Arkadaşlar yorumların çoğunu okudum ama kendimde ki sorun sanırım kimse de yok. Cihazı ilk çıktığı gün aldım eve geldim kullandım gayet iyi falan derken kendi kendine kapanmalar falan olmaya başladı. (8 günde 4 kere oldu bu) Ama asıl sorun şu ki dün bir kapandı ve daha da açılmadı. Ne yaptıysam açılmıyor, pc'ye takıyorum yok, şarj etmeye çalışıyorum yok. Şarja takınca ışık yanmıyor,şarj olmuyor bikere. Ve cihaz kapandığında pil %85 doluydu,hiç bişey yokken kapandı ve daha da açılmadı. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen var mı? Yarın içerenköy Carrefour'a (aldığım yer) götürmeyi düşünüyorum.
herkezde aynı sorun olmuş sanıyorsam. hatta istanbulda mı acaba. bende bir kere açmaya bçalışırken açıldı vodafone amblemi kaldı öyle ama data hattı çıkarmıştım sonra tekrar taktım. bir kaç kez pin istedi sonra vodagfone amblemi geldi kaldı öyle bende uzun süre tuşa basılı tuttum kapandı ve sonra sorunsuz açıldı devam etti. acaba yazılımsal mı? tüm cihazlar mı sorunlu . var mı böyel bir şey. asus prime yapısal sorun sebebi ile alüminyum kasa yğüzünden çekim zayıflığı çekiyormuş. ingiltere şubesi topluıyor cihazı. bakalım vodafone ne der bu işe. ama şunu söyliyeyim. günlerdir, saatlerce kullanımda bir elin parmağını geçmedi sorunlar. laptopumda araad yapıyor sorun. toshiba marka ve 2000 tl ücretinde falan. takılma yapıyor arada yüklenince. bu dokumatik ve el altında olduğuındanb insana yapmaması gerek gibi geliyor. benim merak ettiğim diğer tablet cihazlarda var mı bu sorunlar az da olsa. samsung, asusu ya da ipad (ipad de o kadar para bayıldıktan sonra olmasa daha iyi gerçi)...
Ya tabi ki sorun çıkacaktır, teknolojik ürün sonuçta, gün geçtikçe bir çok fayda getirdiği gibi böyle istenmeyen sorunlarda getiriyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum, illa ki bir çözüm bulacaklar,zorundalar. Fakat benim cihaz şuan hiç açılmıyor,bu nasıl açıklanır onu bilmiyorum. Yarın vodafone bayine gidip danışıcam, bakalım ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: riquelme76
quote:
Orijinalden alıntı: emrahuluer
ve başka açıdan. tam bir ajanda gibi...
Dostum siparis verdin mi
yok dostum vermedim. ama vereceğim biraz daha bir şey attım sepete. kargo gelecek ya bir de taksit olacak bari alayım dedim kaleminide falan. kartın ekstersini yatırmaya üşendim. daha sonra geçeceğim.
quote:
quote:
quote:
Dostum siparis verdin mi
yok dostum vermedim. ama vereceğim biraz daha bir şey attım sepete. kargo gelecek ya bir de taksit olacak bari alayım dedim kaleminide falan. kartın ekstersini yatırmaya üşendim. daha sonra geçeceğim.
Dostum tesekurler bende standli kilif ariyodum alicam ins
Cihazi 1 haftadir kullaniyorum kesinlikle custom cikmali acilen.Orjinal versiyon koca bir çöp .Ayrica sony erricsson xperia da kullaniyorum onunda orjinal yazilim ise yaramaz romla kullaninca cillop gibi.
Arkadaslar buna uygun kalem var mi ? Ve kalemle yazabilcegim not programi var mi?
Arkadaslar bence 100mb olayina hic girmeyin hemen tukeniyor.ben taktim aveayi catir cutur giriyorum.bu arada benide ekleyebilirmisiniz listeye:)
Arkadaslar acil cevap swype li klavyem kayboldu ing klavye geldi Acill yardimm !!!
bir şey soracağım çok önemli. eğer bunu halledersem laptopa ihtiyaç çok azalır bende. iş için webmail kullanmam lazım. şirketlere özel sayfası var bilenler bilir. orada çalışana özel mail sayfası oluyor. tablette açamadım. error oluyor. varsa bilen çok süper oluyr. yopksda laptopta işleme talim devam eder.
ayrıca office yi beğendim ama vardır incelik tarafları buıtarz kullanıcılar ve yazılım bilgisi olanlar neden paylaşmıyor da biz cahil cuhalalar ışıklansın. aydınlatın kardeşim artık. ..
Yazi yazarken sag altta klavye sembolu gorunuyor ona tiklarsan degistirsin
quote:
Orijinalden alıntı: vaioca
quote:
quote:
quote:
Dostum siparis verdin mi
Simdi bu kilif kesin bizim cihaza olur mu? Simdi aliriz uymaz para bosuna gider
quote:
bir şey soracağım çok önemli. eğer bunu halledersem laptopa ihtiyaç çok azalır bende. iş için webmail kullanmam lazım. şirketlere özel sayfası var bilenler bilir. orada çalışana özel mail sayfası oluyor. tablette açamadım. error oluyor. varsa bilen çok süper oluyr. yopksda laptopta işleme talim devam eder.
ayrıca office yi beğendim ama vardır incelik tarafları buıtarz kullanıcılar ve yazılım bilgisi olanlar neden paylaşmıyor da biz cahil cuhalalar ışıklansın. aydınlatın kardeşim artık. ..
onu yapabilmen için önce şirket yetkilinden şifrelerin ve etki alanın hk bilgi al. Etki alanının ismini bilmeden kurulum yapamazsın. Bilgileri aldıktan sonra Vodafone hat kullanıyorsan 08:00 - 00:50 saatleri arasında müşteri hizmetlerini ara kurulum için yardım ederler
Sonuç: şirket içi kullandığın outlook exchange maillerini tabletten de gönderip alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: pogomania
Hocam klavye isareti yok
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum siparis verdin mi
Simdi bu kilif kesin bizim cihaza olur mu? Simdi aliriz uymaz para bosuna gider
bu kılıf smart tab'a uyarda arka kamera kapalı kalır kılıf galaxy tab 10.1 için kamera yerleri farklı smart tab 10 ile
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pogomania
Hocam klavye isareti yok
Sol üst köşede TR ya da EN yazıyor ona bas tr ye çevir skywep sol alt köşede onu orda göremiyorsan ayarların içinden kapatılmıştır.
Açmak için,
ana ekranda sağ üst köşede uygulamalar a bas menüden ayarlara gir Dil ve Giriş'e gir Sağ tarafta açılan menüden Güncel giriş yöntemine gir Swype seçili değil ise onu seç
Eyvallah hocam simdi oldu. Birde kamera gözukmuyo aciyorum sadece siyh ekran var
quote:
Eyvallah hocam simdi oldu. Birde kamera gözukmuyo aciyorum sadece siyh ekran var
aldığında mı öyleydi fark etmeden bişeyleri mi kurcaladın :)
kamerayı açtığında sağ taraftaki fotoğraf çekme konsolu görünüyor mu ? zoom ayar çekme tuşu falan ?
quote:
Orijinalden alıntı: d3likanLI
quote:
kamerayı açtığında sağ taraftaki fotoğraf çekme konsolu görünüyor mu ? zoom ayar çekme tuşu falan ?
Yok bugun oldu hersey gozukuyor sadece ekrandaki goruntu siyah
quote:
quote:
quote:
ayarlara bas varsayılanları geri yükle var ona bas
ön kameraya geçmiş olabilirsin ön kameranın önünün açık olduğuna emin ol :)
ön arka kamera değişimini bilmiyor ise ayar tuşunun sol alt tarafında fotoğraf makinası resmi var ona bas ön arka kamera değişikliği yapıyor. bide öyle dene
kapatıp aç demek isterdim ama onu onlarca kez yaptığına eminim
quote:
Orijinalden alıntı: d3likanLI kapatıp aç demek isterdim ama onu onlarca kez yaptığına eminim
Aynı sorun benim de başıma gelmişti, hakkaten kapatıp açınca düzelmişti.
quote:
quote:
quote:
quote:
ayarlara bas varsayılanları geri yükle var ona bas
ön kameraya geçmiş olabilirsin ön kameranın önünün açık olduğuna emin ol :)
ön arka kamera değişimini bilmiyor ise ayar tuşunun sol alt tarafında fotoğraf makinası resmi var ona bas ön arka kamera değişikliği yapıyor. bide öyle dene
kapatıp aç demek isterdim ama onu onlarca kez yaptığına eminim
Hahaha birader hic acip kapamadim simdi actim kapadim kendine geldi :D