Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saati devamlı ileri gidenler ayarlardan
    *otomatik tarih ve saat
    *otamatil saat dilimini kapatsınlar sonra da saat dilimini atina +2 yapıp saatini tekrar ayarlasınlar düzelir inşallah.
  • Bu ekranin uzerindeki koruyucu kalkmak uzere cizilmemesi icin ne yapcaz
    Arkadaslar data hattindan 90 mb kullandim ve wodafone cep netli hatti mi taktim.Suanda cep neti kullaniyorum bi sorun olmaz dimi? Bi suru de msj attim bu wodafone ay sonunda fatura cikaramaz dimi yuklu.bunlara guven olmazda. Ispatlayamayizda internet kullanimini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 26 Şubat 2012; 4:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesteren

Ara sıra yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum, yok canım yani bu kadarı da olmaz dedirtiyorsunuz beyler.

Abi, vodafone işi aceleye getirmiş demek ne yahu?! :D yani cidden, bu cümle neye dayanarak söylenir? vodafone bu cihazın yapımı ya da yazılımı esnasında kılını bile kıpırdatmaz ki :D cihazın işletim sistemi android OS, üreticisi de ZTE . vodafone sadece üzerine kendi ismini bastırtmış satıyor işte :))))

cihazla ilgili açılıp kapanmalar, tıkanmalar vs %90 ve üzeri android ve uygulamaların kendi yazılımları sebepli.. benim kullandığım telefon da android, o da ara sıra reset atıyor kafayı yiyor ne bileyim, uygulamayı çalıştırmıyor.......

yani hemen bir hata yaşayıncaya kadar ne diye veryansın ediyorsunuz ki? windows şu aşamaya gelinceye kadar ne hatalar verdi arkadaşlar. hiçbirine mi şahit olmadınız? hiç windows 3.1 kullanmadınız mı, win 95, 98, millennium , 2000, xp, hele hele vista! yahu hiç mi hatayla karşılaşmadınız?! :D kiii, windows da her zaman kendini günceller. olacak şeyler bunlar... abartmanın alemi yok.

android böyle bir yazılım, hata verir sürekli. ama sürekli de güncelleme gelir. zaman içerisinde hallolacak işler bunlar. android 4.0 gelirse bu sorunların çoğu kalkar ortadan........

haa, ben bunlarla uğraşamam benim cihazım reset tıkanma vs yapmasın diyorsanız; root edin kardeşim. cihazın boot loader kilidi yok.. rahatça root edebilirsiniz, bir kısıtlama sıkıntı yok. android'de temel mantık bu zaten, serbestsiniz. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. hoşunuza gitmedi mi? yükleyin abi MIUI kurtulun işin içinden. nedir yani.?

sonra, ben bazı arkadaşların kimi küçük sorunları nasıl büyüttüğünü görünce , bu adam nasıl olmuş da tablete merak salıp almış diye düşünüyorum.. yahu be adam, sen zaten karşına iki bilgisayar terimi gelse anlamazsın, ne birşey araştırma hevesin var ne kurcalama? senin neyine tablet, hele hele senin neyine android??!!

BAKINIZ. ANDROİD İLE İOS (APPLE YAZILIMI) ARASINDAKİ FARK TEMELİNDE ŞUDUR: KURCALAYAN, KARIŞTIRAN.. YETİNMEYEN, SÜREKLİ YENİ BİRŞEY YÜKLEYEN BEĞENMEYİNCE SİLEN DAHA İYİSİNİ ARAYAN VS BİR KULLANICIYSANIZ, ANDROİD SİZE GÖRE.. YOK EĞER BEN SAĞA SOLA BULAŞMAM, PROGRAM BELLİDİR GİDER YÜKLERİM PAŞA PAŞA KULLANIRIM SORUN DA YAŞAMAM, HERŞEYİM PRATİK VE ARAŞTIRMAYA DEĞİL SADECE TAVSİYELERE DAYALI DERSENİZ, GİDİN APPLE ÜRÜNLERİNİ KULLANIN.
    ARADAKİ EN BARİZ VE TEMEL FARK BU. FİYAT FALAN DEĞİL ESASINDA.. REKLAMLARA KANMAYIN :)

(ve lütfen beni daha fazla çileden çıkarmayın)

[biliyorum , antipatik oldu. tepki toplayacak ama... vaziyet bu yani, ben naapayım. 2+2=4 işte, 3 diyemem ki!]

Forumda yazdiklarimi toplasan senin belirttiklerini ozet diye altina imza atardim.
    96 dan beri windows var bizde. Ne canavar pc ler gorduk windowsun batirdigi. Ornek win me, vista malumunuz. Xp ise efsanedir. Bazen tutar bazen tutmaz. Koskoca asus bir kasayi becerememis sorun yasiyor su anda. Androide yillarin sistemi gibi davraniyorlar. Googlein yasi kac kardesim.daha dun bu sistemi salt ceplerde gormedik mi. Ben ilk tableti motorola xoom ile elime aldim. Flash calismadi, dondu, reset falan. Geri yolladim bozuk diye. Gittim sonravatan bilgisayara asus deenedim ayni sorunlar. Oluyor yani bunlar. Ha tamam ipad yapmaz belki ama kusura bakmayin.o yasak bu yasak, beunu ben yaparim su bana ozel dedikten sonra bende olsm yapmam hata. bilgisayarininvirus kapmasini istemezsen git devletin filtresini tikla oh mis gibi birsey olmaz ama bilgisayarda artik mamalak olur cikar. Etliye sutluye dokunmayan bos insanlar gibi heyecandan uzak.
    Tum bunlari bu table icinde yazmadim. Sonucta vodafone ticari kapital sahibi sirket ve amac kar etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Bu ekranin uzerindeki koruyucu kalkmak uzere cizilmemesi icin ne yapcaz
    Arkadaslar data hattindan 90 mb kullandim ve wodafone cep netli hatti mi taktim.Suanda cep neti kullaniyorum bi sorun olmaz dimi? Bi suru de msj attim bu wodafone ay sonunda fatura cikaramaz dimi yuklu.bunlara guven olmazda. Ispatlayamayizda internet kullanimini.

Bendeki ekran poseti cope gitti. Laptop tmizleme bezi le izler halloluyor ama cizik olayi kotu. Bakalim. Vodafonedan acil aksesuar bekliyoruz.
  • Arkadaslar kokrtugum basıma geldi ama bu wodafonenin böyle birsey yapacağını bildiğim için temkinli davrandım.Olayı anlatayım.

Sınır cep netim oldugu için markete girip hemen 3G Dog programını indirdim ve data hattımı takarak kullanmaya başladım.100 mb madem vermişler bari kotayı kontrol ederek kullanalım dedim.80 mb bile olmadan hemen çıkarttım kartı dün gece.3G Dog'ta 80 mb yazıyordu ama ben her zaman kotalı internetlerin şişirildiğini acı tecrübeler yasayarak bildiğim için 80 de çıkardım hattı.Az önce müşteri hizmetlerini arayıp sordgumda 120 mb internet kullandığımı söylediler. Şimdi 2 ihtimal var

1. Ya 3G dog programı yanlıs bilgiler veriyor
    2 Yada her zaman kotalı netlerin şişrilme olayı burda oldu.

Her zaman söylemişimdir hatlı telefonlarla internet kullanmak çok ama çok tehlikelidir.Çünkü adam 2 gb bile yazsa itiraz hakkın malesef yok dikkat edin arkadaslar.

• www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203&SKU=BS42149

Arkadaslar yukarda arkadasimizinda paylastigi gibi koruyucu kap ve stand bu.sadece lastiklere güveniyorum
  • Birde onavo diye bir program var oda data kontrolü yapıyormus
    Belki 3g dog dan daha iyidir
    Ayrıca 100 mb datayı telefondan başka yerde kullanmamak lazım yada çok iyi kontrol etmeli
    yoksa Tablet için 100 mb hiç bir şey
    Kasti olarak böyle yapmışlardır
    Simdi herkes yükleniyor meraktan
    Bilmeyen veya hesap edemeyen geçince kotayı
    Dayayacak faturayı
  • Ben bu kotayı aşmamak için sadece bir kere taktım hattı tablete ek olarak 500mb internetim olmasına rağmenÇünkü tabletler telefonlar gibi değil web sitelerini tam boyutlu bilgisayardaki gibi gösterebiliyor.Ayrıca arka planda internetle çalışan bir ton sosyal ağ uygulaması var.Arkadaşların dediği gibi tablete 100mb hiçbir şey en az 2 Gb net paketinin olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Ben bu kotayı aşmamak için sadece bir kere taktım hattı tablete ek olarak 500mb internetim olmasına rağmenÇünkü tabletler telefonlar gibi değil web sitelerini tam boyutlu bilgisayardaki gibi gösterebiliyor.Ayrıca arka planda internetle çalışan bir ton sosyal ağ uygulaması var.Arkadaşların dediği gibi tablete 100mb hiçbir şey en az 2 Gb net paketinin olması gerekiyor.

Katiliyorum sana okula goturdum tabletimi arkdas benim hattimda 1 gb internet var dedi yarim saat donanimhaberde 1e1 izledik 258 mb internet gitti.(arkaplanda facebook,twitter v.b acikti)

• quote:

Ara sıra yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum, yok canım yani bu kadarı da olmaz dedirtiyorsunuz beyler.

Abi, vodafone işi aceleye getirmiş demek ne yahu?! :D yani cidden, bu cümle neye dayanarak söylenir? vodafone bu cihazın yapımı ya da yazılımı esnasında kılını bile kıpırdatmaz ki :D cihazın işletim sistemi android OS, üreticisi de ZTE . vodafone sadece üzerine kendi ismini bastırtmış satıyor işte :))))

cihazla ilgili açılıp kapanmalar, tıkanmalar vs %90 ve üzeri android ve uygulamaların kendi yazılımları sebepli.. benim kullandığım telefon da android, o da ara sıra reset atıyor kafayı yiyor ne bileyim, uygulamayı çalıştırmıyor.......

yani hemen bir hata yaşayıncaya kadar ne diye veryansın ediyorsunuz ki? windows şu aşamaya gelinceye kadar ne hatalar verdi arkadaşlar. hiçbirine mi şahit olmadınız? hiç windows 3.1 kullanmadınız mı, win 95, 98, millennium , 2000, xp, hele hele vista! yahu hiç mi hatayla karşılaşmadınız?! :D kiii, windows da her zaman kendini günceller. olacak şeyler bunlar... abartmanın alemi yok.

android böyle bir yazılım, hata verir sürekli. ama sürekli de güncelleme gelir. zaman içerisinde hallolacak işler bunlar. android 4.0 gelirse bu sorunların çoğu kalkar ortadan........

haa, ben bunlarla uğraşamam benim cihazım reset tıkanma vs yapmasın diyorsanız; root edin kardeşim. cihazın boot loader kilidi yok.. rahatça root edebilirsiniz, bir kısıtlama sıkıntı yok. android'de temel mantık bu zaten, serbestsiniz. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. hoşunuza gitmedi mi? yükleyin abi MIUI kurtulun işin içinden. nedir yani.?

sonra, ben bazı arkadaşların kimi küçük sorunları nasıl büyüttüğünü görünce , bu adam nasıl olmuş da tablete merak salıp almış diye düşünüyorum.. yahu be adam, sen zaten karşına iki bilgisayar terimi gelse anlamazsın, ne birşey araştırma hevesin var ne kurcalama? senin neyine tablet, hele hele senin neyine android??!!

BAKINIZ. ANDROİD İLE İOS (APPLE YAZILIMI) ARASINDAKİ FARK TEMELİNDE ŞUDUR: KURCALAYAN, KARIŞTIRAN.. YETİNMEYEN, SÜREKLİ YENİ BİRŞEY YÜKLEYEN BEĞENMEYİNCE SİLEN DAHA İYİSİNİ ARAYAN VS BİR KULLANICIYSANIZ, ANDROİD SİZE GÖRE.. YOK EĞER BEN SAĞA SOLA BULAŞMAM, PROGRAM BELLİDİR GİDER YÜKLERİM PAŞA PAŞA KULLANIRIM SORUN DA YAŞAMAM, HERŞEYİM PRATİK VE ARAŞTIRMAYA DEĞİL SADECE TAVSİYELERE DAYALI DERSENİZ, GİDİN APPLE ÜRÜNLERİNİ KULLANIN.
    ARADAKİ EN BARİZ VE TEMEL FARK BU. FİYAT FALAN DEĞİL ESASINDA.. REKLAMLARA KANMAYIN :)

[biliyorum , antipatik oldu. tepki toplayacak ama... vaziyet bu yani, ben naapayım. 2+2=4 işte, 3 diyemem ki!]

• quote:

Vodafone aceleye getirmiş çünkü yetkililer bilgisiz.(Call Center'da dahil)

Hata olabilir haklısın fix eminim gelecektir.

Özür dileriz sana sormadan tablet aldık. Bir daha bişey alırsak sana danışırız alalımmı diye. İsteyen alır Android bilmeden tableti bozar atar kime ne?

• Tableti dün satın aldım gayet memnunum tabletten yazıyorum.
  • Vodafone Vread'den indirdiğimiz gazeteler ücretsiz mi?
  • Yukarıda birisi android 4.0 gelince problemler azalacak demiş. Aksine daha da artacaktır problemler. Android işletim sisteminde her donanım için ayrı ayrı driver yazılır. Bu driverlarda hata varsa problem ortaya çıkar. Bu tabletin reset problemi çok büyük oranda güç dengesizliğinden kaynaklanıyor. Şarja takılı iken reset probleminin hiç olmadığını veya daha az olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Yukarıda birisi android 4.0 gelince problemler azalacak demiş. Aksine daha da artacaktır problemler. Android işletim sisteminde her donanım için ayrı ayrı driver yazılır. Bu driverlarda hata varsa problem ortaya çıkar. Bu tabletin reset problemi çok büyük oranda güç dengesizliğinden kaynaklanıyor. Şarja takılı iken reset probleminin hiç olmadığını veya daha az olduğunu görürsünüz.

Sarja takiliyken 3 kere kendi kendine kapandi benim tablet
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaioca

quote:

Orijinalden alıntı: d3likanLI

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam simdi oldu. Birde kamera gözukmuyo aciyorum sadece siyh ekran var

aldığında mı öyleydi fark etmeden bişeyleri mi kurcaladın :)

kamerayı açtığında sağ taraftaki fotoğraf çekme konsolu görünüyor mu ? zoom ayar çekme tuşu falan ?

Yok bugun oldu hersey gozukuyor sadece ekrandaki goruntu siyah

ayarlara bas varsayılanları geri yükle var ona bas

ön kameraya geçmiş olabilirsin ön kameranın önünün açık olduğuna emin ol :)

ön arka kamera değişimini bilmiyor ise ayar tuşunun sol alt tarafında fotoğraf makinası resmi var ona bas ön arka kamera değişikliği yapıyor. bide öyle dene

kapatıp aç demek isterdim ama onu onlarca kez yaptığına eminim

Hahaha birader hic acip kapamadim simdi actim kapadim kendine geldi :D

Sesli güldüm

Elektroniğin temel prensibi elektriğe bağlıysa fişi çek tak şarjlı ise pili çıkar tak tan ibarettir .

Ucuz bisey olsa kaldir at prennsibini uygulayacaktim

Ben de ilk aldığımda aynı sorunu yaşamıştım. Simsiyah ekran vardı ertesi gün kendi kendine düzeldi :)

Dün foruma paylaştığım bir sorun vardı ; otomatik kapanmalarla ilgili,ama benim ki biraz farklı bir durumdu çünkü yaklaşık 2 gün kapalı kaldı,hiç bir şekilde açılmamıştı.
    2 gün sonra (az evvel) kendi kendine gene çalışmaya başladı. Nasıl bir şey bu ya :))

• Beyler data hattının fautasına telsiz kullanım ücretide gelecek 1,21 TL. 5+1.21= 6.21 gelecek fatura

Beyler sarjın daha fazla gitmesi için ekranın parlaklıgını azaltıyorum uygulamaları kapatıyorum.Başka önerileriniz var mı? Şu klavyeye dokununca titreşim şarj yer mi ?

Benim batarya 5 saat filan gidiyor.Mesajasıyorum marketten bişiler indiriyorum arada oyun oynuyorum filan. Sizin sarjlar kaç saat gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 26 Şubat 2012; 13:59:35 >
  • bugün vodafone shop lar açıkmı? birde freezone ile almak için kimlik ve kredi kartı yeterli oluyormu?
  • GTA III kurdum sorun cıkarmadan oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

GTA III kurdum sorun cıkarmadan oynuyor.

gerekli dosyaları pmden atar mısın dostum
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.