Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

Twitter programı sürekli hata veriyor,açılmıyor bile.Tarayıcıdan girilince de makine kasıyor:S

Marketten twitter indirirseniz düzelme ihtimali yüksektir.
  • Tamam teşekkürler,birde dns değiştirme için kullandıgınız birebir işe yarayan bir program varmı?Ben birkaç tane denedim işe yaramadı,ve programı nasıl kurdugunuzu kısaca anlatırsanız bir kılavuz olur hem aynı sıkıntıyı cekenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Bugün iş çıkışı almaya niyetlendim. ANKARA CEPA da AGS İLETİŞİM var. Hatta almadan önce sordum bende hat yok sadece data hattı ile olacak değil mi dedim cevap veren hanım efendi sorun olmaz dedi...
    Neyse gittik tamam başlatalım işlemleri dediler. Ben 27 yaşımda olduğum için kardeşin TC si ile kayıt olalım dedim onada sorun yok dediler. Sonra içerden başka bir hanım çıktı öyle olmaz illa hattınız olacak yoksada tarife almanız lazım dedi. Ben de ÇAĞRI MERKEZİNDEN BİLGİ ALDIĞIMI SADECE DATA HATTI İLE CİHAZIN TOPLAMDA 780 TL YE ALINABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER DEDİM. Sonradan gelen hanfendi ÇAĞRI MERKEZİ BİLMEZ KEM KÜM dedi. Sonra açtı sistemden HAA TAMAM OLABİLİR dedi. neyse bir güzel karttan 360 tl çektiler. kredi kartına ödeme planıda yaptık sonra ne olduysa!? sistemde ayrı bir hat istediğini söyledi. Merkezi aradı konuştu BENİM BAŞTA DEDİĞİM GİBİYMİŞ dedi. O ZAMAN İPTAL EDİN VERİN KARTIMI DEDİM ÇIKTIM.

Anlayacağınız hem zaman kaybettim hem de rezil oldum! Sinir de cabası.

Almak isteyen varsa ilgili yerde var ama cihaz ile hat giydirmek istediklerini unutmayın.

Alanlara hayırlı olsun...

bizim de başımıza aynısı geldi burada da yazdık hatta. ben şikayet ettim kardeşim ve vodafone bana geri döndü oranın hemen adını adresini aldı, bu iş bir kaç kişiye daha yapılmış kasyti olay ise ciddi müdahale ederler oraya diye düşünüyorum çünkü diğer normal aldığım yerde bunun suç olduğu da söylendi hat vermek için yapan küçük esnaf oyunları anlayacağın.

• vodafone sitesinden mail at.oranın adını adresini ver şikayet et. bu kültürün oluşması gerek. herkes banane derse bu tarz ucubeler çğalır. sana cepten de geri döneceklerdir merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

Tamam teşekkürler,birde dns değiştirme için kullandıgınız birebir işe yarayan bir program varmı?Ben birkaç tane denedim işe yaramadı,ve programı nasıl kurdugunuzu kısaca anlatırsanız bir kılavuz olur hem aynı sıkıntıyı cekenlere

Tabletin ayarlarından değiştirebilirsin dns i.
  • arkadaşlar tableti o kadar da kötülemeyin. bakın ben ilk gun aldım tableti daha ilk dakikalardan kampanyanın. daha önce de dediğim gibi ilk gün 2 kez kapandı. ama sonra ne oldu ne sildin ne yükledim bilmiyorum. ilk defa bu tabletle androidle tanıstım. daha önce hep apple kullandım. (hala da favorim apple o ayrı) 3 gün once root ettim cihazı root ne dersenız dedim ya 1 haftadır android kullanıcısıyım :D

ama bildiğim kadarıyla anlatayım ve yaptıklarımı, buna rağmen tabletin ilk gün hariç ne kapanma ne de sorun cıkarmadıgını belirteyim.
    dediğim gibi root ettim. superuser mudur nedir onu da yaptım. applanet yükledim (kırık oyun vb.) black market yükledim (tavsiye ederim) aksam saatlerce samurai oynadım çok güzel oyun.
    her gun dizi seyrediyorum, radyo dinliyorum wifi ile pulse yi sürekli kullanıyorum yahoo masenger gmail hesaplarım aktif. facebook twitter hep kullanıyorum ama hic kapanma yaşamıyorum. ekran tepki gecikmesi yasayan arkadaşlar. ana ekranda internet bağlantılı-güncellemeli widgetları azaltın hatta kaldırın. bunlar ne derseniz.
    hd film ilze varsa
    gmail
    facebook
    twitter
    google+ vb widgetlar ekranı kaydırırken bilgi güncelleme yapmak istedikleri için kasıyorlar.onları kaldırın birde oyle deneyin bak ekran arası geçişler nasıl hızlı.

evet kabul ediyorum yyazılımsal sorun çok ama tekrar diyorum benim tablet hiç kapatma yapmıyor. ve bir iphone kullanıcısı olarak (tüm jailbreak vb işlemleri severim) cihazı her sekilde zorluyorum ve kuralların dısına cıkarıyorum ama bir sorunum yok.

benım tavsiyem yeni bir konu acalım bu kapanma oalyıyla ilğili.ne zaman kapanma yasıyor herkes yazsın.
    sonra sorunu tespit edebliriz belki. belki bu vodafone geliştiricilerine bile fayda sağlar.

ben hep wifi ile kullanıyorum. ve dediğim gibi internet istyen widgatların ana ekranı kasmasından benım aklıma gelen bence bu cihaz yeterli internet bağlantısı kuramayınca vb. durumda daha cok kasıyor ve kilitleniyor. programa cevap veremiyor.

çok uzun oldu kusura bakmayın. daha bir haftalık android kullanıcısıyım ama yardım edebileceğim birsey olursa ederim.

• Applanet ne ise yariyor bide blackmarket
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Applanet ne ise yariyor bide blackmarket

Market onlar da. Ücretli oyunların dahi ücretsiz versiyonları var. Applanet uzun zamandır kapalıydı, son durum ne bilmiyorum.
  • Fifa 2012 oyunu için;

Oyunun yükledikten sonra gerekli dosyalaları indirmek için bir onay ekranı geliyor. "YES" hemen altında "NO" şeklinde ekranın ortasında.
    Ne "YES" butonuna ne de "NO" butonuna basabiliyorum.
    Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?

Akşam Hard Reset attım tablete. Tekrar deneme fırsatım olmadı. Akşam tekrardan bakacağım.
  • Kullanan arkadaşlara sesleniyorum, bu tableti önerir misiniz? Fiyatını hak ediyor mu? Kaç yıl kullanılır bu tablet?

Costum rom, ICS 4.0 gibi durumlar nasıl? Işıksız sızması ve ısınma kronik sorunları mı cihazın?
    Almayı düşünüyorum ancak çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutonal

quote:

Orijinalden alıntı: d3likanLI

millet cihazin kendi tarayicisini kullanarak java destekli farkli bir forumda yazarken tarayici kapaniyor yani javaya yuklenince kapaniyor sorunu cozmenin bi yolu var midir ya da onere bileceginiz farkli tarayici ? alinti yapilarak cevaplanmasi rica olunur

Opera mini ile deneyin isterseniz genelde en az sıkıntı tarayıcıdır.

denedim ama olmadı tam destek vermedi yazı ekranına tıklanmıyor klavye çıkmıyor yani . cihazın tarayıcısında klavye çıkıyor yazılıyor ama gönder yapınca tarayıcı kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcolak

http://www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203&SKU=BS42149

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-stl1010-ultra-hassas-stylus-pen-dokunmatik-ekran-kalemi/productDetails.aspx?productId=bs130245&categoryId=3014568&SKU=BS130245

Bugun yukardakı kılıfı ve kalemi aldım şimdii tam oldu bu tablet işi...

Kılıf bizim makinalara göre gayet iyii fiyatta apple işi gibi tuzlu degil

Kalemi daha öle kullanabilecek bi program bi işim olmadı ama guzell bişi ilerde lazım olur diye aldık bakalım

dostum kılıf bugün 2 adet sipariş vereceğim . uanında da iki adet kalem almayı düşünüyorum. kılıf ok ama şu kalemden bahsetsen iyi olurdu. parmak yerine kalem kullanabiliyormuyuz. özellikle klavye için falan nasıl hızı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaayazlarli

arkadaşlar tableti o kadar da kötülemeyin. bakın ben ilk gun aldım tableti daha ilk dakikalardan kampanyanın. daha önce de dediğim gibi ilk gün 2 kez kapandı. ama sonra ne oldu ne sildin ne yükledim bilmiyorum. ilk defa bu tabletle androidle tanıstım. daha önce hep apple kullandım. (hala da favorim apple o ayrı) 3 gün once root ettim cihazı root ne dersenız dedim ya 1 haftadır android kullanıcısıyım :D

ama bildiğim kadarıyla anlatayım ve yaptıklarımı, buna rağmen tabletin ilk gün hariç ne kapanma ne de sorun cıkarmadıgını belirteyim.
    dediğim gibi root ettim. superuser mudur nedir onu da yaptım. applanet yükledim (kırık oyun vb.) black market yükledim (tavsiye ederim) aksam saatlerce samurai oynadım çok güzel oyun.
    her gun dizi seyrediyorum, radyo dinliyorum wifi ile pulse yi sürekli kullanıyorum yahoo masenger gmail hesaplarım aktif. facebook twitter hep kullanıyorum ama hic kapanma yaşamıyorum. ekran tepki gecikmesi yasayan arkadaşlar. ana ekranda internet bağlantılı-güncellemeli widgetları azaltın hatta kaldırın. bunlar ne derseniz.
    hd film ilze varsa
    gmail
    facebook
    twitter
    google+ vb widgetlar ekranı kaydırırken bilgi güncelleme yapmak istedikleri için kasıyorlar.onları kaldırın birde oyle deneyin bak ekran arası geçişler nasıl hızlı.

evet kabul ediyorum yyazılımsal sorun çok ama tekrar diyorum benim tablet hiç kapatma yapmıyor. ve bir iphone kullanıcısı olarak (tüm jailbreak vb işlemleri severim) cihazı her sekilde zorluyorum ve kuralların dısına cıkarıyorum ama bir sorunum yok.

benım tavsiyem yeni bir konu acalım bu kapanma oalyıyla ilğili.ne zaman kapanma yasıyor herkes yazsın.
    sonra sorunu tespit edebliriz belki. belki bu vodafone geliştiricilerine bile fayda sağlar.

ben hep wifi ile kullanıyorum. ve dediğim gibi internet istyen widgatların ana ekranı kasmasından benım aklıma gelen bence bu cihaz yeterli internet bağlantısı kuramayınca vb. durumda daha cok kasıyor ve kilitleniyor. programa cevap veremiyor.

çok uzun oldu kusura bakmayın. daha bir haftalık android kullanıcısıyım ama yardım edebileceğim birsey olursa ederim.

root nedir gibi konuları neden aydınlatan yok. sanki herkes süper kullanıcı. bir de dostum bahsi geçen hd film, tw,t, face vs. sık kullanılanlar nereye gidecek ki o semboller ya da kendileri? çöpe mi? herşeyi uzun yoldan netten mi girmek gerek? ben şu dokunmatik hassasiyetini çok bunalmadım ya. diğer insanlar mı çok sabırsız bende mi bir sorun var:))

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaayazlarli

arkadaşlar tableti o kadar da kötülemeyin. bakın ben ilk gun aldım tableti daha ilk dakikalardan kampanyanın. daha önce de dediğim gibi ilk gün 2 kez kapandı. ama sonra ne oldu ne sildin ne yükledim bilmiyorum. ilk defa bu tabletle androidle tanıstım. daha önce hep apple kullandım. (hala da favorim apple o ayrı) 3 gün once root ettim cihazı root ne dersenız dedim ya 1 haftadır android kullanıcısıyım :D

hd film ilze varsa
    gmail
    facebook
    twitter

root nedir gibi konuları neden aydınlatan yok. sanki herkes süper kullanıcı. bir de dostum bahsi geçen hd film, tw,t, face vs. sık kullanılanlar nereye gidecek ki o semboller ya da kendileri? çöpe mi? herşeyi uzun yoldan netten mi girmek gerek? ben şu dokunmatik hassasiyetini çok bunalmadım ya. diğer insanlar mı çok sabırsız bende mi bir sorun var:))

dediğim gibi ben ilk defa gecen hafta aldım android li bir cihazı elime ama ben öğrendim. biraz araştırma yapmak lazım. apple kullanıyorsan jailbreak neyse root androidde o. yani sisteme tam hükmedebilmen için, değişiklik yapabilmen için gerekli. twitter facebook gibi sembolere gelince sembolleri demiyorum widgetlari. yani daha buyuk ekranda yer kaplayan ve anlık değişikleri izleyebildiğiniz pencereleri. anlık izlemek istiyorsan anlık takip ve ram harcaması demek olur buda. ram takibi programlarında bu widgetlerin sürekli acık kaldığını ve ramı yediğini göreceksiniz. buda size yavaslama olarak geri dönecek. ana ekranda bence simgelr haricince birsey bırakmamak lazım. face e mi bakacan ikonu tıkla bak. sürekli ana ekranda widgatda olması lazım değil bence.

• Bu arada bedava hd oyun indiren var mı acaba ?
  • Beyler bazen hızlı mesaj atarken dokunmatik bi harfi filan atlıyor.Hele bazı intrnet sitelerinde yazıyosun yazılar geç geliyor.klavyede tusa bastıktan 1 saniye sonra filan
  • Kılıfın siparişini verdim Bimeks'ten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Kılıfın siparişini verdim Bimeks'ten...

Ben hepsiburada dusundum senneden bimex?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irfan kardes bana kilifin linkini atarmisin ?
  • Iki tane kilif siparisini verdim hepsi buradan
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.