Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Rica etsem bir arkadaş kısa bir ses kaydı yapıp benimle paylaşabilir mi? Karşılaştırma yapıp duruma göre servise götüreceğim tableti.
    Sanırım benim tabletimin mikrofonunda sorun var. Kalite berbat.

Bu iyiliği yapıcak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Yardım edecek kimse yok mu?

Hic servise filan getireyim deme bende denedim cok vasat... Bi kac degisik apla denedim yine ayni suan tabletle yaziyorum oyuzden ses dosyasi ekleyemeyecegim....

• Arkadaşlar Android tablet ile Box.Net uygulamasını kullanarak hesabınızı açın, veya yeni hesap oluşturun.
    Ömür boyu 50 GB alan kazanıyorsunuz.
    forum.donanimhaber.com/m_58066665/tm.htm
  • ya arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracam airdroid den dosya atıyodum alet kitlendi öle malak gibi ekran kaldı kapatma tuşuna bastım gene fayda etmedi yardım edebilecek birisi varsa çok makbule geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutonal

ya arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracam airdroid den dosya atıyodum alet kitlendi öle malak gibi ekran kaldı kapatma tuşuna bastım gene fayda etmedi yardım edebilecek birisi varsa çok makbule geçecek.

ne kadar bastın kapatma tusuna? uzun basılı tutmayı denemissindir umarım.
  • valla bir dakika kadar bastım ama ekranda değişen bir şey yok öyle airdroid ana ekranında kaldı. en kötü ihtiamlle şarjın bitmesini bekliyeceğim.
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracam airdroid den dosya atıyodum alet kitlendi öle malak gibi ekran kaldı kapatma tuşuna bastım gene fayda etmedi yardım edebilecek birisi varsa çok makbule geçecek.

hocam en az 1.5 dakika basılı tutunca kapandı şimdi :)
  • quote:

quote:

quote:

Açıldı mı tekrardan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıldı mı tekrardan.

açıldı üstad ya bir an çok tırstım açıkçası birde daha bugün aldım tableti dedim dakka 1 gol 1 bu hızlanması için demoları silmek vb... şeyler yapmak hızlandırır mı aleti acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıldı mı tekrardan.

Benim de 2 gün önce öyle oldu. vRead programında geziniyordum tak diye kitlendi. Naptımsa kapanmadı.
    Şarjı da azdı diye bekleyeyim bitsin dedim. Sonra kapatma tuşuna uzun süre basınca kapandı. Bayaa uzun basmak gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcolak

@İrfan
    Ben bimeks den aldım 38 TL kılıf 19 TL kalem hepsiburadanın kargo parasıyla kafa kafaya gelioo kargo beklemeyemim tertemiz dursun dedim
    Bence alınamayacak kadar pahalı şeyler deil emin ol orjinal aksesuarda bunun en az iki katını çeker vodafone biyerden ver di biyerden çıkaracak elbet..

****Birde bir kaç arkadaş sormuş kalemle not tutma oluomu oluo bir çok program var mesela 'Note everything' var guzel iş görüo amaa tabi defter kadar randımanlı olmuo eller alışacak biraz

Hocam bnde kilif alcam bana link atarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıldı mı tekrardan.

Benim de 2 gün önce öyle oldu. vRead programında geziniyordum tak diye kitlendi. Naptımsa kapanmadı.
    Şarjı da azdı diye bekleyeyim bitsin dedim. Sonra kapatma tuşuna uzun süre basınca kapandı. Bayaa uzun basmak gerekiyor...

aynen oyle hocam. O değil bir manual falan da yok okuyup ona göre bir şeyler yapalım ama şimdi arog u yükledim kerata görüntü kalitesi ile affettirdi kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: brkcolak

@İrfan
    Ben bimeks den aldım 38 TL kılıf 19 TL kalem hepsiburadanın kargo parasıyla kafa kafaya gelioo kargo beklemeyemim tertemiz dursun dedim
    Bence alınamayacak kadar pahalı şeyler deil emin ol orjinal aksesuarda bunun en az iki katını çeker vodafone biyerden ver di biyerden çıkaracak elbet..

****Birde bir kaç arkadaş sormuş kalemle not tutma oluomu oluo bir çok program var mesela 'Note everything' var guzel iş görüo amaa tabi defter kadar randımanlı olmuo eller alışacak biraz

quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

twitter kullanırken bile donmaya resetlemeye başladı alet, almayan varsa kesinlikle acele etmesin 200 lira fazla verin asus falan başka bişi alın insanı çileden çıkarıyor reset olayı.En ilgincide bilgisayarın bile kasacağı oyunları saatlerce çatır çatır oynatıyo ama twitter, market gibi tarayıcıda 2. sekmeyi açma gibi işlemlerde reset atıyor.Net söylüyorum almayı düşünüyosan sakın çok büyük hata olur şimdilik ama Root çıktıktan sonra alınabilir çünkü bariz yazılım hatası donanımsal olarak piyasanın bu fiyata en iyilerinden.

@itvcaster
    Hocam tableti bi kalemde silip attın ya... 200 Lira fazla verip Asus alsın demişsiniz de, Asus'ta yanılmıyorsam bütünleşik 3g bile yoktu.
    Tablet fiyatına göre fazlasıyla üstün donanım taşıyor. Yalnızca yazılımında sorun var. Ayrıca Root kilidi falan yokmuş yani root olunabilirmiş.
    Yakın zamanda Custom ROM'lar da çıkacaktır bence. Çünkü ne zaman bir cihaz popüler olursa onun için çalışmalara başlanıyor.
    Örneğin HP'nin 99$'a satılan tableti için android port etme çalışmalarının sonucu ne oldu bilmiyorum ama sonuçta çalışmaya başlamışlardı.
    E bu cihazı da sadece Vodafone Türkiye satmıyor, neredeyse tüm dünyada satıyor bu cihazı kendi adıyla...

Donanım açısından bu fiyatlarda piyasanın en iyisi olduğunu belirttim zaten ama yazılım bildiğin çöp 2 gündür açmıyorum bile tableti artık çünkü ne nette stabil gezebiliyorum ne twitter'a girebiliyorum.Custom Rom gelene kadar alınıpta kullanılacak bir cihaz kesin değil.Ayrıca dünya'da satışa çıkalı 4-5 ay oldu kanımca biraz araştırdığımda ekim'de kasım'da çıktığına dair haberler var ne zaman custom rom çıkıcak merak ediyorum.Ama umutlu değilim onuda söyleyeyim.Tek beklentim Android 4.0'ın stabil bir şekilde gelmesi olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itvcaster -- 27 Şubat 2012; 16:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

quote:

Rica etsem bir arkadaş kısa bir ses kaydı yapıp benimle paylaşabilir mi? Karşılaştırma yapıp duruma göre servise götüreceğim tableti.

Hic servise filan getireyim deme bende denedim cok vasat... Bi kac degisik apla denedim yine ayni suan tabletle yaziyorum oyuzden ses dosyasi ekleyemeyecegim....

Bu duruma başka yorum yapacak başka kimse yok mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

quote:

Bu duruma başka yorum yapacak başka kimse yok mu?

ses kaydını video dan mı yapıcaz acaba ?

• video dan da yapabilirsin. Normal sey kaydı diye bir program var ordan da yapabilirsin.
  • quote:

video dan da yapabilirsin. Normal sey kaydı diye bir program var ordan da yapabilirsin.

tamamdır 2 dakıkaya yüklüyorum
  • bir sorum olacak herkese
    Bu ZTE v11 tablet , GSM bandında çalışıyor , SMS alıyor atıyor. Fakat sesli arama yapamıyorum ve Vodafone dışında hat kullanamıyorum. Sizce arama yapamama olayı donanımsal olarak mı , ROM'dan dolayı mı engelli ? Bu sesli arama işini GSM bandı üzerinden nasıl çözerim ?
    Tablette çalışacak düzgün bir ROM bulabilir miyim , ROM u değişmek bu sorunu çözer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kithnos

bir sorum olacak herkese
    Bu ZTE v11 tablet , GSM bandında çalışıyor , SMS alıyor atıyor. Fakat sesli arama yapamıyorum ve Vodafone dışında hat kullanamıyorum. Sizce arama yapamama olayı donanımsal olarak mı , ROM'dan dolayı mı engelli ? Bu sesli arama işini GSM bandı üzerinden nasıl çözerim ?
    Tablette çalışacak düzgün bir ROM bulabilir miyim , ROM u değişmek bu sorunu çözer mi sizce?

Tahminimce sesli arama yapamamız yazılımsal bir durum.
    Şu ana kadar bu tablet için hazırlanmış ya da hazırlanma aşamasında olan Custom ROM görmedim.
  • Eğer arama meselesi çözülürse 10 numara bir cihaz. Açıkçası arama özelliği de var diye aldım bunu ... Olmasa da işlevsel ve hoş bir cihaz ama , sesli arama yapabilirsek tadından yenmez.

Umarım ki android topluluğu düzgün bir ROM çıkarır.

• video yüklenmiştir inş. bir yardımı dokunur.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.