kadar berbat demiştim. ayarı varmış. cahilim ya.

• twitterın kapanmasının sebebi saat ve tarihin yanlıs olması arkadaslar.Pc de de bu sorun oluyor bende.Saat geri kalıyosa twitter sertifika hatası sebebiyle açılmıyor

BS playerin tam ismi nedir arkadaslar..Markette bi sürü var.BS player lite mi ? Bs player ARMv7 CPU support mu ? bi sürü var hangisi?

Aynı sorun mobo player içinde tam isimlerini yazar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 25 Şubat 2012; 12:04:32 >
  • Arkadaslar su ana kadar hic kimsenin rastgelmedigi bi sorun var bnim tablete sanirim.saat surekli ileri gidiyor.ne denedi isem ayarlarindan sonuc degismiyor
  • az sonra gidip 29 tl lik 1gb internet başlatacağım tablete ve toplamda 59 tl olacak ödeme. aynı yeni alacak olanlar gibi. fark ise ben taahüt vermeyeceğim onlar taahüt verecek. kafam kızarsa kaparım data hattı. yada kontörlü yaptırayım daha iyi.
    500 mb net yeter mi mail alıp vermeye. video izlemeden acaba. arada fouma yazarız falan. genelde wifi var ama yolda kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

twitterın kapanmasının sebebi saat ve tarihin yanlıs olması arkadaslar.Pc de de bu sorun oluyor bende.Saat geri kalıyosa twitter sertifika hatası sebebiyle açılmıyor

BS playerin tam ismi nedir arkadaslar..Markette bi sürü var.BS player lite mi ? Bs player ARMv7 CPU support mu ? bi sürü var hangisi?

mobo "play" işareti olacak. "v" değil. bs player lite bendeki dost.
    sonra codecleri var bunların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akturker

merhaba
    hard disk bağlamayıo deneyen varmı?
    sadece usb bellek ile mi kapasite arttırılıyor?

Hocam cihaza usb bağlantısı sağlanamıyor. Kapasite sd kart ile arttırılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

twitterın kapanmasının sebebi saat ve tarihin yanlıs olması arkadaslar.Pc de de bu sorun oluyor bende.Saat geri kalıyosa twitter sertifika hatası sebebiyle açılmıyor

mobo "play" işareti olacak. "v" değil. bs player lite bendeki dost.
    sonra codecleri var bunların...

codecleri nerde? Codecleri ile birlikte yüklesek olmaz mı ?

Ayrıca sana o dediklerini yaparsan 500 mb yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: YY19041998

Arkadaslar su ana kadar hic kimsenin rastgelmedigi bi sorun var bnim tablete sanirim.saat surekli ileri gidiyor.ne denedi isem ayarlarindan sonuc degismiyor

Bende de var o sorun. Yukarıda belirtmiştim. Başkalarında da var. Çok saçma sapan bir sorun ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: battleshow

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Beyler önemli bir şey diyeceğim. Ben tableti aldığım zaman yanında Samsung'un şu kırmızı tonlarında bi bluetooth kulaklığı var, onu da verdiler bana.
    Bu nedir diye sorunca tabletle birlikte geldi bu, hediyesi oluyor. Şimdi biz bunu vermezsek hiç adil olmaz dediler. Ben de aldım kulaklığı. Sizde de böyle
    bir şey oldu mu? Verdiler mi kulaklığı?

Bu arada uygulamaların açık kalması benim için büyük bir sorun Advanced Task Manager programının uygulamaları kapattığını sanmıyorum. Açık kalıyor gibiler...

Arkadaşlar şu kulaklık meselesine bir açıklık kavuşturalım böyle bir hediye gerçekten var mı?

Ben tam olarak emin değilim. Hediyeyi kesinlikle aldım. Benim başka bir kulaklığım olduğu için onun paketini hiç açmadım bile.
    Ama burada o kadar kişi var tableti alan, yani bi tane mi dürüst adam yok şu kulaklığı al diyecek?
    Ya da bizim buradaki bayi mi yanlış yaptı anlamadım ki... Aslında geçen sayfalarda bi bayi vardı tableti satan, konuya
    yorum yapıyordu. O bize bi açıklama getirse çok iyi olacak...
    Ha bu arada dün gece fotoğrafını çekmiştim foruma atmak için, unutmuşum. Şimdi atayım bari.

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 25 Şubat 2012; 12:25:37 >

• Vodafone gerçekten afalladı bu kampanyada. Yazılımı acele, kampanya acele, yetkililer bilgisiz.

Ayrıca hiç anlamadığım olay neden her cihaz farklı :S. Birinde sorun var diğerinde yok bi tablet çıkar heryerde aynı olur bu ne ya istanbuldakiler çalışmıyo ankaradakiler çalışıyo olsun bari tam olsun
  • quote:

aksesuar bakan dostlar var mı? ben gezdim biraz ve olabilecek deri kılıf falan internette buldum gibi. ama benim tabletin ekrandaki şey kalktı onun için koruyucu plastik iyi olurdu. acaba samsung için olan olur mu? bulamayız çünkü buna şu an büyük ihtimal.

Hocam deri kilif standliysa banada link verirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

quote:

aksesuar bakan dostlar var mı? ben gezdim biraz ve olabilecek deri kılıf falan internette buldum gibi. ama benim tabletin ekrandaki şey kalktı onun için koruyucu plastik iyi olurdu. acaba samsung için olan olur mu? bulamayız çünkü buna şu an büyük ihtimal.

Hocam deri kilif standliysa banada link verirmisin ?

Hocam ürün Vodafone'nun olduğu için orjinal aksesuar isterseniz Vodafone Shop'larından alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.