Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben angry bird oynuyorum gayet eğlenceli. Sizin sarjlar kaç saat dayanıyor ?
  • GTA III yüklüyorum şuan hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Beyler data hattının fautasına telsiz kullanım ücretide gelecek 1,21 TL. 5+1.21= 6.21 gelecek fatura

Beyler sarjın daha fazla gitmesi için ekranın parlaklıgını azaltıyorum uygulamaları kapatıyorum.Başka önerileriniz var mı? Şu klavyeye dokununca titreşim şarj yer mi ?

Benim batarya 5 saat filan gidiyor.Mesajasıyorum marketten bişiler indiriyorum arada oyun oynuyorum filan. Sizin sarjlar kaç saat gidiyor

6860 mAh bataryası var.bildiğim kadarı ile 5000 mAh üstü ortalamanın üstünde oluyor. samsung 10.1 süreyi 9 saat dediğine ve 7000 mah olduğuna göre hesabı da yapın siz. aradaki 140 mah ne eder?
  • yarın bir sorun olmazsa alacam bakalım şu deftere yazar gibi not tutmak için güzel bir program bulurum umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Ben angry bird oynuyorum gayet eğlenceli. Sizin sarjlar kaç saat dayanıyor ?

ben ne kadar kullandığımı bilmesem de her gece yarısı sabaha kadar şarj oluyor. laptop gibi saat başı da değil yani. idare eder şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

bu arada şu karpuz kavun kestiğiniz oyunu oynayan var mı. ben oynamam da asus da denedim mükemmeldi dokunmatiği ve bu oyundan iyi anlaşılırmış parmak algılama olayı. bu tablette nasıl kesme falan?

Karpuz Kavun kesme oyunu?

Güldürdünüz beni :D Fruit Ninja oyunundan bahsediyosunuz sanırım?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203&SKU=BS42149

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-stl1010-ultra-hassas-stylus-pen-dokunmatik-ekran-kalemi/productDetails.aspx?productId=bs130245&categoryId=3014568&SKU=BS130245

Bugun yukardakı kılıfı ve kalemi aldım şimdii tam oldu bu tablet işi...

Kılıf bizim makinalara göre gayet iyii fiyatta apple işi gibi tuzlu degil

Kalemi daha öle kullanabilecek bi program bi işim olmadı ama guzell bişi ilerde lazım olur diye aldık bakalım

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcolak -- 26 Şubat 2012; 22:38:49 >

• kıyaslama batarya ömürleri...

shiftdelete göre;
    "iPad 2'de kullanılan pil 25 Watt ve 3.8 Volt. Buradan yapacağımız küçük bir hesap ile cihazda yer alan pilin kapasitesini açığa çıkarmak mümkün.
    25 / 3.8 * 1000 = 6,579mAh.",
    chip online a göre;
    "Üründeki 7000 mAh'lik pil ile 9 saate kadar video izleyebiliyor veya 7 saat müzik dinleyebiliyorsunuz. Söz konusu elektronik kitap okumak ya da ofis yazılımlarıyla uğraşmaz olduğunda bu süre 10 saatin de üstüne çıkıyor"

bu incelemeye göre vodafone tabın pili ipadden üstte samsungtan altta.
  • Herkese selamlar. bende yeni aldım smart tab1u fakat sarj olma süresi 10 saatı buluyor niye budar uzun sizde bide skypede sıkıntı var sanki kamera görüntülü konuşmada 2 3 sn arkadan geliyor niye böle bişi olabilir sizce bir sıkıntımı var tablette:D
  • Ağ üzerinden paylaşıma açtığımız bir dosyayı tabletten nasıl görebiliriz böyle bir uygulama var mıdır acaba?Boşu boşuna usb kablosuyla uğraşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Ağ üzerinden paylaşıma açtığımız bir dosyayı tabletten nasıl görebiliriz böyle bir uygulama var mıdır acaba?Boşu boşuna usb kablosuyla uğraşmayalım.

ES File Explorer işini görür.
  • quote:

Ağ üzerinden paylaşıma açtığımız bir dosyayı tabletten nasıl görebiliriz böyle bir uygulama var mıdır acaba?Boşu boşuna usb kablosuyla uğraşmayalım.

Eğer dosya aktarımı için kullanacaksanız
    Airdroid var çok ise yarıyor
    Yok pc deki gibi tabletten pcdeki dosyaya girip bakmak kurcalamak vs diyorsanız
    Öncelikle bilmiyorum sonrasında sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskahve -- 26 Şubat 2012; 23:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

kıyaslama batarya ömürleri...

shiftdelete göre;
    "iPad 2'de kullanılan pil 25 Watt ve 3.8 Volt. Buradan yapacağımız küçük bir hesap ile cihazda yer alan pilin kapasitesini açığa çıkarmak mümkün.
    25 / 3.8 * 1000 = 6,579mAh.",
    chip online a göre;
    "Üründeki 7000 mAh'lik pil ile 9 saate kadar video izleyebiliyor veya 7 saat müzik dinleyebiliyorsunuz. Söz konusu elektronik kitap okumak ya da ofis yazılımlarıyla uğraşmaz olduğunda bu süre 10 saatin de üstüne çıkıyor"

bu incelemeye göre vodafone tabın pili ipadden üstte samsungtan altta.

Benim ki 5-6 saat filan gidiyor. Nete giriyorum sürekli , oyun oynuyorum sürekli , mesaj yazıyorum.. 9 saat gitmiyor bende 7 bile olmadı:)

• Wireless üzerinden pc'de paylaşıma açılmış dosyaları tabletten bakmak ya da kopyalamak için.ES File Explorer'a bakıyorum şimdi o olmazsa diğerine bakacağım inşallah anlamışsınızdır beni
  • Rica etsem bir arkadaş kısa bir ses kaydı yapıp benimle paylaşabilir mi? Karşılaştırma yapıp duruma göre servise götüreceğim tableti.
    Sanırım benim tabletimin mikrofonunda sorun var. Kalite berbat.

Bu iyiliği yapıcak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Wireless üzerinden pc'de paylaşıma açılmış dosyaları tabletten bakmak ya da kopyalamak için.ES File Explorer'a bakıyorum şimdi o olmazsa diğerine bakacağım inşallah anlamışsınızdır beni
    Telefondada aynı programı kullanıyorum çok kullanışlı. Bir sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Wireless üzerinden pc'de paylaşıma açılmış dosyaları tabletten bakmak ya da kopyalamak için.ES File Explorer'a bakıyorum şimdi o olmazsa diğerine bakacağım inşallah anlamışsınızdır beni

Airdroid ile tableti pcden kontrol edersiniz
    Mesaj yazmadan tutunda müzik oyun video aklınıza ne gelirse
    Ama sizin amacınız tam tersi pcyi tabletten kontrol etmek
    Umarım es file ex.. işinizi gorur
    Ben kullanmadıgım için işlevini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Tabletten bilgisayarı kontrol etmek icin TeamViewer for Remote Control işinizi görecektir. Ama arkadaşın anlatmak istediği farklı bir durum. PC ile Tablet arasında dosya transferi yapmak istiyor.

• Peki telefonuma gelen mesaji tabletten gorebilirmiyim yani iki android cihazi birbirne esleyebilirmiyiz? Tabletle ugrasirken telefonu gozum gormuyor:-)

Telefonum desire s yani android varmi bildiginiz boyle bir uygulama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Tabletten bilgisayarı kontrol etmek icin TeamViewer for Remote Control işinizi görecektir. Ama arkadaşın anlatmak istediği farklı bir durum. PC ile Tablet arasında dosya transferi yapmak istiyor.

Hocam teamviewer dosya aktarımınada yarıyor zannedersem.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.