Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde alabiliyor muyum 360ını kredi karıtndan çektirip geriye kalan 360ını nakit verip yani cihazı peşin olarak verip data hattını aylık 5 tl şeklinde alabiliyor muyum. Veya 720 sini de nakit oalrak alabilme imkanım var mı? veya 720sini de kredi kartından
  • Esaslar
    24 ay boyunca Kampanyaya Özel Aylık 30 TL ödemeyi taahhüt eden aboneler 1 adet Vodafone Smart Tab cihazı verilecektir.
    Kampanyadan yararlanan abonelere 24 ay süresince her ay 100MB internet hediye edilir.
    Kampanya süresince aylık paket ücreti cihaz taksit bedeli kaleminden oluşur.
    100 MB kullanım sonrası aboneler güncel standart tarife üzerinden ücretlendirilirler.
    Aboneler isterlerse ayrıca bir data paketi satın alabilirler, ilgili paketin ücreti abonenin faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
    İlgili kampanyadan sadece 25 yaş ve altı faturalı bireysel aboneler yararlanabilir.
    Abonenin tarife kapsamında kazandığı aylık hediye internet üçüncü şahıslara transfer edilemez.
    Fatura Stop özelliğiyle, aboneler ilgili fatura dönemi içinde yapacakları internet kullanımlardan dolayı en fazla 100 TL ücret öderler. Bu tutara cihaz taksit bedeli dahil değildir.
    Paketin 3G altyapısında kullanılması durumunda 7.2 Mbps' ye kadar hız ile hizmet verilir.
    İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
    İlgili fatura dönemi içerisinde kampanya kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez.
    Aboneye hediye edilen 100MB internet sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışı kullanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.
    Abonelerin sms ve/veya ses kullanımları ve/veya bu paket haricinde eş zamanlı olarak kullanabilecekleri mobil internet paketleri kullanımları faturada ayrıca ücretlendirilecektir.
    Aboneler kampanyadan kredi kartlı olarak faydalanacaklardır: kampanyadan faydalanmak isteyen aboneler taahhüt ettikleri tutarın ilk 12 aylık kısmını kampanya kapsamında yer alan kredi kartlarından birisi ile 12 ay eşit taksitle ödeyecek, 12. ayı takip eden fatura dönemlerinde aylık ödemeleri faturaları üzerinden ödeyerek kampanya kapsamına dahil olabileceklerdir.
    Taahütname geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattının dondurulması, iptal edilmesi ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, abonenin mevcut tarifesi dışında başka bir data tarifesine geçmesi, GSM aboneliğine ilişkin faturalarını ödememesi ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda; Taahhütname'ye aykırılık tarihine kadar birikmiş tüm fatura borçlarının yanısıra, cezai şart tutarı abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır
    Cezai şart tutarı, cihazın taahhütname imza edildiği tarihte Vodafone tarafından belirlenen kampanyaya özel son kullanıcı fiyatından, kampanyaya aykırı durumun meydana geldiği tarihe kadar cihaz taksit bedeli altında yapılmış ödemelerin düşülmesi suretiyle, kurumun cezai şartlarla ilgili kararına uygun olarak hesaplanacaktır.
    3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda süper hızlı mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.
    Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
    Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında sunulan cihazla ilgili teknik sorunlarda üretici, ithalatçı, distribütör firmanın garanti şartları geçerlidir; Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Kampanya sonlanma tarihi 31.03.2012’dir.
    Yabancı uyruklu aboneler kampanyadan yararlanamazlar.
    Kampanya 2.000 adet stok ile sınırlıdır.

• Bu ürün tarzı bir ürün uygun olur sanırım.
  • Arakadaslar saat habire kendini ileri aliyo sizdede o sorundan var mi

• Acaba peşin fiyatına alsan kampanyasız nakit nekadardır
  • Bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

aksesuar bakan dostlar var mı? ben gezdim biraz ve olabilecek deri kılıf falan internette buldum gibi. ama benim tabletin ekrandaki şey kalktı onun için koruyucu plastik iyi olurdu. acaba samsung için olan olur mu? bulamayız çünkü buna şu an büyük ihtimal.

Hocam deri kilif standliysa banada link verirmisin ?

hepsiburada da var. aksesuarlarda arayın çeşit var. ama sanırsam ben bunu alacağım çünkü ancak buna uyar. ve ucuz da piyasaya göre. 30 tl civarında.

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

• böyle de...

• ve başka açıdan. tam bir ajanda gibi...

• peşin fiyatına değmez 1000 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner51

Bu şekilde alabiliyor muyum 360ını kredi karıtndan çektirip geriye kalan 360ını nakit verip yani cihazı peşin olarak verip data hattını aylık 5 tl şeklinde alabiliyor muyum. Veya 720 sini de nakit oalrak alabilme imkanım var mı? veya 720sini de kredi kartından

360 tl yi karttan tek çekim yaptırdıktan sonra
    Data hattı daha doğrusu vodafone dan yeni hat alarak cihazı almak mecbur olduğu için
    (Freezone ve 49 +.... liralık kampanyaları saymıyorum ve ayrıca 30 tl ilk seçenek varken (yas kaç olursa olsun) 49+.... olan kampanyayalar boşuna 2000 adet sınırı da hikaye)
    Neyse ilk 360 lirayı tek çekim yaptınız
    Data hattı alarak 2. 360 lirayı da 12 ay ertelemeli 12 taksite boldunuz
    Sonra hemen orda bu data hattı iptal edersiniz
    Doğal olarak size faturalı hat için bir kere fatura gelecek o gelen faturada da iptal edilen hatta ait taksit tutarı tek seferde fatura edilerek size gönderilir
    Sizde taksit ödemeden peşin almış sayılırsınız
    Not: ben bayii değilim bundan dolayı bu sadece bir akıl yürütmedir % 100 kesinlik arz etmez
    Ve böyle bir şey yaptığınızda hat bedeli olan ve yine ayda 5 lira 5 lira alınan 60 tl sanırım yine tek seferde fatura edilir
    Hani eğerki sormak istersen ki en mantıklısı
    Cep merkezlerinin böyle bir açıklama yapacagını hatta bir çok personelin bundan haberdar bile olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen7428

Acaba peşin fiyatına alsan kampanyasız nakit nekadardır

Bir önce ki mesajım belki yardımcı olur
  • Arkadaşlar yorumların çoğunu okudum ama kendimde ki sorun sanırım kimse de yok. Cihazı ilk çıktığı gün aldım eve geldim kullandım gayet iyi falan derken kendi kendine kapanmalar falan olmaya başladı. (8 günde 4 kere oldu bu) Ama asıl sorun şu ki dün bir kapandı ve daha da açılmadı. Ne yaptıysam açılmıyor, pc'ye takıyorum yok, şarj etmeye çalışıyorum yok. Şarja takınca ışık yanmıyor,şarj olmuyor bikere. Ve cihaz kapandığında pil %85 doluydu,hiç bişey yokken kapandı ve daha da açılmadı. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen var mı? Yarın içerenköy Carrefour'a (aldığım yer) götürmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen7428

peşin fiyatına değmez 1000 lira

fotoğrafınıo da koydum 8.sayfada görmediniz mi ben satıyorum 2. tableti 720 tl ye. hatta biri demiş kendi tabletini mi satıyorsun diye. oradaki iki tableti ve iki adet kutuyu nasıl göreemdiyse.. la havle ve la... ben memnunum hatta dedim dursun o kutuyu bile açmadım yedek ne olacak. ama alan varsa hatsız hutsuz veririm aldığım paraya.
  • ahanda yine veriyorum görmeyen görsün benim de var yeğenim de aldı açması. gerek yok diye vazgeçtik onu vereceğim. parası benden çıktı çünküğ. istersem de hediye veririm birine benim malım ne de olsa değil mi:)

• böyle yani.ok. 2 adet. kapiş..

• özür dilerim ama sahibinden e de koydum. eleman gelmiş sen memnun değilsin de yok şöyle de kendi malını ssatıyorsun da falan filan zırvalamış. olay bu işte. yalan boırcum mu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

ve başka açıdan. tam bir ajanda gibi...

Dostum siparis verdin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLLAR

Arkadaşlar yorumların çoğunu okudum ama kendimde ki sorun sanırım kimse de yok. Cihazı ilk çıktığı gün aldım eve geldim kullandım gayet iyi falan derken kendi kendine kapanmalar falan olmaya başladı. (8 günde 4 kere oldu bu) Ama asıl sorun şu ki dün bir kapandı ve daha da açılmadı. Ne yaptıysam açılmıyor, pc'ye takıyorum yok, şarj etmeye çalışıyorum yok. Şarja takınca ışık yanmıyor,şarj olmuyor bikere. Ve cihaz kapandığında pil %85 doluydu,hiç bişey yokken kapandı ve daha da açılmadı. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen var mı? Yarın içerenköy Carrefour'a (aldığım yer) götürmeyi düşünüyorum.

herkezde aynı sorun olmuş sanıyorsam. hatta istanbulda mı acaba. bende bir kere açmaya bçalışırken açıldı vodafone amblemi kaldı öyle ama data hattı çıkarmıştım sonra tekrar taktım. bir kaç kez pin istedi sonra vodagfone amblemi geldi kaldı öyle bende uzun süre tuşa basılı tuttum kapandı ve sonra sorunsuz açıldı devam etti.
    acaba yazılımsal mı?
    tüm cihazlar mı sorunlu . var mı böyel bir şey. asus prime yapısal sorun sebebi ile alüminyum kasa yğüzünden çekim zayıflığı çekiyormuş. ingiltere şubesi topluıyor cihazı. bakalım vodafone ne der bu işe. ama şunu söyliyeyim. günlerdir, saatlerce kullanımda bir elin parmağını geçmedi sorunlar. laptopumda araad yapıyor sorun. toshiba marka ve 2000 tl ücretinde falan. takılma yapıyor arada yüklenince. bu dokumatik ve el altında olduğuındanb insana yapmaması gerek gibi geliyor. benim merak ettiğim diğer tablet cihazlarda var mı bu sorunlar az da olsa. samsung, asusu ya da ipad (ipad de o kadar para bayıldıktan sonra olmasa daha iyi gerçi)...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.